Προς το περιεχόμενο

αλλαγή από vista

Riquelme10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1. δεν μας λες τι μηχάνημα έχεις

2. σκέψου το για Seven αφού έχεις ήδη Vista

σωστά το ξέχασα:o

λοιπόν έχω intel pentium dual cpu e2200 2,20ghz 2,19 ghz(έτσι λέει :o)

ram 2 gb και σκληρό 120 gb...χρειάζεται κάτι άλλο???:o

το σκέφτηκα για τα 7 απλά το θέμα είναι ότι δε ξέρω αν θα είναι οκ με όλα τα προγράμματα μου και τι παραπάνω θα μου προσφέρει....

Δημοσ.

xp -> vista -> seven... αυτή είναι η σειρά που κυκλοφόρησαν τα λειτουργικά

Εσύ θέλεις να πας ένα πίσω. Εγώ θα σε συμβουλέψω να πας ένα μπροστά καθώς από vista θα δεις διαφορά και το μηχάνημα σου δεν θα έχει πρόβλημα.

Δημοσ.
xp -> vista -> seven... αυτή είναι η σειρά που κυκλοφόρησαν τα λειτουργικά

Εσύ θέλεις να πας ένα πίσω. Εγώ θα σε συμβουλέψω να πας ένα μπροστά καθώς από vista θα δεις διαφορά και το μηχάνημα σου δεν θα έχει πρόβλημα.

τα προγράμματα θα είναι όλα συμβατά????αν τρώει λιγότερη μνήμη από τα vista τότε να βάλω τα 7:-D

Δημοσ.

πιο πιθανό είναι είναι συμβατά με τα seven τα προγράμματα που τώρα έχεις στα vista πάρα σε xp.... και να γίνεται καλύτερη διαχείριση μνήμης στα seven από ότι στα vista

Δημοσ.
πιο πιθανό είναι είναι συμβατά με τα seven τα προγράμματα που τώρα έχεις στα vista πάρα σε xp.... και να γίνεται καλύτερη διαχείριση μνήμης στα seven από ότι στα vista

ωραία τότε......με έπεισες...:lol:

Δημοσ.

Όταν λες "δεν τη παλεύουν"? Εγώ έχω Vista & δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... 3 χρόνια τώρα.

Στην ερώτηση "τι παραπάνω θα μου προσφέρουν τα 7" μου φαίνεται πως δεν χρειάζεται καν να απαντήσω...

Τα XP είναι 10 χρονών και τα 7 δεν έκλεισαν ούτε 6 μήνες ζωής. Αν θεωρείς πως ένα τόσο παλιό λειτουργικό θα σου προσφέρει κάτι παραπάνω από ένα ολοκαίνουριο λειτουργικό με νέες δυνατότητες του 2010 και όχι του 2000, προχώρα στην εγκατάσταση των ΧP!

Αλλά να ξέρεις πως θα είναι σαν να επιλέγεις το Play Station 1 σε σχέση με το Play Station 3...

Δημοσ.
Όταν λες "δεν τη παλεύουν"? Εγώ έχω Vista & δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... 3 χρόνια τώρα.

Αφού ξέρεις ρε συ, είναι "χάλια", "είναι sVista", "xp forever" κλπ. Θέλεις κάποιο παραπάνω κίνητρο; :P

Δημοσ.

Παιδια για αναβαθμιση απο vista home premium greek στην αντιστοιχη των Win7(greek), τι προτείνετε? Αγορα έκδοσης upgrade ή αγορά κανονικής έκδοσης-format και καθαρή εγκατάσταση?

Υπάρχει διαφορά τιμής μεταξύ των δυο εκδόσεων, αλλά το θέμα είναι αν η upgrade version από vista σε 7 θα δουλέψει ή θα βγάζει προβλήματα.

Δημοσ.
Αφού ξέρεις ρε συ, είναι "χάλια", "είναι sVista", "xp forever" κλπ. Θέλεις κάποιο παραπάνω κίνητρο; :P

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν μου λετε ρε παιδια σκεφτομαι και γω να παω απο xp σε 7 αλλα να παω σε 64 η 32????

και ποια εκδοση προτεινεται

μπας και στο μελλον βαλω καμια παραπανω μνημη ///

Δημοσ.
Παιδια για αναβαθμιση απο vista home premium greek στην αντιστοιχη των Win7(greek), τι προτείνετε? Αγορα έκδοσης upgrade ή αγορά κανονικής έκδοσης-format και καθαρή εγκατάσταση?

Υπάρχει διαφορά τιμής μεταξύ των δυο εκδόσεων, αλλά το θέμα είναι αν η upgrade version από vista σε 7 θα δουλέψει ή θα βγάζει προβλήματα.

Κοίτα... πάντα το 100% της απόδοσης ενός λειτουργικού συστήματος (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό), μας το δίνει το λειτουργικό σε καθαρή εγκατάσταση!

Αν ξέρεις από drivers, κάνε καθαρή εγκατάσταση... διότι κατά 95% οι drivers θα βρεθούνε όλοι, ενδέχεται όμως να έχεις και προβλήματα και να πρέπει να ψάξεις.

Διαφορετικά προχώρα σε αναβάθμιση.

Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις ΜΟΝΟ από τρέχουσα έκδοση Vista στην ανάλογη των 7!

Δηλ από Home Premium σε Home Premium!

Αν τώρα το θέμα είναι "τα προγράμματα" και οι συμβατότητες τους, προτείνω Windows 7 Ultimate! Έχει το XP Mode και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Στη τιμή υπάρχει διαφορά και είτε πάρεις αναβάθμιση, είτε ολόκληρο το λογισμικό (που περιέχει και τη δυνατότητα αναβάθμισης), το χέρι "θα το βάλεις στη τσέπη"!

---------- Προσθήκη στις 20:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:47 ----------

δεν μου λετε ρε παιδια σκεφτομαι και γω να παω απο xp σε 7 αλλα να παω σε 64 η 32????

ειναι ολα καλα με τα 7 64

μπας και στο μελλον βαλω καμια παραπανω μνημη ///

Είδα πολλά προεγκατεστημένα 7 σε έτοιμα συστήματα σε 64bit! Το πήρανε πιο "ζεστά" το θέμα. Αν σκεφτείς πως τα Vista 64bit είναι "στρωμένα", φαντάσου πως μελλοντικά θα στρωθούνε στάνταρ και τα 64bit.

Το μοναδικό λειτουργικό που έμεινε στο ξεκίνημα με την 64bit μορφή του, είναι τα XP!

Oι μνήμες RAM στην αγορά εν εποχή XP ήταν τόσο χαμηλές, που δεν υπήρχε λόγος να βάλεις 64bit...

Σήμερα οι μνήμες αναβαθμίστηκαν σημαντικά, άρα "αφού την αγοράζεις, βάλτην και σε ένα λειτουργικό που να την εκμεταλεύεται"!;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...