Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για facebook

ntg24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να μην γινεται ανακοίνωση οτι εγινα φιλος με τον ενα και τον αλλο?

Απο που απενεργοποιειται αυτο?

• Moderators
Δημοσ.
Υπαρχει καποιος τροπος να μην γινεται ανακοίνωση οτι εγινα φιλος με τον ενα και τον αλλο?

Απο που απενεργοποιειται αυτο?

Νομιζω αυτη η επιλογη καταργηθηκε με την αλλαγη των privacy settings. Δυστυχως...

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι οταν γινεσαι φιλος με καποιον και εμφανιζεται στο προφιλ σου να το διαγραφεις αμεσως.. Το εχουν σκισει το θεμα με τις αλλαγες, ακομα και να σχολιασεις κατι φαινεται αμεσως στο προφιλ μας :mad:

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να διαλεγεις τι ακριβως μπορει καποιος συγκεκριμενος να βλεπει στο προφιλ σου? πχ ενω ολοι οι φιλοι σου βλεπουν ολες τις φωτος, και τον τοιχο, να μπορεις σε καποιον συγκεκριμενο να κανεις block τον τοιχο?

• Moderators
Δημοσ.
Υπαρχει καποιος τροπος να διαλεγεις τι ακριβως μπορει καποιος συγκεκριμενος να βλεπει στο προφιλ σου? πχ ενω ολοι οι φιλοι σου βλεπουν ολες τις φωτος, και τον τοιχο, να μπορεις σε καποιον συγκεκριμενο να κανεις block τον τοιχο?

Οχι ακριβως. Να μην φαινεται καθολου ο τοιχος για συγκεκριμενα ατομα δεν νομιζω να γινεται. Αυτο που μπορεις να ελεγξεις ειναι το αν καποιος θα βλεπει τα ποστ των φιλων σου στον τοιχο σου.

Kατω απο εκει που γραφεις το status σου εχει options. Oταν το πατησεις γραφει settings. Οταν το πατησεις σου δινει την επιλογη ποιος θα βλεπει τα ποστ στον τοιχο, πατα customize για να το φτιαξεις...

Βεβαια μπορεις πριν ποσταρεις κατι εσυ, να πατησεις στο λουκετακι που δειχνει και να θεσεις σε ποιον θα ειναι ορατο το συγκεκριμενο ποστ.

Συνδυαζοντας τα παραπανω ισως βγαλεις ακρη σε αυτο που ζητας..

Δημοσ.

Αυτό γίνεται αν χρησιμοποιήσεις λίστες. Μπορείς δηλαδή, να φτιάξεις μια λίστα που θα λέγεται "Wall access", και μία που θα λέγεται "Photo Access". Στην πρώτη βάζεις όσους θες να μπορούν να δουν το wall σου, στη δεύτερη όσους θες να βλέπουν τις φωτογραφίες σου. Πηγαίνεις στα privacy settings του λογαριασμού σου, και στο "Posts by me", επιλέγεις να το βλέπουν μόνο όσοι είναι στη λίστα "Wall Access". Το ίδιο στη ρύθμιση για τις φωτογραφίες, επιλέγεις μόνο η λίστα "Photo Access". Γενικώς είναι πολύ χρήσιμες οι λίστες αν συηθίσεις να τις χρησιμοποιείς. Εγώ με το που βάλω μια νέα επαφή, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τη βάλω στις ανάλογες λίστες: Αν θα βλέπει wall, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας, και αν πρόκειται για φίλο που έχω οικειότητα, ή για πιο σοβαρές επαφές. Έτσι όταν θες να βάλεις πχ ένα βιντεάκι που είναι καφρίλα, για τους φίλους σου, βάζεις απο το λουκετάκι να το βλέπουν όλοι εκτός απο τη λίστα "Σοβαρές επαφές" πχ. Γενικώς ο καλύτερος τρόπος να διαχειρίζεσαι δικαιώματα είναι οι λίστες, οργάνωσε τις επαφές σου και θα βγάλεις άκρη!

Δημοσ.
Αυτό γίνεται αν χρησιμοποιήσεις λίστες. Μπορείς δηλαδή, να φτιάξεις μια λίστα που θα λέγεται "Wall access", και μία που θα λέγεται "Photo Access". Στην πρώτη βάζεις όσους θες να μπορούν να δουν το wall σου, στη δεύτερη όσους θες να βλέπουν τις φωτογραφίες σου. Πηγαίνεις στα privacy settings του λογαριασμού σου, και στο "Posts by me", επιλέγεις να το βλέπουν μόνο όσοι είναι στη λίστα "Wall Access". Το ίδιο στη ρύθμιση για τις φωτογραφίες, επιλέγεις μόνο η λίστα "Photo Access". Γενικώς είναι πολύ χρήσιμες οι λίστες αν συηθίσεις να τις χρησιμοποιείς. Εγώ με το που βάλω μια νέα επαφή, το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τη βάλω στις ανάλογες λίστες: Αν θα βλέπει wall, φωτογραφίες, στοιχεία επικοινωνίας, και αν πρόκειται για φίλο που έχω οικειότητα, ή για πιο σοβαρές επαφές. Έτσι όταν θες να βάλεις πχ ένα βιντεάκι που είναι καφρίλα, για τους φίλους σου, βάζεις απο το λουκετάκι να το βλέπουν όλοι εκτός απο τη λίστα "Σοβαρές επαφές" πχ. Γενικώς ο καλύτερος τρόπος να διαχειρίζεσαι δικαιώματα είναι οι λίστες, οργάνωσε τις επαφές σου και θα βγάλεις άκρη!

Thanks! Χαιρομαι που γινεται και στις Photos :-)

Δημοσ.
Thanks! Χαιρομαι που γινεται και στις Photos :-)

Όχι μόνο στις photos, αλλά γίνεται και σε κάθε ένα άλμπουμ ξεχωριστά! ;)

Δημοσ.

Όλα αυτά που λέτε γίνονται στο facebook. Αλλά το καλύτερο είναι να βάλετε το facebook στα ελληνικά και να διαβάσετε όλες τις επιλογές στην ασφάλεια. Αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο ρωτήστε. :)

Δημοσ.
τις λιστες απο που τις φτιαχνουμε.

πολυ μπερδεμα το εχουν κανει...

Στην στήλη αριστερά πάτα friends και έτσι θα μπεις στην σελίδα των φίλων με suggestions κτλ

Τώρα πάνω αριστερα έχει ένα κουμπί "+ Create List" :-)

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα...μια ερωτηση..

Μπορω αν δεν ειμαι φιλος με καποιον να μπορεσω να διαβασω τον τοιχο του?

Βασικα μπαινω σε καποια ατομα και μπορω και βλεπω και φωτογραφιες και σχολια και γενικα ολη την εξελιξη στον τοιχο..

Σε καποια ατομα ομως δεν γινεται.

Αν θελω για καποιο συγκεκριμενο ατομο που πλεον δεν ειμαστε φιλοι και με εχει μπλοκαρει να δω τον τοιχο του και τις φωτο του πως μπορω?εχω και δευτερο λογαριασμο αλλα δεν μπορω να δω τον τοιχο.Ουτε να το κανω φιλο θελω γιατι θα καταλαβει?

Υπαρχει καποιο τρωτο σημειο?καποιο κολπο...εστω να βλεπω τον τοιχο του και μονο για να δω κατι?

Οποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει την απαντηση του.Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Κατασκοπια παλιας γκομενας μου ακουγεται ;)

Δεν νομιζω να μπορει να γινει κατι τετοιο γιατι ειναι θεμα ρυθμισεων απορρήτου

Δημοσ.
Καλησπερα...μια ερωτηση..

Μπορω αν δεν ειμαι φιλος με καποιον να μπορεσω να διαβασω τον τοιχο του?

Βασικα μπαινω σε καποια ατομα και μπορω και βλεπω και φωτογραφιες και σχολια και γενικα ολη την εξελιξη στον τοιχο..

Σε καποια ατομα ομως δεν γινεται.

Άν έχει αφήσει ο ίδιος τον τοίχο του ελεύθερο για όλους μπορείς, διαφορετικά άν δέν είσαι φίλος του δέν υπάρχει περίπτωση. Κατα τα άλλα ότι δέν θές να δούν οι άλλοι ακόμα και οι φίλοι προθήκη φίλου, group, ή οτιδήποτε το διαγράφεις αμέσως απο τον τοίχο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...