Προς το περιεχόμενο

i5-750 4Ghz Overclock Ασταθες

slekkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Σε λιγο θα ανοιξω τον Η/Υ να δω. Υπαρχει καπιο θεμα εκει? Πιο θεορειται καλιτερο?

τα foxconn είχαν πρόβλημα και δεν τα πήγαιναν καλά από 3.9-4ghz και πάνω αν δεν κάνω λάθος

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τα foxconn είχαν πρόβλημα και δεν τα πήγαιναν καλά από 3.9-4ghz και πάνω αν δεν κάνω λάθος

Μπορεις να μου στειλεις καπιο λινκ επι του θεματος;

Θελω να το ερευνισω λιγο.

Δημοσ.
Αμάν ! τι έπαθε ο 870 !!

δέν μπορούσα να φανταστώ οτι ενα κακό socket θα μπορούσε να κάνει τέτοια ζημία :shock:

Φυσικά και ένα κακό socket μπορεί να σε "καταστρέψει" !;)

Δημοσ.
Φυσικά και ένα κακό socket μπορεί να σε "καταστρέψει" !;)

Δεν έκαναν καλή επαφή τα pins με το cpu με αποτέλεσμα τα pin που δούλεβαν να τραβάνε πιο πολύ ζόρι και στο τέλος άρπαξαν. Τουλάχιστον εγώ αφτο κατάλαβα :confused:

Υ.Γ Λές εσένα το άσπρο σημαδάκι που έιχε ο 9550 σου να έιχε να κάνει με κάτι τέτοιο ? Αν και το αμφιβάλω γιατι αφτό γήνεται μονο στα 1156 σώστα ?

Δημοσ.
Υ.Γ Λές εσένα το άσπρο σημαδάκι που έιχε ο 9550 σου να έιχε να κάνει με κάτι τέτοιο ? Αν και το αμφιβάλω γιατι αφτό γήνεται μονο στα 1156 σώστα ?

Όχι ρε εμένα το σημαδάκι στον δικό μου έφυγε με οινόπνευμα,πάστα ήταν που είχε κολλήσει με το βάλε βγάλε.

Δημοσ.

οι P55A απο οτι ειδα σε ενα φορουμ χρησιμοποιουν lotes οι P55 σκετες ειχαν foxconn

βεβαια μετα ειδα και αυτο :-(

http://www.hwbox.gr/news/6811-gigabyte-p55a-series-lotes-bracket-apo-pano-foxconn-socket-apo-kato.html

και θελω κι εγω ρε γαμωτο να παρω gigabyte..

αν και απο οτι λενε το προβλημα λυθηκε

Δημοσ.
οι P55A απο οτι ειδα σε ενα φορουμ χρησιμοποιουν lotes οι P55 σκετες ειχαν foxconn

βεβαια μετα ειδα και αυτο :-(

http://www.hwbox.gr/news/6811-gigabyte-p55a-series-lotes-bracket-apo-pano-foxconn-socket-apo-kato.html

και θελω κι εγω ρε γαμωτο να παρω gigabyte..

αν και απο οτι λενε το προβλημα λυθηκε

Δεν εχει κανενα προβλημα η μητρηκη, εγω κανο καπια βλακεια που ακομα δεν εχω ωρει, που θα μου παει...

Δημοσ.

εχω την gigabyte ud2 με foxconn και δεν ειχα κανενα προβλημα να παω τον i5 στα 4200, αλλα δεν τον αφησα για πολυ. βεβαια τωρα θα τον ανοιξω να δω αν υπαρχουν σημαδακια σε ολα τα ποδαρακια απο το socket και μετα βουρ για πιο αγρια πραματα :D

Δημοσ.

Απίστευτο αλλά ακόμα παιδεύομαι με αυτό το θέμα.

Έχει κανείς άλλος την ίδια cpu και motherboard με εμένα;

i5-750

GA-P55A-UD3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...