katcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι ακριβώς προσφορά ηλεκτρονικού είδους αλλά είναι σε καλή τιμή και μπορεί να ενδιαφέρει καποιους : http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10041351 και στον τσιγκούνη : http://www.skroutz.gr/s/70288/Philips-AC4053.html?keyphrase=+%09+Philips+AC4053%2F00
Alxnks Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 μην ανησυχεις, ουτε η καφετερια ουτε διαφορα αλλα ειναι προσφορες ηλεκτρονικου ειδους, εδω βαζουμε καθε ειδους προσφορες που πεφτουν στην αντιληψη μας και που μπορει να ενδιαφερουν καποιον και η συγκεκριμενη που βρηκες ειναι παρα πολυ καλη για καποιον που ψαχνει ενα τετοιο προιον! μπραβο!
k_dinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πολυ καλη τιμη, αλλα αραγε ειναι απαραιτητο ενα τετοιο προιον? Κανει οντως δουλεια ή δεν θα καταλαβουμε τιποτα?
GeorgT. Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 η για υποχόνδριους καπνιστές!!!! :lol: (σορρυ για το offtopiq)
katcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Υπάρχει και αρκετός κόσμος που ταλαιπωρείται ( την άνοιξη συνήθως) με εποχιακές αλλεργίες , άλλοι με ελαφριά ή μέτρια αναπνευστικά προβλήματα (λόγω αλλεργιών ) και σ 'αυτούς (όπως επίσης και για καπνιστές και υποχόνδριους ) το προϊόν βοηθάει και προτείνεται και από γιατρούς.
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ...πράγματι έτσι είναι - και gj για την ανάδειξη της προσφοράς!
polisv Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Eυχαριστώ γιά την ενημερωση,το χρειαζόμουν.
madtracker Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 να ειναι καλό ρε παιδιά? κάποιος που έχει γνώμη ας μας πει..
katcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 να ειναι καλό ρε παιδιά? κάποιος που έχει γνώμη ας μας πει.. Παρήγγειλα ένα για μένα και ένα για φίλο , όταν παραλάβω θα ποστάρω εντυπώσεις. Δυστυχώς τώρα εκτός από την τιμή του(που είναι καλή) δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, καλό φαίνεται , θα δείξει....
ninos30 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 να ειναι καλό ρε παιδιά? κάποιος που έχει γνώμη ας μας πει.. Είχαμε ένα παρόμοιο (πάλι Phillips) στο σπίτι παλιότερα. Τώρα τι να σου πω. Δεν είναι κάτι που το μοιράζεις, αγγίζεις, βλέπεις, αισθάνεσαι κλπ, κλπ, κλπ, κλπ. Τον αέρα καθαρίζει, πως να το καταλάβεις αυτό? Φαντάζομαι μόνο αυτοί που έχουν αλλεργίες θα καταλάβουν πραγματικά κάτι. Εκτός κι αν το κάνεις ντουμάνι το σπίτι από τα τσιγάρα, οπότε εκεί κάτι κάνει. Βέβαια θα πρέπει να αλλάζεις φίλτρα τρεις και λίγο. Πάντως γενικά οι γιατροί το συνιστούν. Ειδικά για αλλεργικούς και παιδιά μικρά. Αλλά αυτοί γενικώς προτείνουν διάφορα. Αν κάναμε ότι έλεγαν, θα ζούσαμε σε μια γυάλινη μπάλα... Εγώ είμαι λίγο ξεροκέφαλος και πιστεύω πως αυτά μόνο κακό μας κάνουν αφού νομίζω πως αδρανοποιούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Γνώμη μου...
clevercitizen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εδώ ταιριάζει όντως η διαφήμιση. Τόσο φτηνά που τα κλαίνε. Για άλλη μια φορά φανταστείτε τι κέρδος βγάζουν, γτ αποκλείεται να πουλάνε κάτω του κόστους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.