Προς το περιεχόμενο

Earphones for ipod/iphone (remote+mic)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα δικα μου apple με καθημερινη χρηση(εκτος Σ/Κ) 20 λεπτων σε 2μηνες, βγηκαν οφ την προηγουμενη βδομαδα. Της ξαδερφης μου χαλασαν τον Δεκεμβρη, ξαναπηρε, και τον Μαρτη χαλασαν και τα 2α. Ισως ηταν τυχαιο(?) αλλα επειδη εχω ακουσει οτι πολλοι την εχουν παθει, αποφασισα να παω σε κατι διαφορετικο:P

και αγορασα αυτα http://www.iheadphones.co.uk/headphones/24376/WeSC+Bongo+Lime+Peel.htm με τα οποια ακουω σιγουρα καλυτερα τη μουσικη μου :-D

Τωρα θελω κι ενα δευτερο ζευγαρι, ψειρες αυτη τη φορα, και γλυκοκοιταζω τα Sony MDREX33LPP

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Αν τυχόν χαλάσουν κάποια στιγμή θα πάω για αυτά που έχουν και volume control.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=BE1C6B41DDE63746ADB60063EAA0213F&pa=2D74795C1738E1469391BD0A3BBA58BB

Ξέρεις βέβαια πως το volume control λειτουργεί ΜΟΝΟ στα iPhone 3GS και στα iPod Touch τελευταίας γενιάς (και στα iPod Shuffle, iPad & στα σχετικά πρόσφατα MacBook/Pro).

Δημοσ.

Λάθος, το voice control λειτουργει μονο στο iphone 3gs και τα ipod τελευταιας γενιας, το volume control λειτουργει και στα παλιότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω τα Apple in-ear εδώ και ενάμισι χρόνο με καθημερινή πολύωρη χρήση και είναι ακόμα σαν καινούργια!!!!! Έχουν βέβαια τσουχτερή τιμή αλλά πηγαίνεις στα σίγουρα και είναι top από άποψης απόδοσης ήχου!!!!!

Λάθος, το voice control λειτουργει μονο στο iphone 3gs και τα ipod τελευταιας γενιας, το volume control λειτουργει και στα παλιότερα.

Το remote control λειτουργεί στα παλιότερα μόνο το κεντρικό κουμπί play/pause. Το + και - για την αυξομείωση του ήχου λειτουργεί μόνο στο 3GS και τα τελευταία iPods.

Επεξ/σία από kpartsi
Δημοσ.
Με μπερδέψατε. Τελικά λειτουργεί ή δεν λειτουργεί το volume control σε 3g? :P Το voice δε με νοιάζει ούτως η άλλως.

το volume control λειτουργεί και το κεντρικο κουμπί για play/pause.Το voice control δεν σε ενδιαφέρει γιατί και η συσκευή σου δεν το υποστηρίζει.

Δημοσ.
Με μπερδέψατε. Τελικά λειτουργεί ή δεν λειτουργεί το volume control σε 3g? :P Το voice δε με νοιάζει ούτως η άλλως.

το volume control λειτουργεί και το κεντρικο κουμπί για play/pause.Το voice control δεν σε ενδιαφέρει γιατί και η συσκευή σου δεν το υποστηρίζει.

Το volume control (+ και -) σε iPhone 3G ΔΕΝ λειτουργεί!!!! Μόνο το κεντρικό κουμπί play/pause.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σόρρυ που το ξεθάβω αλλά έχω θέμα με δεξί μου ακουστικό και ψάχνω κάτι τέτοιου τύπου hf, ο συνδυασμός in ear και ear strap φυσικά και δεν με χαλάει, αλλά το στραπ το θέλω υποχρεωτικά!

1164740.JPG

Μπάϊ δε γουέϊ, έχω iphone 3g

Δημοσ.

Το ποσό που μπορείς να διαθέσεις;

Btw πρίν κάτι μέρες πήρα από το Applestore της Regent Street τα παρακάτω ακουστικά τα οποία είναι άψογα, δεν μου άρεσαν ποτέ τα in-ear, δεν με βόλευαν θα έλεγα αλλά ήταν θέμα συνήθειας, τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ.

1.jpg

http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5097

Δημοσ.

Ε εντάξει, κάτω από 40€ υποθέτω, το in-ear δε μου κάθεται στα αφτιά μου για αυτό θέλω με ear strap.

(169 δολλάρια; λολ:Ρ)

Δημοσ.
Σόρρυ που το ξεθάβω αλλά έχω θέμα με δεξί μου ακουστικό και ψάχνω κάτι τέτοιου τύπου hf, ο συνδυασμός in ear και ear strap φυσικά και δεν με χαλάει, αλλά το στραπ το θέλω υποχρεωτικά!

1164740.JPG

Μπάϊ δε γουέϊ, έχω iphone 3g

Ξέρετε αν υπάρχει κάτι τέτοιο που να έχει και μικροφωνάκι συμβατό με iphone/ ipod?

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...