Greekchaosman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σας. Πρόσφατα αγόρασα το psp-3000 μαζί με το Tekken 6 και μόλις το έβαλα να πάιξει μου ζήτησε να γίνει upgrade από 6.10 σε 6.20 (ή κάτι τέτοιο). Τέλος πάντων αυτό που θυμάμαι είναι πως περίμενα λίγη ώρα για να φορτώσει πρίν αρχίσει να παίζει. Τις άλλες φορές το έβαζα να παίξει και έμπαινε κατευθείαν. Η ερώτηση μου είναι: Αν βάλω ένα παλιό παιχνίδι (για psp πάντα) θα παίζει κανονικά ή μήπως τώρα που αναβαθμίστηκε δεν θα μπορώ να το τρέξω ΠΟΤΕ πλέον? Και κάτι άλλο επειδή είμαι νέος σε αυτά. Θέλω να αγοράσω παιχνίδια από το playstation network με αυτή τη κάρτα http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PSP.0268&u=%CA%C1%D1%D4%C1-PLAYSTATION-NETWORK-%C1%CE%C9%C1%D3-20-EURO και θέλω να ρωτήσω: Τα παιχνίδια που κατεβάζω, πού αποθηκεύονται? Χρειάζομαι κάρτα μνήμης pro duo? Και αν ναι τότε γίνετε να τα αντιγράψω στο pc για να τα σώσω μπας και σβηστούνε από την κάρτα?
ghostgr_a_n Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Αν βάλω ένα παλιό παιχνίδι (για psp πάντα) θα παίζει κανονικά ή μήπως τώρα που αναβαθμίστηκε δεν θα μπορώ να το τρέξω ΠΟΤΕ πλέον? Ενοεις ενα umd με παλιο firmware? Ναι ενοειτε οτι θα παιζει. Και θεορω δεδομενο οτι ξερεις οτι δεν μπορεις να παιξεις backups με το 6.20........
Greekchaosman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ενοεις ενα umd με παλιο firmware?Ναι ενοειτε οτι θα παιζει. Και θεορω δεδομενο οτι ξερεις οτι δεν μπορεις να παιξεις backups με το 6.20........ Τώρα που έχω 6.20 θα μπορέσω δηλαδή να παίξω το metal gear solid portable ops (παιχνίδι που βγήκε Μάιο 2007)?? Και οποιοδήποτε άλλο παλιό παιχνίδι? Εντάξει εννοείται πως το ξέρω ότι δεν παίζουνε τα backups με 6.20. Αλλά αν τα αγοράσω νομίμως από το Playstation Store με το Media Go τότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα έτσι δεν είναι?
loukas77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δεν θα έχεις πρόβλημα φίλε! Εμείς αμέσως... Βρήκαμε έναν νόμιμο άνθρωπο και αμέσως να του πούμε πως δεν θα μπορεί να παίζει ανυίγραφα ασφαλείας... Καλό παιχνίδι!!! Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app
ghostgr_a_n Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Εμείς αμέσως... Βρήκαμε έναν νόμιμο άνθρωπο και αμέσως να του πούμε πως δεν θα μπορεί να παίζει ανυίγραφα ασφαλείας... Γιατι ρε δεν ειχα δικιο? Αφου ολοι αυτο ρωτανε :p:p Και το να παιζεις "backups" ειναι νομιμο
Greekchaosman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση ανταπόκριση, αλλά αν μπορείτε ξεκαθαρίσετε μου και κάτι που με ανησυχεί. Την ώρα που κάνω download από το playstation store και με "πετάξει" το internet (το συνιθίζει) τότε τι γίνεται? δεν πιστέυω να χάσω τα λεφτά που έχω στο wallet μου χωρίς να κατεβεί το παιχνίδι, έτσι δεν είναι?
ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση ανταπόκριση, αλλά αν μπορείτε ξεκαθαρίσετε μου και κάτι που με ανησυχεί. Την ώρα που κάνω download από το playstation store και με "πετάξει" το internet (το συνιθίζει) τότε τι γίνεται? δεν πιστέυω να χάσω τα λεφτά που έχω στο wallet μου χωρίς να κατεβεί το παιχνίδι, έτσι δεν είναι? Λογικα οχι.
Greekchaosman Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Λογικα οχι. Δεν έχεις κατεβάσει τίποτα από το ps store ε? παρόνομος και εσυ? Εγώ πάντως το έκανα σήμερα και από ότι κατάλαβα όταν το αγοράζεις μένει στο καλάθι του λογαριασμού που έχεις φτιάξει στο playstation store και το κατεβάζεις όποτε θες και από όπου θες. Οπότε και να σε πετάξει μπορεί να σταματήσει το download αλλά τα λεφτά δεν χάνονται (Το λέω μπας και υπάρχει κανένας άλλος με την ίδια απορία)
ghostgr_a_n Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχεις κατεβάσει τίποτα από το ps store ε? παρόνομος και εσυ? Οχι δεν εχω κατεβασει απο ps store. Και δεν ειμε παρανομος απλα παιζω "backups" :p:p:p:p
imago Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 όχι δεν χάνεις τα λεφτά σου φίλε..ίσα ίσα που μπορείς να ξανακατεβάσεις το παιχνίδι όσες φορές θέλεις προς το ίδιο psp .. οπότε μην αγχώνεσαι. για το "οπου" λέει ο φίλος παραπάνω..νομίζω οτι δεν ισχύει..δεν είμαι και σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.