Προς το περιεχόμενο

Earphones for ipod/iphone (remote+mic)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλύτερος πωλητής αυτός, αλλά να ξέρεις είναι bulk συσκευασία θα έχει μέσα μόνο τα ακουστικά, για θήκη μη το σκέφτεσαι. Από ανθεκτικότητα βρήκα 2-3 άσχημα review χωρίς αυτό του freakster. Επίσης με το star span που βλέπω στο amazon εγώ δε θα τα αγόραζα. Πάνε σε sennheiser καλύτερα.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχεις κάποια συγκερκιμένα Senn να μου προτείνεις?Μεγάλο συν η ανθεκτικότητα.

Διάβασα όλα τα reviews που βρήκα για τα FMJ,ενώ υποθετικά πρέπει να είναι πιο ανθεκτικά από τα απλά ακουστικά πολλοί έχουν προβλήματα στο σημείο που συνδέεται το καλώδιο με το βύσμα,μάλλον το ξανασκέφτομαι.

Δημοσ.

Φίλε σου απάντησα στο άλλο θέμα σου αλλά το βάζω και εδώ μιας και είναι σχετικό.

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα τα Skullcandy!!Τα εχω 2~3 μήνες περίπου και είναι σκυλιά!Επίσης ο ήχος τέλειος και τα μπάσα επίσης!!

Δεν έιναι ανάγκη να πάρεις τα Full Metal Jacket(FMJ) με το μικρόφωνο αν δεν προορίζονται για iPhone!

Θα τα βρεις amazon σε πολύ καλές τιμες και ebay.

Στο σημείο που λες δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και δεν έχει φθαρεί κιόλας καθόλου..

Υπολόγιζε οτι κάνω καθημερινή χρήση τουλάχιστον 3 ώρες τη μέρα!!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Φίλε σου απάντησα στο άλλο θέμα σου αλλά το βάζω και εδώ μιας και είναι σχετικό.

Σου προτείνω ανεπιφύλακτα τα Skullcandy!!Τα εχω 2~3 μήνες περίπου και είναι σκυλιά!Επίσης ο ήχος τέλειος και τα μπάσα επίσης!!

Δεν έιναι ανάγκη να πάρεις τα Full Metal Jacket(FMJ) με το μικρόφωνο αν δεν προορίζονται για iPhone!

Θα τα βρεις amazon σε πολύ καλές τιμες και ebay.

Στο σημείο που λες δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και δεν έχει φθαρεί κιόλας καθόλου..

Υπολόγιζε οτι κάνω καθημερινή χρήση τουλάχιστον 3 ώρες τη μέρα!!

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ τα Skullcandy FMJ από Amazon.co.uk EUR 41,62. Cue αν βγουν μουφα θα δωσω το τηλεφωνο σου στον παππου στη μπυραρια στο Νέο Κόσμο.

Δημοσ.

Χαχαχα, αν σου βγουν μούφα, στείλτα σε μένα :D

Επίσης, αν βρει κάποιος καλύτερα σε παρόμοια τιμή ας μας τα πει και εμάς :D

Δημοσ.
στο βιντεακι του ipod του ipad (ναι σωστα το εγραψαB)) λεει πως υποστηριζει wireless bluetooth

speakers... εχετε να προτεινετε κατι ?? (οοοοοοοοταν παρουμε ipad)

Zagg Z-Puds έχω αγοράσει πολύ καλά!!!!:-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δυστυχώς το αριστερό ακουστικό στα skull candy νέκρωσε.. Και οκ, αυτό συμβαίνει, το να στέλνεις δέκα mail στο support μιας εταιρίας και να σε γράφουν εδώ και δεκαπέντε μέρες.. Δεν το δέχομαι.. Stay away :/

το ιδιο επαθα στα fmj μετα απο 1 μηνα χαλαρης χρησης (2-3 φορες την εβδομαδα) χωρις να βαζω το iphone σε τσεπες κτλ.. Νεκρο το ενα ακουστικο και κλαιω ta 45€ που εδωσα για να τα παρω απο amazon

ψαχνω για WIRELESS BLUETOOTH :mad:

δες αυτο: http://www.nokia.gr/products/accessories/all-accessories/headsets/bluetooth-stereo-headsets/bh-503

χρησιμοποιουσα για αρκετο καιρο το headshet της nokia (με htc diamond και iphone).. Ειναι αρκετα μεγαλη η ακτινοβολια παντως και εμενα προσωπικα μετα απο καποια ωρα με επιανε πονοκεφαλος. Σαν αποδοση παντως ειναι πολυ καλο (πιανει και αρκετα μακρια αν και με mp3 συνηθως δεν χρειαζεται) αλλα οπως σου προειπα το σταματησα γιατι με κουραζε

Επεξ/σία από equi1908
Δημοσ.

Τι σκατά πανδημία έχει πέσει?

Και μένα το αριστερό έχει χαλαρώσει και μερικές φορές δεν κάνει επαφή. :/

Δημοσ.

Μάλλον δεν πάμε για Scullcandy...

Εγώ έκανα το λάθος και πήρα τα απλά ακουστικά του iphone για το ipod touch μου, αλλά διαπίστωσα πως δεν κάθονται στα αυτιά μου. Αυτά τα ακουστικά που λέτε μπαίνουν μέσα στο αυτί και κάθονται σταθερά ε?

Δημοσ.

Μην πατε παιδια! Καλη αποδοση, δεν λεω, αλλα τοσο μικρος χρονος ζωης που απογοητευει.. Ειναι αδιανοητο να κρατανε πιο πολυ τα sony των 15€.. Πραγματικα δεν μπορουσα να πιστεψω οτι θα παρω ακουστικα με 45€ και θα κρατησουν λιγοτερο απο μηνα

Δημοσ.

Για τα μαμά γιατί δεν πηγαίνει κανένας; Τα έχω σκίσει εδώ και πόσο καιρό και δεν έχω πρόβλημα.

Αν τυχόν χαλάσουν κάποια στιγμή θα πάω για αυτά που έχουν και volume control.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=BE1C6B41DDE63746ADB60063EAA0213F&pa=2D74795C1738E1469391BD0A3BBA58BB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...