Προς το περιεχόμενο

i5-750 4Ghz Overclock Ασταθες

slekkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τοτε θα πρεπει να αυξησεις κι αλλο λιγο το vcore.

το core temp ποσο σου δειχνει Min και max θερμοκρασια?

τις μνημες φανταζομαι δεν τις εχεις πειραξει

Κοίταξε για κανένα λόγο δεν παίζει να θέλει πάνω από 1,35V για τα 4GHz.Άντε άμα δεν είναι καλό κομμάτι να θέλει λίγο παραπάνω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Κι εμενα δεν μου φαινεται για προβλημα με το vcore. Αλλου ειναι το θεμα.

Εχεις επιλογη για να απενεργοποιησεις το Turbo?

Επισης εννοειτε και C1E (δεν ξερω αν το εχει ετσι η μητρικη σου), αυτο που ανεβοκατεβαζει τον πολλαπλασιαστη.

Τελος πες λιγο ποιες μνημες εχεις και στα ποσα τις δουλευεις?

Καμία ιδέα;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

---------- Προσθήκη στις 23:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:07 ----------

Ουτε ενας δεν εχει τη συνθεση αυτη και δεν εχει κανει αποπειρα να φτασει τα 4Ghz???

να ρωτησω κατι, απο τις gigabyte ,αυτες που κλοκαρονται καλυτερα δεν ειναι οι UD3R ?

ειχε πεσει το ματι μου σε αυτο..

http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=620342

να ρωτησω κατι, απο τις gigabyte ,αυτες που κλοκαρονται καλυτερα δεν ειναι οι UD3R ?

ειχε πεσει το ματι μου σε αυτο..

http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=620342

Το διαβασα αυτο που μου εστειλες και στην τελικη λεει οτι και οι δυο μητρηκες κανουν overclock. Σε ευχαριστο παντος.

Απο συζιτισεις παντος και σε ξενα φορουμ μαλλον τροφοδοτικο ειναι. Δυο φιλοι μου που ειχαμαι ακριβος τους ιδιους Η/Υ οταν καναναι αναβαθμιση αναγκαστικανε να αλλαξουνε και τροφοδοτικο γιατι οποτε παιζαναι παιχνιδια μετα απο λιγη ωρα εκανε ο Η/Υ επανεκινιση. Η μονη διαφορα με τα δικα τους συστιματα ειναι οτι ειχαν την Nvidia 260 vga. Αυτοι ομος δεν καναναι overclock οποτε μαλλον το συγκεκριμενο τροφοδοτικο που ειναι και πενταετιας δεν τα παει καλα με τα νεα συστηματα. Και κανονικα δεν θα επρεπε να κανει επανεκινιση ο Η/Υ οταν ανεβαζω τα βολτ αλλα θα επρεπε να ειναι πιο σταθερος μιας και του δινο πιο πολυ ρευμα.

slekkas, ποια ψύκτρα έχεις και έχεις max θερμοκρασίες 62 βαθμούς max με 1.45 Vcore;:shock:

Εχω την Corsair Hydro Series H50 που ειναι υδροψυκτη. Πολυ ευχαριστιμενος με τη θερμοκρασια για τα 75€ που εδοσα.

---------- Προσθήκη στις 14:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ----------

να ρωτήσω και εγώ, τι socket έχει η μητρική, foxconn ή Lotes? :P

Σε λιγο θα ανοιξω τον Η/Υ να δω. Υπαρχει καπιο θεμα εκει? Πιο θεορειται καλιτερο?

---------- Προσθήκη στις 14:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:29 ----------

Μολις γυρισα απο το πλαισιο με ενα CORSAIR HX650W. Σε λιγο θα κανω την εγκατασταση να δω τη γινεται. Ελπιζω η επιλογη μου να ειταν σωστη και να μην πεταξα τα λεφτα μου.

Εχω την Corsair Hydro Series H50 που ειναι υδροψυκτη. Πολυ ευχαριστιμενος με τη θερμοκρασια για τα 75€ που εδοσα.

Αα, έτσι εξηγούνται οι θερμοκρασίες. Σίγουρα μπορείς να τον πας πολύ ψηλά τον i5.

GL:-)

Μολις γυρισα απο το πλαισιο με ενα CORSAIR HX650W. Σε λιγο θα κανω την εγκατασταση να δω τη γινεται. Ελπιζω η επιλογη μου να ειταν σωστη και να μην πεταξα τα λεφτα μου.

Όχι βέβαια, τα Corsair είναι από τα πιο ποιοτικά τροφοδοτικά της αγοράς, έκανες πολύ καλή επιλογή. Αν και με ένα 450αρι έκανες τη δουλειά σου, αλλά αφού μπορούσες να διαθέσεις χρήματα για το 650 τότε ακόμα καλύτερα.

Αα, έτσι εξηγούνται οι θερμοκρασίες. Σίγουρα μπορείς να τον πας πολύ ψηλά τον i5.

GL:-)

Καλά μην φανταστείς στα load μια prolimatech έχει το H50 για 2C,αλλά προφανώς το load δεν το εννοεί με linpack...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...