Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο PC (για media player)

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Χμμμ αυτή που έδωσα σε λινκ λέει στο πλάισιο

και από ότι λέει και ο πίνακας στην βικιπέδια υποστηρίζει...

The difference between the GMA X4500 and the GMA X4500HD is that the GMA X4500HD is capable of "full 1080p high-definition video playback, including Blu-ray disc movies",[13] the GMA X4500 however does not have that capability.

Μαλλον πατατα εχουν γραψει στο πλαισιο...

Και εγω νομιζω οτι πρεπει να πας σε 785...Ειναι οτι καλυτερο αυτη τη στιγμη στα onboard γραφικα για desktop...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό θα κάνω έχω καταλήξει σε

-κουτί με τροφοδοτικό πάνω σε μικρό κόστος από στοκ

-μητρική από στοκ με 785 τσιπ ΑΛΛΑ κάπου λένε shared memory με νοιάζει αυτό ή απλα να έχει πάνω το 785 και είμαι καλυμμένος?

-επεξεργαστή χΙΙ 240 καινούργιο ή αν βρω κανα μεταχειρισμένο

-μνήμη το 1gb θα μου είναι καλό για τα win7 64βιτ? ( η να βάλω 32βιτ και σίγουρα θα είμαι καλυμμένος από αυτή τη μνήμη?) όπως είπα και πριν δεν θα τρέχει τπτ άλλο στο backround οπότε δεν υπάρχει λόγω ανησυχίας από αυτή την άποψη.

-σκληρό τον φτηνότερο sata2 και 40άρι αν βρω και από μεταχειρισμένο θα τον προτιμήσω.

Από θόρυβο τη λέει το ανεμιστήρι του amd? και για το τροφοδοτικό δεν ξέρω άμα βγάζει θόρυβο βάζω έναν αθόρυβο με 5ευρω και θα είμαι οκ.

Δημοσ.

Μην ανησυχεις για τη shared memory αν πας σε 785 εισαι καλυμενος...Εχω βαλει Win 7 64-bit σε pc με 1 GB RAM και παει σφαιρα...Γενικα αυτα τα ανεμιστηρακια κανουν αρκετο θορυβο οταν δουλευουν στις μεγιστες στροφες τους...Το παιρνεις και βλεπεις...

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.... ακόμα δεν έχει κλείσει τπτ γτ σε λίγο καιρό θα το πάρω οπότε βλέπουμε μήπως έχουμε νεα :)

Δημοσ.

Έχω αναφέρει πιο πριν τους λόγους, σε σύγκριση εικόνας που έχω κάνει του media player και του υπολογιστή μου συνδεδεμένα σε 40άρα full hd το pc είχε καλύτερη ποιότητα εικόνας. Και όπως φάνηκε σε ένα θέμα που έφτιαξα και ρώτησα το συγκεκριμένο ισχύει το εξής, πως κάθε media player έχει το δικό του software για να αποκωδικοποιεί την ταινία και να την αναπαράγει....με 100ευρώ όμως δεν φτάνει το "software" και τα μέσα των windows7 στην αποκωδικοποίηση και ποιότητα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λέω να βάλω και ένα bluray player πάνω στο PC και έτσι να παίζω και mkv και bluray δίσκους (από video club :P)

Θέλω να ρωτήσω

1) θα αντέξει η μητρική (785) να παίξει δισκάκι bluray?

2) αυτό ή αυτό?

3) υπάρχει πιο οικονομική λύση για αυτό που θέλω?

edit: για το 2 βρήκα και αυτά....http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=BLU%20RAY%20ROM οπότε είμαι ανάμεσα σε όλα κατά κάποιον τρόπο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...