slekkas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εκανα αναβαθμιση με τη βοηθεια των μελων του Insomnia και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος. Τα εξαρτιματα που εβαλα ειναι αυτα: GIGABYTE GA-P55A-UD3 INTEL CORE I5-750 2.66 GHZ LGA1156 - BOX OCZ DDR3 4GB (2X2GB) PC3-12800 (1600MHZ) DUAL CHANNEL KIT Corsair Hydro Series H50 Power Supply Herochi 550w Ψαχνοντας σε διαφορα σιτε βρικα πλιροφορειες για να κανω Overclock τη CPU μου. Ακολουθισα κατα γραμμα τα βηματα και εκανα boot στα 4Ghz χορις προβλημα. Εκανα το Cinebench και τελιοσε κανονικα ετραξα το Unigine και ολοκλιροσε και αυτο με θερμοκρασιες γυρο στους 65c. Με το που παω να τρεξω το Intelburst μολις αρχισει ο Η/Υ κανει επανεκινηση. Οι ρυθμησεις μου εχουν ως εξης: clock x20 Frequency 200Mhz Vcore 1.45 VTT 1.25V PCH 1.9v Turbo Οχι C-States Ναι Καμια ιδεα? Εχω φαει 48 ωρες χορις αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Με το turbo - γυρνάει x21 σωστά; Οπότε δοκιμάζεις με 21x191 και βλέπουμε... PLL; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ το 1,45Vcore.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slekkas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Με το turbo - γυρνάει x21 σωστά; Οπότε δοκιμάζεις με 21x191 και βλέπουμε... PLL; Τι ειναι το PPL και που το βρισκω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ακομα δεν τον πηρες το pc slekkas κ του πινεις το αιμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slekkas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Να περναει η ωρα μορε. Παει πολυ καλα παντος. Ειχα ενα 750αρι τροφοδοτικο αλλα μου καηκε. Τορα χρισιμοποιο ενα 550αρι. Υπαρχει περιπτοση να ειναι αυτος ο λογος που κανει reboot? Να μιν αντεχει το τροφοδοτικο οταν παο το vcore 1.40v? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 το hec εχεις ? δεν παιζει να μην αντεχει , εκτος κ αν του εχεις βαλει 3 5850 πανω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slekkas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 το hec εχεις ? δεν παιζει να μην αντεχει , εκτος κ αν του εχεις βαλει 3 5850 πανω . Ναι το Hec. Οκ αυτο ιθελα να ξερω. Συνεχιζω τα τεστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 δοκιμασε να κλεισεις τα cstates και να αυξησεις λιγο ακομα το VTT. απο θερμοκρασιες στο idle τι βλεπεις? θα λαβεις μερος στο HWBOX διαγωνισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 θα λαβεις μερος στο HWBOX διαγωνισμο? Στα 4GHz τους πάνε μόνο αυτοί που πάνε για ρεκόρ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slekkas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Τα εχω κλεισει τα c-states και εχω ανεβασει και το VTT Μιλαμαι πεταει το μηχανιμα. Δεν εχω ξαναδουλεψει πιο γρυγορο Η/Υ. Αν δεν κρασαρε και το Intelburntest τι καλα που θα ειτανε. Δεν εχω σκοπο να λαβω σε κανενα διαγονισμο. Για παρτι μου το κανω και αν τα καταφερω να βοηθησω και αλλους να τα καταφερουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 τοτε θα πρεπει να αυξησεις κι αλλο λιγο το vcore. το core temp ποσο σου δειχνει Min και max θερμοκρασια? τις μνημες φανταζομαι δεν τις εχεις πειραξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή πόσο πιο πάνω από 1.45Vcore να το πάει για 24/7 ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slekkas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Οι θερμοκρασιες μου ειναι μια χαρα. 39c idle και 62-65c Full load. Η αληθεια ειναι οτι συνφονα με αυτα που εχω διαβασει μεχρι τορα δεν χρειαζεται να πας πιο πανο απω 1.45. Κατι αλλο παιζει. Τη να κοιταξω για της μνημες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή πόσο πιο πάνω από 1.45Vcore να το πάει για 24/7 ; εκει θελω να καταληξω. πανω απο 1.4V ειναι πολυ για 24/7. απλα για εγκυκλοπαιδικους λογους και μονο. δες εδω λεπτομερειες http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2009/09/21/overclocking-intel-s-core-i5-750/1 και εδω διαφορα settings. http://www.tomshardware.com/reviews/core-i5-750-efficiency,2500-3.html προτιμω τα 3.2-3.4 ---------- Προσθήκη στις 16:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:41 ---------- Η αληθεια ειναι οτι συνφονα με αυτα που εχω διαβασει μεχρι τορα δεν χρειαζεται να πας πιο πανο απω 1.45. Κατι αλλο παιζει. Τη να κοιταξω για της μνημες? οι μνημες παιζουν στα defaults, ετσι? παντως δεν ειναι ολες οι CPU ιδιες, μπορει καποιος να φτασει στα 4GHz με λιγοτερο και αλλος με περισσοτερο ρευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.