Προς το περιεχόμενο

Earphones for ipod/iphone (remote+mic)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα με ενημερώσετε όταν τα παραλάβετε; Καταρχήν με ενδιαφέρει αν είναι όντως αυθεντικά.

εχεις κανα λινκ απο utube για το πως ξεχωριζουν τα αυθεντικα με τα μαϊμου?

Αν θες στειλε μου και ενα πμ , να σε βρω ευκολα να σου στειλω εντυπωσεις, οταν τα παραλαβω. :-)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://cgi.ebay.com/...=item4cefe4b041

Τελικα τα παραγγειλα , μου βγηκε τελικη τιμη 43,60Ε , τα περιμενω και βλεπουμε.

Λοιπον ηρθανε προχθες. Πρωτη και αρνητικη εντυπωση , ηρθαν χωρις κουτι συσκευασιας και μανουαλ αλλα χυμα σε σφραγισμενα σακουλακια. Περιλαμβανονται το καλωδιο με τα ακουστικα , η πλαστικη τριγωνικη θηκη μεταφορας , τα 3 σετ ear plug (s/m/l) και 1 σετ μεταλλικα ανταλλακτικα ηχειου.

Εμφανισιακα μοιαζουν αυθεντικα μετα και απο κατι βιντεο που εψαξα στο utube. Λειτουργουν κανονικα , ωραιος μπασος ηχος , πολυ καλη απομονωση , με το ipad λειτουργουν κανονικα τα χειριστηρια , με το 3G μου δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι ετσι κι αλλιως δεν ειναι συμβατα.

Τωρα αν καποιος απο τις φωτος καταλαβαινει κατι παραπανω για την αυθεντικοτητα τους ας το πει.

1) dsc0001gqc.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us 2) dsc0004h0.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

3) dsc0005ue.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us 4) dsc0007wm.th.jpg

5) dsc0008vx.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us 6) dsc0006e.th.jpg

Επεξ/σία από mdr21
Δημοσ.

Καλορίζικα. Ο πωλητής δεν ανέφερε κάτι σχετικά?

Δεν γνωρίζω τι θα μπορούσες να κοιτάξεις, αλλά αν ανακαλύψεις κάτι πες μου να τσεκάρω μια και τα έχω.

By the way ποιο μέγεθος χρησιμοποιείτε για τα Apple InEar? Προσωπικά είμαι small.

Τρέμω επίσης με την ιδέα να τα χάσω. (έχω ήδη χάσει ένα αλλά από την αντικατάσταση έχω extra ζευγάρια)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mdr21 Από τις φωτογραφίες μου φαίνονται γνήσια! Μία λεπτομέρεια που συμβάλλει για την γνησιότητά τους είναι η γραφή China εκεί που δείχνει το βέλος στην από κάτω φωτογραφία.

dsc0007wm.jpg

Αν και δεν φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία που έβγαλες, μου φαίνεται ότι το λέει. Το ότι είσαι ευχαριστημένος από τον ήχο είναι μια άλλη απόδειξη! Εκεί οποιαδήποτε μαϊμού φαίνεται αμέσως!

Μια απορία. Εκεί που δείχνει το βέλος στην από κάτω φωτογραφία,

dsc0008vx0.jpg

εκείνο το κομματάκι ένωσης μεταξύ του καλωδίου και του jack, είναι από σκληρό πλαστικό ή είναι λαστιχένιο που λυγίζει; Το λέω γιατί το λαστιχένιο κομμάτι πριν το jack δείχνει την πρώτη γενιά των in-ear που είχε εκείνο το σημείο ευαίσθητο, κοβόταν εύκολα και χρειάζεται προσοχή! Το καλοκαίρι του 2009 αντικαταστάθηκε από σκληρό πλαστικό και το πρόβλημα λύθηκε! Μόνο σε αυτό διαφέρουν τα ακουστικά πρώτης και δεύτερης γενιάς!

@cue Εγώ χρησιμοποιώ τα μεσαία και τα μικρά είναι άθικτα! Όποτε θέλεις ή χρειαστείς σου τα στέλνω!

Επεξ/σία από kpartsi
Δημοσ.

kpartsi στην φωτο που λες , "china" γραφει απλα στην συγκεκριμενη τα σκ@τωσα με την εστιαση και βαριομουν να βγαλω αλλη.

Το πλαστικο στη συνδεση που λες ειναι σχετικα μαλακο , αλλα οχι τοσο μαλακο οσο τα σιγουρα αυθεντικα (απλα) ακουστικα που δινανε με το iphone 3G μου , αλλα ουτε τοσο σκληρο οσο το αντιστοιχο σημειο συνδεσης στον φορτιστη του προσφατου ipad μου.

Το οτι λειτουργουν και τα χειριστηρια πιστευω οτι ειναι σημαδι αυθεντικοτητας. Μην ξεχναμε οτι ο πωλητης εχει 99.9% feedback με πολλες πωλησεις.

Δημοσ.

kpartsi στην φωτο που λες , "china" γραφει απλα στην συγκεκριμενη τα σκ@τωσα με την εστιαση και βαριομουν να βγαλω αλλη.

Το πλαστικο στη συνδεση που λες ειναι σχετικα μαλακο , αλλα οχι τοσο μαλακο οσο τα σιγουρα αυθεντικα (απλα) ακουστικα που δινανε με το iphone 3G μου , αλλα ουτε τοσο σκληρο οσο το αντιστοιχο σημειο συνδεσης στον φορτιστη του προσφατου ipad μου.

Το οτι λειτουργουν και τα χειριστηρια πιστευω οτι ειναι σημαδι αυθεντικοτητας. Μην ξεχναμε οτι ο πωλητης εχει 99.9% feedback με πολλες πωλησεις.

Κι εγώ λέω ότι είναι γνήσια και τα πήρες σε πάρα πολύ καλή τιμή! Απλώς να προσέχεις το σημείο ένωσης του καλωδίου με το jack που είναι ελαφρώς ευαίσθητο και μπορεί να σου δώσει πρόβλημα! Καλοδούλευτα και καλή ακρόαση! :-)

Δημοσ.

By the way ποιο μέγεθος χρησιμοποιείτε για τα Apple InEar? Προσωπικά είμαι small.

Τρέμω επίσης με την ιδέα να τα χάσω. (έχω ήδη χάσει ένα αλλά από την αντικατάσταση έχω extra ζευγάρια)

Μόλις χ8ές παρέλαβα spare earbuds Small size απο eBay για τα in-ear που πούλησα σε μια φίλη. Τα δοκίμασε σήμερα και μια χαρά! Ούτε 2ε απο eBay..

Δημοσ.

Thanks kpartsi :) Αθήνα βρίσκεσαι? Αν είναι να σου στείλω τα ζευγάρια medium που έχω.

giorgos_k πόσο τα πήρες? Για δώσε link.

Δημοσ.

Ήρθαν και τα δικά μου. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όπως με τον mdr21. Δεν μπορώ και εγώ να ξεχωρίσω αν είναι γνήσια ή όχι, πάντως ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από ένα ΣΚ με τα Monster Beats in-ear μπορώ να πω ότι είναι τα καλύτερα ακουστικά που έχω δοκιμάσει! Συνδυάζουν την ευκρίνεια των Apple in-ear με τα μπάσα των Skullcandy! Η πολυτελής συσκευασία-κασετίνα περιέχει μια πολύ χρήσιμη θήκη για να τα βάζουμε όταν δεν τα χρησιμοποιούμε και πλήθος από taps για να ταιριάζουν και στα πιο περίεργα... αυτιά! Είναι προσεγμένα στη λεπτομέρεια, από το jack ειδικά σχεδιασμένο για να μην τραβιέται το καλώδιο μέχρι ειδικά κλιπάκια που μπαίνουν-βγαίνουν ώστε να κρατούν σταθερό το καλώδιο... Το πλακέ καλώδιο δεν στραβώνει ούτε μπερδεύεται, το remote (play/pause, επόμενο-προηγούμενο κομμάτι, μπρος-πίσω μέσα στο ίδιο το κομμάτι, ένταση + - )δουλεύει κανονικότατα και στο iPhone 4 και στο iPod nano. Επίσης από το κεντρικό κουμπί του remote μπορούμε να απαντήσουμε/αρνηθούμε ένα τηλεφώνημα και το ενσωματωμένο μικρόφωνο δουλεύει μια χαρά! Η τσουχτερή τιμή τους πιστεύω ότι δικαιολογείται από την ποιότητα ήχου και υλικών που προσφέρουν.

98739682.jpg

kpartsi μετά από καιρό έχεις την ίδια άποψη; Ποιότητα ήχου και υλικών/αντοχής καλώδια, πλαστικά...; Το ControlTalk είναι πλήρως συμβατό με το iPhone 4, έτσι; Και voice control και ένταση;

Από που τα πήρες; Σκέφτομαι να τα πάρω από το amazon.co.uk μιας και τα έχω βρει γύρω στα 100€.

Είμαι μεταξύ αυτών και των Apple In-Ear... Δε μπορώ να αποφασίσω, μιας και θα είναι πρώτη φορά που θα δώσω τόσα λεφτά για ακουστικά.

Επίσης έχω βαρεθεί με το στρίψιμο των καλωδίων στα ακουστικά και φαντάζομαι αυτό, με τα πλακέ το αποφεύγεις.

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.

Ναι, επιβεβαιώνω όλα όσα έχω γράψει... Άριστη ποιότητα και απόλυτη συμβατότητα...

Σαν κριτική βρίσκω ότι το remote control δεν έχει την ίδια ευκολία πρόσβασης του πλακέ κουμπιού των Apple in-ear, που είναι ασυναγώνιστο κατά την γνώμη μου και το βρίσκουν τα δάχτυλα με την μία..... Επίσης η γωνία που κάνει το jack, αν από την μία προστατεύει το καλώδιο από από περίεργα διπλώματα, από την άλλη άμα το κινητό είναι σε θήκη ή φοράει bumper εμποδίζει το κούμπωμα. Με την iSkin solo που χρησιμοποιώ ίσα-ίσα που κουμπώνει ενώ με το Apple bumper που είναι πιο χοντρό δεν φτάνει να κουμπώσει καθόλου το jack στην έξοδο των ακουστικών. Άμα το κινητό σου είναι σε θήκη ίσως έχεις πρόβλημα!

Τα αγόρασα μαζί με το iPhone4 από το Apple Store (μένω εξωτερικό).

Στην σύγκριση με τα Apple in-ear, τα Monster beats έχουν λίγο περισσότερο μπάσο, αλλά στην τελική είναι θέμα συνήθειας και ρύθμισης του equalizer. Tα Apple in-ear αποτελούν εξαιρετική επιλογή και εγώ αυτή την στιγμή δεν ξέρω να σου πω ποια προτιμώ. Βάζοντας στα κριτήρια και την τιμή, αν ήταν να διαλέξω μάλλον θα έπαιρνα τα apple που στοιχίζουν τα μισά από τα Monster Beats και κατά την γνώμη μου αποτελούν καταπληκτικό value for money! 43 ευρώ τα πήρε ο φίλος μας mdr21 από το e-bay!

Δημοσ.

Το καλώδιο είναι που με τραβάει στα Monster beats. Αλλά αν η ποιότητα του ήχου σε σύγκριση με τα Apple in-ear είναι ίδια, δε ξέρω τι να κάνω μιας και μιλάμε για μισή τιμή...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτά Ειναι Original?

Ο Seller Ειναι απο Κινα Εχει πουλισει 40 99.6% θετικα σχολια Και το 1 ειναι ουδετερο και λεει οτι Δεν ειναι Σιγουρος Αν ειναι original.

Ειναι και Αυτά που τα πηρε ενας φιλος πιο πανω.

Ισως θα παρω τα δευτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...