Προς το περιεχόμενο

3D οθονες

petrosx13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την παρούσα χρονική στιγμή, υπάρχουν δύο λύσεις μονάχα. Το IZ3D και το 3D Vision. Για το IZ3D έχεις συγκεκριμένο monitor από την ίδια την εταιρεία, ενώ το 3D Vision δουλεύει μονάχα με τις Nvidia κάρτες. Άρα οι 23-24άρες (και όλες οι άλλες 3D τηλεοράσεις) που βλέπεις και είναι "3D-Ready", δουλεύουν μόνο με το 3D Vision για την ώρα.

Η AMD/ATI αποκάλυψε στην CES2010 μια συνεργασία που έχει κάνει. Πέρα όμως από το IZ3D monitor δεν υπάρχει λύση για τους ATI users (και το κόβω να μην υπάρχει λύση ούτε μέχρι το καλοκαίρι... εκτός κι αν νιώσουν λίγο).

PS: Ναι, για να τα βλέπεις 3D θα βάζεις γυαλιά. Υπάρχουν σχέδια για οθόνες που δεν θα χρειάζεσαι γυαλιά αλλά όπως είπα... είναι στα σχέδια. Τίποτα χειροπιαστό!

Δημοσ.

oxi φιλε μου, μονο με invidia και το κιτ που πρεπει να αγορασεις εξτρα...

γενικα γνωμη μου ειναι οτι η αγορα ακομη δεν εχει δειξει τπτ το αξιοπροσεχτο σε αυτον τον τομεα...

Το καλοκαιρι ερχονται αρκετες τηλεορασεις αλλα και καινουργια μοντελα 3d οθονων...

Περιμενε και μην κανεις βιαστικη αγορα...

Φυσικα εχω διαβασει κατα καιρους οτι τα παιχνιδια δειχνουν πολυ καλα αλλα κανενας απο δω μεσα δεν ειχε αποψη...

Δημοσ.
Φυσικα εχω διαβασει κατα καιρους οτι τα παιχνιδια δειχνουν πολυ καλα αλλα κανενας απο δω μεσα δεν ειχε αποψη...

http://game20.gr/editorials/3d-gaming-editorial-6540

;)

Το 3D gaming αξίζει και με το παραπάνω. ΜΗΝ αγοράσετε τώρα όμως monitors, λίαν συντόμως (εντός Φεβρουαρίου λογικά) θα έρθουν και στην Ελλάδα τα νέα fullHD monitors των ACER/DELL

Δημοσ.

Πηγαινε παρε μια 21.5" - 22" Full HD οθονη για τωρα και οταν οριμασει το 3D στην αγορα (εχουμε χρονια ακομα) τοτε θα κοιταξεις και για 3D monitor ή τηλεοραση. Καλο ειναι να ενημερωθεις πληρως για αυτην την τεχνολογια ωστε να σου φυγει η καουρα με το 3D :P , να πας να δεις και καμια ταινια σε Real D αιθουσα στο Cinema να κανεις και το κομματι σου!

PS: Συν οτι το κοστουμι θα σου παει γυρω στα 1500 - 2000 euro , οποτε αν εχεις τετοιο σκοπο παρε κανα projectora Full HD να βλεπεις σε 100" και τοτε θα μου πεις που θα το γραψεις το 3D :X :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...