newtech Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 να ειναι καλό ρε παιδιά? κάποιος που έχει γνώμη ας μας πει.. Ουσιαστικά ειναι για 2 κατηγορίες 1)Για αλλεργικούς (είναι 100% άριστο όσον άφορά βέβαια ένα δωμάτιο 20τμ) 2)Για αυτούς που καπνίζουν εκεί που κοιμούνται! Γενικά αν δεν είστε σε μια από τις 2 κατηγορίες δεν βλέπω λογο να το αγοράσετε (εκτος κ αν ο αέρας για κάποιο λόγο στο χώρο όπου είστε νιώθετε ότι δεν είναι καθαρός) ---------- Προσθήκη στις 10:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:25 ---------- κλαιω (απο τα γελια) Χτες το βραδυ το ειδα κ ηθελα να το παρω.. μονο που ενω ΗΤΑΝ διαθεσιμο για την παραλαβη απο καταστημα η παραγγελια του εν λογο πρωιοντος δεν ειταν δινατη κατα αυτον τον τροπο... Χ απο μενα.. ΓΤΠ!!!
clevercitizen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Χτες το βραδυ το ειδα κ ηθελα να το παρω.. μονο που ενω ΗΤΑΝ διαθεσιμο για την παραλαβη απο καταστημα η παραγγελια του εν λογο πρωιοντος δεν ειταν δινατη κατα αυτον τον τροπο... Χ απο μενα.. ΓΤΠ!!! Όλες οι προσφορές του έτσι είναι. Από τη στιγμή που έχει ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής, ακόμα και τσίχλα να πάρεις, εμένα δε με ενοχλεί. Άν σε ενοχλεί να δίνεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου τότε 1 κακώς έκανες και έβγαλες πιστωτική (αν έχεις) 2 μπορείς πάντοτε να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα ακριβώς και μόνο για αγορές μέσω ίντερνετ, είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη λύση.
newtech Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Όλες οι προσφορές του έτσι είναι. Από τη στιγμή που έχει ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής, ακόμα και τσίχλα να πάρεις, εμένα δε με ενοχλεί. Άν σε ενοχλεί να δίνεις τα στοιχεία της πιστωτικής σου τότε 1 κακώς έκανες και έβγαλες πιστωτική (αν έχεις) 2 μπορείς πάντοτε να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα ακριβώς και μόνο για αγορές μέσω ίντερνετ, είναι η καλύτερη και ασφαλέστερη λύση. Εχω χρεωστικη φιλε.. ειναι το ιδιο με την προπληρωμενη.. απλα γουσταρω να παιρνω τα προιοντα απο το καταστημα.. αυτο που δεν μπορεις να το κλισεις για να πας στο καταστημα ειναι μεγαλη λαλακια.. κ απο μενα Χ
madtracker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 το 8έμα ειναι οτι δεν προλάβαμε βρε μάγκες....αν ξαναμπεί κατι παρόμοιο ας postαρει καποιος!
sintalkas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 δυστυχώς οι βλάκες το πήρανε χαμπάρι και βαλάνε ξανά την κανονική τιμή.
madtracker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 αν κάποιος που τον πηρε,δεν τον 8έλει...ας μου στείλει ενα πμ
clevercitizen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Εχω χρεωστικη φιλε.. ειναι το ιδιο με την προπληρωμενη.. απλα γουσταρω να παιρνω τα προιοντα απο το καταστημα.. αυτο που δεν μπορεις να το κλισεις για να πας στο καταστημα ειναι μεγαλη λαλακια.. κ απο μενα Χ Κ γω χρεωστική έχω. Για εμένα που δεν έχω κοτσόβολο κοντά μου με βολεύει αφάνταστα. Το "πρόβλημά" σου είναι ότι δε γουστάρεις να δίνεις τα στοιχεία σου απο δω κ από κεί ή θες να τσεκάρεις το προϊόν κτλ? Πάντως, ο μόνος λόγος που μου έρχεται στο μυαλό να το κάνει αυτό ο κοτσόβολος είναι γιατί μπορεί να έιναι θέμα λογιστηρίου, διαφορετική ΔΟΥ ανά κατάστημα και γενικότερα πολύ μπέρδεμα. Μου τα είχαν εξηγήσει από το you (έχει το ίδιο σύστημα, ακόμη και από κατάστημα να το παραλάβεις, θέλει πιστωτική). sorry για το offtopic ---------- Προσθήκη στις 00:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ---------- edit: Ξέχασα να πώ ότι η πληρωμή, όταν η αποστολή γίνεται στο χώρο του αγοραστή, γίνεται μόνο με πιστωτική οπότε δεν το κάνει "επίτηδες" στις προσφορές. Αλλά στα κανονικά προϊόντα, όταν ζητάς παραλαβή από το κατάστημα μπορείς να πληρώσεις με μετρητά.
katcos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Παρέλαβα το πρωί και μπήκε στην πρίζα πριν λίγο ... Όλα οκ , στην χαμηλή ταχύτητα είναι σχεδόν αθόρυβος ! +1 στον Κώτσο ( και δεν τον είχα και σε υπόληψη )
RoRo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Παρέλαβα κι εγώ! Thumbs up στον Κωτσόβολο για την γρήγορη παράδοση ενώ είχα επιλέξει εντός 7ημέρου στην παραγγελία. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
insomnic Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τον αγόρασα με την προσφορά και πήρα άλλους 2 για συγγενείς. Είναι καθαριστής αέρα με όζον. Λαμβάνοντας υπόψιν μελέτες που αποθαρρύνουν τη χρήση των οζονιστών ως ενδεδειγμένων καθαριστών αέρα, είχα δεύτερες σκέψεις. Από την άλλη όμως διαβάζοντας και τον τρόπο λειτουργίας του, κατέληξα τελικά στο συμπέρασμα οτι συνδυάζει το όζον με το φίλτρο ζεολίθου οπου το παγιδευμένο όζον έχει αρκετή πυκνότητα (λόγω της υψηλότερης πίεσης που δημιουργείται στον χώρο από την κορόνα μέχρι το φίλτρο ζεόλιθου από την ροή του αέρα) για να εξουδετερώσει μικρόβια και μερικούς ρύπους. Από την άλλη όταν βγεί από το φίλτρο η περιεκτικότητα είναι πολύ μικρή και ακίνδυνη. Σημαντικό πλεονέκτημα η διάρκεια ζωής του. 5 χρόνια με ένα τσιγάρο τη μέρα. Αυτό οφείλεται στο οτι το όζον καθαρίζει και τα ίδια τα φίλτρα. Στην πράξη, εξαφάνισε την σκόνη από τον χώρο που εργάζομαι -- πράγμα που ήταν ακριβώς ο λόγος για τον οποίο το αγόρασα. Επίσης όταν με επισκέπτονται καπνιστές η μυρωδιά τους φεύγει πολύ γρηγορότερα. Ο αέρας μυρίζει ελαφρά όζον. Αυτό εμένα μου θυμίζει μυρωδιά φρεσκάδας και το βρίσκω ευχάριστο. Μπορεί όμως να σας θυμίζει φωτοτυπείο και να μη σας αρέσει. Για όσους δεν θέλουν όζον, υπάρχει και η λύση του philco i-breathe 30 που είναι πολύ καλός ιονιστής και συνδυάζει υπεριώδεις με φίλτρα hepa & ενεργού άνθρακα. Το κόστος του όμως είναι γύρω στα 90 ευρώ. Αναλώσιμα για το philco βρήκα Online σε καλή τιμή. Το philips θεωρώ οτι ήτανε πολύ καλή αγορά και μου αρέσει οτι δεν αναπνέω σκόνη που με ενοχλούσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.