Προς το περιεχόμενο

Καινούργιο PC (για media player)

santana99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να φτιαξω ενα πισι που να έχει χρήση media player.

Κόστος το λιγότερο δυνατόν. Θα είναι εγκατασταμένα windows xp home sp2 και θα παίζει ταινίες full hd από εξωτερική πηγή (usb).

έχω κάνει μια σύνθεση αν μπορείτε να με βοηθήσετε και εσείς λίγο...

picture1g.th.gif

σε αυτή τη σύνθεση θα σηκώνει τοσύστημα full hd ή να βάλω και αυτή τη κάρτα γραφικών?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Connect3D-Pci-Ex-4350-512-Mb-Ddr2-CN-HD4350-512D3E.htm

Και θέλω και ένα ποντίκι να πιάνει από μακρυά (3-4 μέτρα)... τα ασύρματα από ότι έχει δει δεν έχουν και πολύ εμβέλια....τι προτείνεται?

ευχαιρστώ

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και θέλω και ένα ποντίκι να πιάνει από μακρυά (3-4 μέτρα)... τα ασύρματα από ότι έχει δει δεν έχουν και πολύ εμβέλια....τι προτείνεται?

ευχαιρστώ

Σε θέμα εμβέλειας τίποτα καλύτερο απο bluetooth ποντίκι, έχω αυτό http://www.skroutz.gr/c/69/mice.html?keyphrase=Microsoft+Bluetooth+Notebook+Mouse+5000

Και είμαι υπερευχαριστημένος και με πολύ καλή αυτονομία....;)

Δημοσ.

elise δεν θέλω πισι για την νασα για να παιζω φουλ ειτσ-ντι ταινίες...

αυτο το κουτί που μου δείχνεις έχει το μέγεθος του καναπέ μου...

ακόμα μνήμες 2 γβ ντντρ3?? τι θα παίξω gta και crysys ταυτόχρονα??

3 ερωτήσεις

1) υπα΄ρχουν συγκεκριμένα κριτήρια για να βαστήσει ένας επεξεργαστής ταινία full hd?

2) για ποντίκι τι λέτε?

3) ο επεξεργαστής που έχω βάλει είναι πιο δυνατός από έναν p4 sta 3ghz 478ari?

---------- Προσθήκη στις 23:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:54 ----------

φρεε-σ πόσο απόσταση πιάνει το μαραφέτι αυτό?

Δημοσ.

και εσυ περιμενεις με αυτον τον επεξεργαστη να δεις προκοπη.... δεν λεω οτι δεν θα παιξει full hd αλλα γιατι να μην ειναι πιο ανετος??

χαραμιζεις 59 ευρο για κουτι και σε πειραξε το κουτι των 35 ευρω που σου εβαλα με διαστασεις 47.5 cm 18.5 cm 40.8 cm ...

εβαλες 256 RAM. και νιωθεις καλυμενος... τα ddr3 μπηκανε γιατι ΕΧΕΙΣ την δυνατοτητα με ελαχιστα χρηματα. και μαλιστα 2 GB . υπαρχει ΤΟΣΟ προβλημα με τα χρηματα? πανε 1 GB με 20 ευρω φθηνοτερα http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Transcend-1Gb-Dimm-Ddr3-1333-Jm-JM1333KLU-1G.htm

ενταξει ευχαριστηθηκες??

Δημοσ.

καλά μην δαγκώνεις κύριος.....

η χρήση του πισι είναι αυστηρά και μόνο για φουλ ειτσ-ντι και θέλω να το στρημώξω κάπου δεν έχω χώρο και δεν θέλω να δώσω ούτε δραχμή παραπάνω εφόσον θα κάνει την δουλεία του. δεν την θέλω την άνεση για καποιον λόγο....

Δημοσ.

ο celeron d430 δεν παίζει 1080p xωρίς κάρτα γραφικών.

santan99 η νάσα δεν έχει ακόμα τέτοιους υπολογιστές. Του χρονου που θα κάνει αναβάθμιση θα βάλει.

1) για 1080p θες διπύρηνο

2)δεν με απασχολεί

3)περιπου στα ίδια είναι λογικά λόγω τεχνολογιας core

Οταν ζητάς απο κάποιον να σε βοηθήσει και να σου αφιερώσει χρόνο είσαι πιο ευγενικός. Ειδικά όταν οι απόψεις του είναι σωστές, και με λίγα περισσότερα χρήματα έχεις πολύ καλύτερο pc. Προσωπικά θα σου λεγα την φθηνότερη socket 775 μητρικη (ή αντιστοιχη amd αν προτιμάς), με έναν διπύρηνο , 2 γιγα ddr2, και μια 4350.

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν ασκείς επαγγελμα κοινωνικός λειτουργός και κοινωνική συμπεριφορά...ότι και αν είναι πάντως το κάνεις λάθος γιατί με προσβάλεις καλώντας με με λανθασμένο όνομα....

Όπως προείπα άμα κάνει την δουλεία του δεν βλέπω το λόγο να πάω σε κάτι παραπάνω....

Δεν εμπλέκομαι προσωπικά με κανέναν ούτε οι τρόποι λειτουργούν με μονογωνιακή υποκειμενικότητα διότι δεν διασαφηνίζεται ο τρόπος έκφρασής τους.

Η ερωτησή μου ήταν άμα κάνει αυτό το μαραφέτι τη δουλεία του. Τα πράγματα είναι απλά. Δεν ψάχνω φιλικές σχέσεις σε ένα φορουμ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και πάλι.

Δημοσ.

sorry , για το ονομα, πραγματικά κατα λάθος,

λυπάμαι που σου απάντησα προηγουμένως, τσάμπα κόπος και χρόνος,

όπως σου εξήγησα o επεξεργαστής δεν κάνει την δουλειά που τον θες

Δημοσ.

Μπορεί να αντέξει αυτός ο επεξεργαστής ταινία full hd 50gb από εξωτερική πηγή και συγκεκριμένα usb 2.0 σκληρό εξωτερικό χωρίς κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Γιατί τι έχει αυτός ο επεξεργαστής; Είναι πολύ δυνατότερος από τον Celeron ο οποίος έχει μόνο έναν πυρήνα.

Εάν δεν το πρόσεξες, η μητρική έχει onboard VGA που μπορεί άνετα να αναπαράγει Blu-Ray ταινίες.

Δημοσ.

εκανες μια συνθεση η οποια ειναι απαραιτητη η αγορα καρτας γραφικων οποτε σαν συνολικο κοστος ειναι 243€(αν τα λεω σωστα)!με ram 256mb και celeron επεξεργαστη!

ριξε μια ματια στη συνθεση που σου προτεινω η οποια ειναι ακριβοτερη κατα 30€ και αν σου την βιδωσει(που λεει ο λογος) μπορεις να τον αξιοποιησεις ακομα περισσοτερο!αν θελεις βαλε και το asus των 15€!(απλα το συγκεκριμενο της συνθεσης που βλεπεις παρακατω,χωρις να εχω δοκιμασει τα αλλα ειναι η αληθεια,ειναι εντελως αθορυβο)!

Το κουτι το οποιο ειναι παρα πολυ ποιοτικο σου μενει και μπορεις να το χρησιμοποιησεις και μελλοντικα,το τροφοδοτικο ειναι απο τα καλυτερα της κατηγοριας του και ποιος ξερει μπορει να αξιοποιηθει και στο μελλον ενω με την συγκεκριμενη μητρικη δεν χρειαζεσαι καρτα γραφικων καθως σε υπερκαλυπτει για την χρηση που θελεις τον υπολογιστη σου!

Σου εξηγησα τον τροπο σκεψης μου για αποφυγη οποιαδηποτε παρεξηγησης!

post-145273-129063057301_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλιστα........

αυτό εδώ που είναι και μητρική και επεξεργαστής μαζί τι λέει?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528070&u=INTEL-BOXD410PT

---------- Προσθήκη στις 11:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:45 ----------

ΟΚ ανεβαίνει το budget στα 300€ αλλά με 2 προυποθέσεις

1) να έχει ενα μικρό κουτάκι γιατί δεν έχω χώρο!!

2) να περιέχεται στην τιμή και το ποντίκι με bluetooth που πιάνει απόσταση τρελή

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...