Προς το περιεχόμενο

Ta epaikse h karta hxou?

yannis27gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Τα mp3 μου ακούγονται άθλια! Πολύ πιθανό λοιπόν να έχω ετοιμοθάνατη κάρτα ήχου. Όμως, δε θα έπρεπε να έχουν άθλια απόδοση ήχου και οι ταινίες; Τα DVD όμως ακούγονται εξαίσια. Επίσης, ακούγονται μια χαρά τα cd μουσικής. Μόνο με τα mp3 έχω πρόβλημα. Και μιλάμε για mp3 τόσο στα 64kbps όσο και στα 256kbps!! Τι συμβαίνει λοιπόν;

Η κάρτα γραφικών είναι η Soundblaster 128 pci και τα προγράμματα που χρησιμοποιώ για να ακούω τραγούδια είναι τα winamp 3, windows media player. Λειτουργικό τα ΧΡ. Καμία ιδέα; Δε θέλω να αλλάξω κάρτα ήχου, αν δεν είναι αυτή το πρόβλημα. Τέλος να σημειώσω ότι τα προβλήματα τα παρουσιάζει σε μερικά τραγούδια πάντοτε, οπότε ίσως να φταίνε τα ίδια τα τραγούδια, ενώ σε άλλα ενίοτε.

Δημοσ.

Φιλε yianni,

Ειναι δυσκολο μια καρτα ηχου να τα τιναξει :) Πιστευω οτι ειναι το πιο ανθεκτικο ειδος hardware! Btw στο προβλημα σου ειναι μια λυση...

Μηπως εγκατεστησες τελευταια τιποτα plug-ins ή mp3 codecs? Αν ναι ειναι πλεον καιρος να τους αφαιρεσεις.

Επισης κανε ενα κοπο βγαλε το winamp και ξανα εγκατεστησε το.Μπορει κατα λαθος να πειραξες ρυθμισεις απο κανενα plug in του (το εχω παθει και αυτο).

Τελευταια λυση ξηλωσε τους οδηγους της καρτας και install ξανα

Ελπιζω να βοηθησα :)

Δημοσ.

Δοκίμασες να ακούσεις mp3 με το winamp 2.81 ? Κάνει τα ίδια;

Δημοσ.

katevase to radium codec gia mp3 kai apo ta codecs sto Sounds & Multimedia apenergopoiise an yparxei kapoio ctmp3 i kati tetoio. dokimase kai pes mas ti egine.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...