Προς το περιεχόμενο

Wipeout

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είδε κανείς σήμερα? Αν και περίμενα ένα κλώνο του κάστρου του Τακέσι με ανάμικτα στοιχεία από το Fort Boyard εξεπλάγην πολύ ευχάριστα. Καταρχάς δεν ήξερα ότι το παρουσιάζει ο φοβερός (κατ' εμε) Ζαραλίκος. Τρελή συμπάθεια από το "Χορεύοντας με τους Ζαραλύκους" για όσους θυμούνται.

Αυτό σε συνδυασμό με την παρουσίαση που έκαναν (αστείοι παίκτες στα όρια του too much, η κλασσικη γκόμενα, ο κλασσικός ΟΥΚας, ο γυμναστηριάκιας, η τρελή, ο καλλιτέχνης, η ξανθιά με τα μανιτάρια) προκαλούσαν μια ευχάριστη διάθεση όλη την ώρα. Ειδικά οι ατάκες των παρουσιαστών πάνω στις τούμπες μου άρεσαν αρκετά, καμία σχέση με τις κλασικούρες που ακούω.

Δημοσ.

Το ελληνικο δεν το εχω δει, αλλα εχω πετυχει αρκετες φορες το αμερικανικο. Αποτι λες, ειναι στα ιδια κυματα, και οντως περναει ευχαριστα η ωρα. Μετα απο καποια επισοδεια ομως, καταλυγεις να βλεπεις συνεχεια τα ιδια και κατανταει βαρετο...

Δημοσ.
Χωρις να εχω δει το Αμερικανικο ηταν το χειροτερο 10λεπτο τις ζωης μου... (το αλλαξα)

Αλήθεια? Τι δεν σου άρεσε, γιατί ντάξει δεν είναι και το αποκορύφωμα της ποιότητας αλλά το βλέπω ίσως προτιμότερα από άλλα παρόμοια τηλεπαιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...