pcos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 συμφωνω με mihachris. ειχα παρει κι εγω παλιοτερα τον D430 για media player αλλα μου εσπασε τα νευρα και τον εδωσα. οι μονοπυρηνοι μονο για γραφειο κανουν πια. ειναι και πως εχει μαθει ο καθενας μπορεις βεβαια να παρεις και το ΙΟΝ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528477&u=ASROCK-A330ION Οχι αυτο που εδειξες πριν.
Dropsreef Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 και ποντικι αυτο:το οποιοα αναφερει ο κατασκευαστης 15μετρα εμεβελεια Συνολο 310€
elise Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 του εβαλες 1 GB μνημης???? πολλα , παρα πολλα..... γρηγορα πισω να του βρεις ενα ντιμακι του 512MB.... να του γλυτωσεις 5 ευρω.
santana99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 συμφωνω με mihachris. ειχα παρει κι εγω παλιοτερα τον D430 για media player αλλα μου εσπασε τα νευρα και τον εδωσα. οι μονοπυρηνοι μονο για γραφειο κανουν πια. ειναι και πως εχει μαθει ο καθενας μπορεις βεβαια να παρεις και το ΙΟΝ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528477&u=ASROCK-A330ION Οχι αυτο που εδειξες πριν. δηλαδή δεν μπορούσες να πάιξεις full hd ή απλά σου κόλαγε σε windows 7? elise αγόρι μου είπες το αστείο σου και χάρηκες? κούνα και το αυτάκι τώρα.... γενικά amd δεν πολυγουστάρω... και το ποντίκι αυτό τι μάρκα είναι?
Dropsreef Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 οτι δινεις παιρνεις!τι να κανουμε τωρα!δωσε 35€ και παρε αυτο: Microsoft 5000 Mouse (Wireless) τους Amd δεν τους πολυγουσταρεις οι οποιοι ειναι φθηνοτεροι απο τους intel και εχεις περιορισμενο budget!ελεος!(και γιατι δεν πολυγουσταρεις τους amd?no money no intel) και πραγματικα λυπαμαι που ασχοληθηκα ενα τεταρτο με την συνθεση σου για να τα χωρεσω ολα στο budget σου γιατι μαλλον δεν εκτιμας τιποτα!
santana99 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 και γιατί να δώσω 35 και όχι 20 και να παρω αυτο που εχω βάλει στην σύνθεσή μου που είναι και αυτό 2,4ghz? 1) ο κάθε άσχετος κάθετε και απαντάει για να ανεβάσει πσστς... 2) όποιος νευριάζει ή γενικά μεταβάλλονται τα συναισθηματά του σε ένα φορουμ έχει πρόβλημα....
grimpr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μια χαρά είσαι,άρχοντας. Μην ακούς τους τσιγγάνους με τα AMD. Ιντελάρα.
Alexisssss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μια χαρά είσαι,άρχοντας. Μην ακούς τους τσιγγάνους με τα AMD. Ιντελάρα. :p:p:p:p
mihachris Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 και γιατί να δώσω 35 και όχι 20 και να παρω αυτο που εχω βάλει στην σύνθεσή μου που είναι και αυτό 2,4ghz? 1) ο κάθε άσχετος κάθετε και απαντάει για να ανεβάσει πσστς... 2) όποιος νευριάζει ή γενικά μεταβάλλονται τα συναισθηματά του σε ένα φορουμ έχει πρόβλημα.... Αφού εσύ είσαι σχετικός τότε μην ανοίγεις topic και αγόρασε ό,τι θεωρείς εσύ καλό.
Alexisssss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 1) ο κάθε άσχετος κάθετε και απαντάει για να ανεβάσει πσστς... 2) όποιος νευριάζει ή γενικά μεταβάλλονται τα συναισθηματά του σε ένα φορουμ έχει πρόβλημα.... 1)Οτι ειπε και ο mihachris πιο πανω 2)Καλα κανει και μεταβαλλει τα συναισθηματα του γιατι μπαινεις,ρωτας,πριζεις(@@) και μετα διαφωνεις με οτιδηποτε σου προτεινει καποιος αλλος... 3)Αγορασε λοιπον οτι γουσταρεις και μην ανοιγεις topic σε ενα forum οπου ειμαστε ολοι ασχετοι(εκτος απο σενα βεβαια) ρωτωντας για το pc που σκοπευεις να αγορασεις. Φιλικα. Αλεξης
Dropsreef Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ρε alexisssss τι ποσταρεις ρε φιλε?και εσυ να ανεβασεις τον αριθμο των posts ενδιαφερεσαι?σαν δεν ντρεπεσαι λιγο! εδω μιλαμε για ενα ατομο το οποιο οποιο εφτιαξε super συνθεση με 250€ και celeron επεξεργαστη και 256mb ram!τι προτεινετε ρε αμπαλοι amd?αισχος!σε παρακαλω πολυ!και εσυ grimpr ντροπη και σε εσενα,να ανεβασεις posts θες!ασε το παιδι να παρει Intelara με socket 775 επιτελει κοινωνικο εργο,βοηθαει στο αδειασμα της αποθηκης της intel
Alexisssss Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 ρε alexisssss τι ποσταρεις ρε φιλε?και εσυ να ανεβασεις τον αριθμο των posts ενδιαφερεσαι?σαν δεν ντρεπεσαι λιγο!εδω μιλαμε για ενα ατομο το οποιο οποιο εφτιαξε super συνθεση με 250€ και celeron επεξεργαστη και 256mb ram!τι προτεινετε ρε αμπαλοι amd?αισχος!σε παρακαλω πολυ!και εσυ grimpr ντροπη και σε εσενα,να ανεβασεις posts θες!ασε το παιδι να παρει Intelara με socket 775 επιτελει κοινωνικο εργο,βοηθαει στο αδειασμα της αποθηκης της intel Συγνωμη φιλε dropsreef. Δεν θα επαναληφθει Ελα να ανεβαινει το post counter:p
IMAndreas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά θέλω να φτιάξω και εγώ ένα pc για τέτοια χρήση με χαμηλό κόστος και έχω μερικές απορίες _εαν βάλω μόνο επεξεργαστή και είμαι με την Onboard πρώτον τι επεξεργαστή θέλω (ένας dual core κάνει ή θέλω athlon ii x2 240?) και εν τέλει αν φτιάξω τέτοιο σύστημα παίζει ρόλο η μητρική που θα βάλω ή με έναν καλό επεξεργαστή οποιαδήποτε onboard γραφικών κάνει δουλειά? _εαν βάλω και επεξεργαστή και κάρτα γραφικών τότε μειώνετε το κόστος ή πάλι στα ίδια είμαι? από άποψη απόδοσης θα μπορώ να αναπαράγω οποιοδήποτε μεγάλο σε μέγεθος αρχείο mkv κτλπ? τώρα για κουτάκι θέλω ένα κάπως μικρό γιατί σκοπεύω να το βάλω ή μέσα στο έπιπλο της τηλεόρασης ή κάπου δίπλα....όπως και να έχει να μην είναι το κλασσικό κουτί γιατί δεν βολεύει :S αυτό το Sharkoon Rush παίζει με τηλεχειριστήριο ή τίποτα τέτοιο? ή υπάρχει άλλο κουτάκι για τέτοια δουλειά όχι όμως πολύυ ακριβό..? Από ραμ πόσο θέλω? Έχει να κάνει με το μέγεθος του αρχείου ή και με την μικρότερη ram καλύπτομαι? (το σύστημα θα τρέχει win7 ) Γενικά το όλο σκηνικό θέλω να το φτιάξω γιατί με media player όπως και να το κάνουμε δεν έχει ίδια ωραία και με τόσα χρώματα εικόνα όσο βγάζει το pc (αναφέρομαι συγκεκριμένα στο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303590&u=WESTERN-DIGITAL-WDBABG0000NBK-TV-HD-MEDIA-PLAYER) από την άλλη όμως έχει πολύ μικρό μέγεθος και μικρό τηλεκοντρόλ με όλα αυτά που θέλει κάποιος πάνω (παύση play κτλπ) και πάνω από όλα ελάχιστο κόστος... Ακόμα επειδή σκοπεύω να βάλω ένα home cinema στην τηλεόραση αυτό θα το συνδέσω με την τηλεόραση ή πρέπει να το συνδέσω με τον υπολογιστή? Και από τον υπολογιστή στην τηλεόραση μου έχει κολλήσει να το συνδέσω με καλώδιο hdmi.... είναι εύκολο αυτό από μια μητρική με οnboard κάρτα γραφικών? Επλίζω να μην κούρασα edit: παίζει το ενδεχόμενο να βάλω ένα φτηνό λαπτοπ στην ίδια τιμή αντί να φτιάξω pc ή όχι?
M@ROUD@S Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 santana99: Τα παιδια παραπανω εχουν δικιο,οταν μπαινεις και ρωτας για κατι πρεπει να εισαι ετοιμος να ακουσεις γνωμες...Τεσπα,μια συνθεση απο εμενα: Σε υπερκαλυπτει για τη χρηση που θες... Ποντικι παρε οποιο θες εσυ... Το κουτι ειναι πολυ μικρο και θελει ενα τσεκαρισμα στις θερμοκρασιες αν και δεν νομιζω να εχεις προβλημα...
Alexisssss Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 santana99: Τα παιδια παραπανω εχουν δικιο,οταν μπαινεις και ρωτας για κατι πρεπει να εισαι ετοιμος να ακουσεις γνωμες...Τεσπα,μια συνθεση απο εμενα:[ATTACH]25813[/ATTACH] Σε υπερκαλυπτει για τη χρηση που θες... Ποντικι παρε οποιο θες εσυ... Το κουτι ειναι πολυ μικρο και θελει ενα τσεκαρισμα στις θερμοκρασιες αν και δεν νομιζω να εχεις προβλημα... Ρε marudas γιατι δεν τον αφηνεις να παει σε 775;;; Αστον να κανει οτι θελει... Αφου στον π:Xτσο του μας γραφει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.