pika Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 To τουριστικό γραφείο που δουλεύω έχει εδώ και κάποια χρόνια email της μορφής όνομαγραφείου@forthnet.gr. Εδώ και καιρό είμαστε με σύνδεση conn-x οπότε η σύνδεση της forthnet δεν μας χρειάζεται, δυστυχώς όμως αν κόψουμε την σύνδεση χάνουμε και το email! Σαν λύση λέω να κρατήσουμε το παλιό email για ένα εξάμηνο, προωθώντας τα μηνύματα στο καινούριο και παράλληλα ενημερώνοντας πελάτες /συνεργάτες για το καινούριο email. Έχετε κάποια καλύτερη λύση; Σαν καινούριο email λέω να επιλέξουμε κάτι στυλ contact@όνομαγραφείου.gr (έτσι κι αλλιώς στα μελλοντικά σχέδια είναι η δημηουργία site του γραφείου). Με αυτό θα αντιμετωπίσω προβλήματα με spam (πχ τα botakia στέλνουν κλασσικά email σε contact/info/[email protected] <-λέω τι φαντάζομαι, αν δεν ισχύει μην με πάρετε με τις ντομάτες). Μήπως να πάω σε @gmail.com ή δεν αρμόζει σε γραφείο /επαγγελματικό email?
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 gmail yahoo hotmail κλπ σίγουρα δε δείχνουν επαγγελματισμό. Επίσης forthnet, otenet, κλπ δείχνουν ημιεπαγγελματισμό (ή ελαφρά άγνοια των δυνατοτήτων του Internet). Απαιτείται να πάτε σε δικό σας domain έστω και αν το έχετε μόνο για το email. Με αυτό τον τρόπο είστε πάντα ανεξάρτητοι από παροχό (forthnet, otenet) και έχετε σταθερό email. Spam θα αντιμετωπίσεις σίγουρα ανεξάρτητα τι emails θα έχεις, στο εγγυώμαι, οπότε πρέπει να επιλέξεις κάποιο παροχό υπηρεσιών Hosting που θα έχει πολύ καλό και ανανεώσιμο φίλτρο spam. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το gmail να φιλτράρεις το spam αλλά και πάλι πρέπει να πάρετε domain. Για τη forthnet. Πολύ παλιά είχανε μια υπηρεσία που μπορούσες να έχεις μόνο το email με πολύ χαμηλό κόστος. Πάρτε στις πωλήσεις (όχι στο support για έχει τεράστια αναμονή) και ρωτήστε αν υπάρχει ακόμα.
pika Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 gmail yahoo hotmail κλπ σίγουρα δε δείχνουν επαγγελματισμό.Επίσης forthnet, otenet, κλπ δείχνουν ημιεπαγγελματισμό (ή ελαφρά άγνοια των δυνατοτήτων του Internet). κάποιο παροχό υπηρεσιών Hosting που θα έχει πολύ καλό και ανανεώσιμο φίλτρο spam. . Έχεις να προτείνεις κάποιον;
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Έχεις να προτείνεις κάποιον; όχι pika δεν προτείνω κάποιον γιατί απλά δεν έχω κέρδος. Ψάξε στο forum για hosting και θα βρεις μπόλικα στοιχεία.
sam sam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 εγω προτεινω να αγορασετε ενα domain name με 20 ευρω για 2 χρονια (gr) και μετα να το συνδεσεις το mail με το gmail εγω αυτο εκανα (γιατι αλλους λογους βεβαια...) θα εχεις ολες τις υπηρεσιες του gmail και email του τυπου [email protected] (ή com ή....) (μπορεις να εχεις μεχρι 200 διαφορετικα mail) ετσι οτι και να γινει το mail δεν το χανεις (με την προηποθεση οτι κανεις ανανεωση καθε 2 χρονια το domain name). ασε που δεν θα σου κλεισουν ποτε εναν λογαριασμο π.χ. για spam (μακρια απο εμας ) με κατι τετοιο δεν θα εχεις και προβληματα του τυπου δεν "μπηκα στον λογαριασμο του mail για 2 εβδομαδες και μου τον κλειδωσαν-δεν δεχομαι mails μεχρι να ξαναμπω" (ο λογος που το εκανα εγω...) και τα spam φιλτρα της google. (σαν διαδικασια ειναι σχετικα ευκολη αφου τα καταφερα εγω που ειμαι ασχετος με ολα αυτα χωρις καμια βοηθεια...) για περισσοτερα κοιτα εδω http://www.google.com/apps/intl/en/group/index.html __________ ...δυστυχώς όμως αν κόψουμε την σύνδεση χάνουμε και το email! Σαν λύση λέω να κρατήσουμε το παλιό email για ένα εξάμηνο... αν υπαρχει δυνατοτητα βαλε μια αυτοματη απαντηση του τυπου "το νεο mail ειναι ...." ε στειλε και ενα ενημερωτικο mail σε ολες τις επαφες και ρωτα αν μπορεις να μεταφερεις το λογαριασμο του mail σου σε καποια αλλη συνδεση της forthnet σε αλλο ονομα κατοχου...αν σου πουν ναι ...βρες καποιο γνωστο και εμπιστο που εχει forthnet και πηγαινε εκει το mail (με την λογικη να μην πληρωνεις αδικα την συνδεση...) ωστε να κερδισεις περισσοτερο χρονο που θα εχεις και τους 2 λογαριασμους (φορθνετ και νεο (οπου και αν ειναι) ) αυτα απο εμενα
BARAKADES Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 gmail yahoo hotmail κλπ σίγουρα δε δείχνουν επαγγελματισμό.Επίσης forthnet, otenet, κλπ δείχνουν ημιεπαγγελματισμό (ή ελαφρά άγνοια των δυνατοτήτων του Internet). Απαιτείται να πάτε σε δικό σας domain έστω και αν το έχετε μόνο για το email. Με αυτό τον τρόπο είστε πάντα ανεξάρτητοι από παροχό (forthnet, otenet) και έχετε σταθερό email. Spam θα αντιμετωπίσεις σίγουρα ανεξάρτητα τι emails θα έχεις, στο εγγυώμαι, οπότε πρέπει να επιλέξεις κάποιο παροχό υπηρεσιών Hosting που θα έχει πολύ καλό και ανανεώσιμο φίλτρο spam. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το gmail να φιλτράρεις το spam αλλά και πάλι πρέπει να πάρετε domain. Για τη forthnet. Πολύ παλιά είχανε μια υπηρεσία που μπορούσες να έχεις μόνο το email με πολύ χαμηλό κόστος. Πάρτε στις πωλήσεις (όχι στο support για έχει τεράστια αναμονή) και ρωτήστε αν υπάρχει ακόμα. Συμφωνώ, η λύση του δικού σας domain είναι μονόδρομος
ababili Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως να πάω σε @gmail.com ή δεν αρμόζει σε γραφείο /επαγγελματικό email? Υπάρχει και το Gmail for Business, όπου θα έχεις όλα τα "καλούδια" του Gmail με διεύθυνση e-mail [email protected]. Δυστυχώς, δεν ξέρω πόσο κοστίζει, αλλά αξίζει να ρίξεις μια ματιά, αφού ούτως ή άλλως σκοπεύεις να δώσεις κάποια χρήματα.
sam sam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει και το Gmail for Business, όπου θα έχεις όλα τα "καλούδια" του Gmail με διεύθυνση e-mail [email protected]. Δυστυχώς, δεν ξέρω πόσο κοστίζει, αλλά αξίζει να ρίξεις μια ματιά, αφού ούτως ή άλλως σκοπεύεις να δώσεις κάποια χρήματα. δωρεαν ειναι. αυτο προτεινω και εγω...
Members gsarig Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Κι εγώ google apps θα προτείνω, που είναι δωρεάν και χωρίς κανένα μειονέκτημα (τουλάχιστον δεν έχω βρει κάτι επιλήψιμο). Έχω φτιάξει ήδη 2-3 λογαριασμούς έτσι
Members gsarig Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Το χρησιμοποιώ ήδη, οπότε μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι δωρεάν - κάτσε να βρω και το link edit: http://www.google.com/apps/intl/en/group/index.html (αυτό πρέπει να είναι - το standard edition)
achilleashormovas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Προσπάθησα να κάνω έναν mail account πιστεύοντας πως είναι δωρεάν, αλλά κάπου λέει πως χρεώνουν 40 ευρώ ανά χρήστη.!!!!!! Λάθος μου. Αυτο ισχύει για την Premier Edition. Free ειναι η Standard.
sam sam Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Προσπάθησα να κάνω έναν mail account πιστεύοντας πως είναι δωρεάν, αλλά κάπου λέει πως χρεώνουν 40 ευρώ ανά χρήστη.!!!!!! Λάθος μου. Αυτο ισχύει για την Premier Edition. Free ειναι η Standard. http://www.google.com/apps/intl/en/group/index.html υπαρχει Standard Edition (free) και Premier Edition
parsifal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ sam sam και gsarig για την πρόταση του Google Apps For Domains! Έκανα πρόσφατα register ένα domain για να «παίξω» με ένα προτζεκτάκι μου και είπα να το συνδέσω με το Google Apps, καθώς δεν είχα τίποτα να χάσω. Έχω ήδη στήσει την υπηρεσία με 2 δοκιμαστικούς λογαριασμούς e-mail και [στέλνω από]/[λαμβάνω σε αυτούς] κανονικά. Μέχρι τα 50 έχει χώρο, μου φαίνεται θα αρχίσω να μοιράζω σε οικογένεια και φίλους mail accounts!
Members gsarig Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Members Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ sam sam και gsarig για την πρόταση του Google Apps For Domains! Έκανα πρόσφατα register ένα domain για να «παίξω» με ένα προτζεκτάκι μου και είπα να το συνδέσω με το Google Apps, καθώς δεν είχα τίποτα να χάσω. Έχω ήδη στήσει την υπηρεσία με 2 δοκιμαστικούς λογαριασμούς e-mail και [στέλνω από]/[λαμβάνω σε αυτούς] κανονικά. Μέχρι τα 50 έχει χώρο, μου φαίνεται θα αρχίσω να μοιράζω σε οικογένεια και φίλους mail accounts! Χεχε, κι εγώ έχω φτιάξει 2-3 λογαριασμούς έτσι... επίσης, αν θυμάμαι καλά το google apps δίνει κάπου και δυνατότητα απευθείας κατοχύρωσης domain, σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ήδη. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει .gr αλλά μόνο .com. Αν όμως το com σε βολεύει, αξίζει τον κόπο να το κάνεις από εκεί γιατί γλιτώνεις τον μπελά αρκετών ρυθμίσεων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.