Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο PC (για media player)

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To καλυτερο υποσυστημα το εχει το 785G και μπορει να αναπαραγει HD...η πιο φθηνη λυση με 785G ειναι αυτη...

Kαλη λυση για μενα ειναι αυτη...

Δημοσ.

Παιδιά για ρίχτε μια ματιά:

picture1x.gif

σύνολο 193,55€

σημειώσεις

1) έχει διαφορά ότι η asrock λέει 128mb shared memory ενώ η msi 512mb shared memory για video playback που θέλω? (δεν νομίζω)

2) για το τροφοδοτικό τι έχετε να πείτε? για την χρήση που το θέλω δεν είναι καλό?

3) θα πάρω και κάτι άλλο απο το pc1 και δεν θα πληρώσω 3ευρώ απόστολή :D

Δημοσ.

Με το τροφοδοτικο κανεις το σταυρο σου και το παιρνεις αλλιως πας εδω...

Και επισης ειναι βλακεια για 10 ευρω να μην πας σε αυτο το σκληρο...

Τα υπολοιπα ειναι ενταξει πιστευω...

Δημοσ.

Κοίτα ο σκληρός δεν με νοιάζει γτ άχρηστος θα μείνει μέσα στο κουτί....έχω εξωτερικούς TB και TB...

Τώρα για το τροφοδοτικό θα το σκεφτώ λίγο ακόμα....θα περιμένω και λίγο καιρό μπας και πέσει καμιά τιμή ή βγει τπτ άλλο και βλέπω....

(απλά ενώ με 100€ παίρνω media player που θέλω και τελιώνει η υπόθεση τώρα βάζω άλλα 100 για την ίδια δουλειά και δεν θέλω να ξεφύγω)

παρόλα αυτά ότι άλλο έχετε να προτείνεται μου λέτε, δεν θα γίνει αύριο η αγορά :P

Δημοσ.

Αφου μενεις Αθηνα πηγαινε στο στοκ του Πλαισιου στη Μεταμορφωση και θα βρεις πολυ πραμα ειδικα σε μητρικες...Ριξε μια ματια εδω.Δες και το WD media player που το εχει στα 85 ευρω...

Δημοσ.

Άμα πάρω από στοκ βλέπω έχει και κουτάκι 25 ευρώ με τροφοδοτικό μέσα οπότε παίζει στο σύνολο να μου βγει και 150ευρώ αλλά να εμπιστευτώ στοκ?

Δημοσ.

Καλή φάση τότε...

βλέπω αυτά τα 2

ECS A790GXM-AD3 (AM3, VGA, DDR3, 790GX) 37,70 €

Supercase SKII-386 Black Case Midi (450W) 24,64 €

οπότε πάμε στα 167€

Δημοσ.

thanks αλλά εχω pc για gaming αυτό θα μπει δίπλα στην τηλεόραση μόνο για ταινίες...

να ρωτήσω κάτι.

βλέπω πως και αυτός ο επεξεργαστής http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Celeron-E3300-s775-2-5.htm είναι 2πύρηνος. είναι καλύτερος από τον amd xII 240?

σε αντίστοιχα onboard chip της μητρικής για 775 σοκετ ποιά είναι αυτά που βαστάνε full hd?

αυτό για πχ αντέχει? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Asrock-G41M-Gs-775-G41-Ddr2-Vga-G41M-GS.htm γενικά ποια είναι τα τσιπ που αντέχουν τέτοια αναπαραγωγή?

Δημοσ.

Χμμμ αυτή που έδωσα σε λινκ λέει στο πλάισιο

Είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών τεχνολογίας Direct X 10, η οποία είναι ιδανική για αναπαραγωγή Blu-Ray & HD υλικού
και από ότι λέει και ο πίνακας στην βικιπέδια υποστηρίζει....

πάντως για ati σίγουρα το σε 785 θα πάω γιατί έχει full support ενώ στην 790 στο Mpeg-2 (κάτι τέτοιο) λέει partial και θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

θα το ψάξω λίγο ακόμα (όχι λίγο πολύ :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...