free-s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπόν μου χάρισαν ένα χαλασμένο pc επειδή μου αρέσει να τα παλεύω.... p4 1,8 μητρική gigabite GA8ST ram 512mb σκληρός 40gb Δεν έμπαινε ούτε στο βιος!! Το ξεμοντάρισα όλο , το καθάρισα , του έκανα clear μητρικής και δούλεψε. Το συνδέω στο internet με ασύρματο usb wi-fi (Δεν έχει υποδοχή δικτύου...)αλλά η ταχύτητα ήτα ακριβώς ίδια με dial-up....... για να κατεβάσω το firefox6 κατέβαζε με 6κβ......! Και στο youtube ,,,αστα...... κλάφτα.... Λέω δεν μπορεί, και του κάνω φορμάτ. Όμως πάλι τα ίδια!!!! Τι λέτε να φταίει? η δεν έχει δυνατότητες το σύστημα ούτε για σερφάρισμα? ΥΓ. Με το συγκεκριμένο usb wi-fi έχω μπεί πολλές φορές με άλλο υπολογιστή (στο ίδιο δίκτυο) και η ταχύτητα είναι καλή.
Impious Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Usb 1 εχει ? αμα εχει , παρτου μια καρτα για Usb 2;)
free-s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το σκέφτηκα μήπως είναι usb 1,1 αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό ακόμα και να είναι 1,1...διότι το συγκεκριμένο usb wi-fi το έχω δουλέψει σε λάπτοπ p3 1000 με usb 1,1 και ναι μεν αργούσε σχετικά στο σερφάρισμα αλλά κατέβαζα με πολύ καλές ταχύτητες.. YΓ. Τελικά είναι usb 2 http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/specs/ga-8st667-l.html Kαμία ιδέα?
nikos903 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Usb έχει το router σου για να τον συνδέσεις εκεί να δεις άμα δουλεύει καλύτερα; Σε διαφορετική θύρα το στικάκι του wifi το δοκίμασες πιστεύω. Με ελαφρύτερο browser τα ίδια ε; (πχ o avast νομίζω είναι ελαφρύτερος :/ ) Ο επεξεργαστής 100% συνέχεια; Xp του έχεις; Drivers πέρασες ε; Edit: Μερικά ρούτερ νομίζω μπορούν να περιορίσουν την ταχύτητα που θα δίνουν στο wifi τους, για μπες να δεις άμα έχει πειραχτεί αυτή η ρύθμιση στο δικό σου...
nick#18 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Usb έχει το router σου για να τον συνδέσεις εκεί να δεις άμα δουλεύει καλύτερα;Σε διαφορετική θύρα το στικάκι του wifi το δοκίμασες πιστεύω. Με ελαφρύτερο browser τα ίδια ε; (πχ o avast νομίζω είναι ελαφρύτερος :/ ) Ο επεξεργαστής 100% συνέχεια; Xp του έχεις; Drivers πέρασες ε; Edit: Μερικά ρούτερ νομίζω μπορούν να περιορίσουν την ταχύτητα που θα δίνουν στο wifi τους, για μπες να δεις άμα έχει πειραχτεί αυτή η ρύθμιση στο δικό σου... To avast ειναι antivirus και οχι browser...browsers ειναι οι παρακατω: Mozilla firefox, safari, google chrome, opera....
free-s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Usb έχει το router σου για να τον συνδέσεις εκεί να δεις άμα δουλεύει καλύτερα;Σε διαφορετική θύρα το στικάκι του wifi το δοκίμασες πιστεύω. Με ελαφρύτερο browser τα ίδια ε; (πχ o avast νομίζω είναι ελαφρύτερος :/ ) Ο επεξεργαστής 100% συνέχεια; Xp του έχεις; Drivers πέρασες ε; Edit: Μερικά ρούτερ νομίζω μπορούν να περιορίσουν την ταχύτητα που θα δίνουν στο wifi τους, για μπες να δεις άμα έχει πειραχτεί αυτή η ρύθμιση στο δικό σου... 1.Για να το συνδέσω με usb.... καλό κουράγιο. 2.Σε άλλη θύρα? όχι δεν το δοκίμασα θα το δοκιμάσω τώρα. 3.Δοκίμασα explorer και firefox που για να το κατεβάσω είδα και έπαθα......25λεπτά.. 4.100% δεν ξέρω xp ναι , drivers εχω περάσει ΥΓ. Απο ότι κατάλαβα απο τις απαντήσεις σας δεν είναι φυσιολογικό ε? κάτι φταίει.
nikos903 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 To avast ειναι antivirus και οχι browser...browsers ειναι οι παρακατω: Mozilla firefox, safari, google chrome, opera.... Νομίζω έχει βγάλει έναν, και έχω την εντύπωση οτι είναι ελαφρύς :/ Δες εδώ. Edit: @ontopic.... Δηλαδή δεν παίζει να καταφέρεις να τον συνδέσεις με την usb του router? Ούτε για ένα test?
Centurion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μην τυχόν έχει ενσωματωμένο modem το pc και εμποδίζει την γρήγορη σύνδεση? Αν έχει απενεργοποίησέ το και δες τι γίνεται...
free-s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μην τυχόν έχει ενσωματωμένο modem το pc και εμποδίζει την γρήγορη σύνδεση?Αν έχει απενεργοποίησέ το και δες τι γίνεται... Αφαίρεσα εντελώς απο τη μητρική την κάρτα του modem dial-up (δεν έχει ethernet)αλλα πάλι τα ίδια.
benign Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μαλλον φταιει καποια ασυμβατοτητα με το usb wi-fi και το usb της μητρικης.Δεν ειναι αργο το μηχανημα για ιντερνετ.Εγω πριν 3 χρονια ειχα συνδεσει ενα μηχανημα με amd k6 3 στα 450 MHz και 512 RAM και πεταγε στο ιντερνετ και σε απλες εφαρμογες γραφειου.Αγορασε μια φτηνη καρτα ethernet,ενα καλωδιο ethernet , και λογικα θα ειναι μια χαρα.Ουτως η αλλως οι συνδεσεις ethernet ειναι καλυτερες,σταθεροτερες και γρηγοροτερες.
nikos903 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μπες μια bios και πες τις ρυθμήσεις του usb 2.0 controller. Και η μητρική που ανέβασες έχει Ethernet, σίγουρα είναι αυτή; # Ενσωματωμένος Ελεγκτής Δικτύου 10/100 Edit: Μάλλον είναι αυτή. Λεπτομέρειες οι διαφορές.... Τελικά δοκίμασες και με τις onboard και με τις άλλες και τίποτα;
kfyros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μπας και κατεβάζει όλα τα updates στο background και σου γονατίζει το bandwidth? Μήπως να του βάλεις τους drivers του (για mobo - cpu - wifi κλπ.)?? Αν δουλεύεις με τους software drivers της Microsoft δεν κάνεις τίποτα. Επίσης, αν δουλεύει ικανοποιητικά σε τοπικές εργασίες (πχ. άνοιγμα μεγάλου αρχείου κειμένου και edit), τότε κάτι παίζει με την USB-mobo ή την κάρτα. Αν δεν δουλεύει ούτε τοπικά σωστά, τότε μάλλον έχει πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.