SATELLITE Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Σήμερα έχουν MPEG4 Digital Decoder video Finlux FLDVBT205SD4 στην εξευτελιστική τιμή των 39,90 http://www.skroutz.gr/s/253300/Finlux-205SD4-%25CE%2597-264.html?keyphrase=Finlux το sold out έρχεται !!
baskon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ναι η τιμη ειναι Φοβερη.. Βεβαια μολισ μπαινει καποιος στο λινκ που εδωσες υπαρχει και στο Pc1 με ακριβως ιδια τιμη + 3 ευρω μεταφορικα..Επισης υπαρχει στο eshop με 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρω παραπανω.. Στα χαρακτηριστικα στο eshop αναφερει.. Αναπαραγει mpeg-2 Και Mpeg-4 αφου ΠΡΩΤΑ το μετατρεψει σε mpeg-2.. Μηπως ο αποκωδικοποιητης ειναι μουφα..?Μηπως εαν δωσουμε 5 ευρω παραπανω θα μπορουμε να διαλεξουμε οποιον αποκωδικοποιητη θελουμε..? Και τελος.. Μηπως θα ηταν καλυτερα να παρουμε κατι σαν αυτο με 49 ευρω?Με HDMI,HD Υποστηριξη,εγγραφη προγγραμματος σε usb κλπ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808098&u=XORO-HRT-7600-DVB-T-HD-AVC/H.264-MPEG-4-HDMI
kostastnt Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Που είδατε βρε παίδες ότι στο getitnow έχει 40 Ευρά? Στο twitter δεν έβγαλαν τιμή... Αν η τιμή είναι 40 είναι κοτσάνα του getitnow... Με 45 στο eshop (μακριά από μάς) έχει το xoro που κάνει παπάδες...
SATELLITE Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Και τελος.. Μηπως θα ηταν καλυτερα να παρουμε κατι σαν αυτο με 49 ευρω?Με HDMI,HD Υποστηριξη,εγγραφη προγγραμματος σε usb κλπ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808098&u=XORO-HRT-7600-DVB-T-HD-AVC/H.264-MPEG-4-HDMI http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=357802
GeorgT. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 40 ευρώ είναι η τιμή τελικά http://www.getitnow.gr/?fa=v_i&id=74
othon.gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Αν και πρόκειται όντως για τη χαμηλότερη τιμή, μάλλον θα το πάρω απ' το Eshop, αφού περιμένω και ένα wifi στικάκι για το παλιό μου λάπτοπ, οπότε και θα τα πάρω πακέτο. Βέβαια κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω, ξέρει κανείς αν η ποιότητα στην οποία γράφουν είναι ικανοποιητική; Θέλω να ξεφορτωθώ το επίσης παλιό μου dvd recorder, αρκεί να αξίζει τον κόπο. Μπορεί να μου πει κάποιος τι εντυπώσεις έχει απ' αυτά τα μηχανάκια;
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως το συγκεκριμένο πάσχει και από συνδεσιμότητα και από δυνατότητες...
paylidis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 για τα 39.90 ειναι απαραδεκτο... για 23-24 θα ηταν καλη προσφορα οταν το e-shop το εχει 45...
StefxOup Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Κάτοχος του Xoro εδώ,πάρα πολύ ικανοποιημένος για 45ευρώ(ήταν προσφορά).:lol:
othon.gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως το συγκεκριμένο πάσχει και από συνδεσιμότητα και από δυνατότητες... Μάλλον επειδή προορίζεται για τις παλιές καλές crt. Καλά, δεν τρελαίνομαι να δώσω και ένα κάρο λεφτά, έτσι κι αλλιώς η lcd μου διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη, απλά ψάχνω πώς και πώς να ανοίγω χώρο στο επιπλάκι και έλεγα μήπως μ' αυτό έκανα δουλειά. Αυτό που θέλω είναι να γράφει ικανοποιητικά στο στικάκι. Αν κάποιος το έχει, ή έστω κάποιο παρόμοιο και έχει μείνει ικανοποιημένος από το pvr, ας μου πει.
jabar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Αν και πρόκειται όντως για τη χαμηλότερη τιμή, μάλλον θα το πάρω απ' το Eshop, αφού περιμένω και ένα wifi στικάκι για το παλιό μου λάπτοπ, οπότε και θα τα πάρω πακέτο.Βέβαια κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω, ξέρει κανείς αν η ποιότητα στην οποία γράφουν είναι ικανοποιητική; Θέλω να ξεφορτωθώ το επίσης παλιό μου dvd recorder, αρκεί να αξίζει τον κόπο. Μπορεί να μου πει κάποιος τι εντυπώσεις έχει απ' αυτά τα μηχανάκια; οταν βλεπεις τα γραμμενα απλα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι γραμμενα...βεβαια 19.40'' που εχω μπροστα μου εγγραφη,απλωνεται σε 489 mb...!για xoro μιλαω...
othon.gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 οταν βλεπεις τα γραμμενα απλα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι γραμμενα...βεβαια 19.40'' που εχω μπροστα μου εγγραφη,απλωνεται σε 489 mb...!για xoro μιλαω... Σ' ευχαριστώ που μου απάντησες σε αυτό που είχα στο μυαλό μου να ρωτήσω και το είχα ξεχάσει! Δηλαδή για κάθε 20λεπτο να υπολογίζω ένα 500mb. Μια χαρά, με κάλυψες όσο δεν φαντάζεσαι. Απλά, θα σε ρωτήσω κάτι τελευταίο, λες να μπορώ να συνδέσω έναν εξωτερικό που έχω; Θέλω να υπάρχει μόνιμα συνδεμένος πάνω, έτσι ώστε μόνο να προγραμματίζω τις εγγραφές και τιποτα παραπάνω. Άντε γιατί μ' έχουν πρήξει γυναίκα και κόρη με τη ρημαδοζωή της άλλης και δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση!
othon.gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εδω ειναι η λυση Παρακαλώ κάποιος mod να σβήσει το post του φίλου αμέσως! Δεν μπορείτε κύριε με ένα απλό post να καταστρέφετε τη γαλήνη του άλλου! Πέρα από πλάκα πάντως, το γνωρίζω αυτό που μου λες, απλά αυτό που ψάχνω είναι μια λυση έτσι ώστε να απαλλαγώ απ΄την κατάχρηση του pc που κάνουν μάνα και κόρη.
GeorgT. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Φωτιά στην ριμαδοζωη της άλλης, ελευθεριά στα μέλη του Insomnia,othon δεν εισαι ο μόνος φιλε σε νοιώθω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.