Προς το περιεχόμενο

Earphones for ipod/iphone (remote+mic)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο εδώ τα πήρα: general_trading_store.

Απ' οτι είδα όμως δεν έχει τα in-ear αυτή τη στιγμή :-(

Ναι, έχεις δίκιο. Δε πειράζει θα το παρακολουθήσω λίγο μήπως τυχόν τα ξαναβάλει.

Ευχαριστώ πάντως.

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να πω οτι το amazon με το που ειπα οτι χαλασανε αυτα που ειχα (μεσα στην τσεπη αναλογα που ηταν το καλωδιο αλλαζε λιγο η ενταση, αλλα κανανε καπως την δουλεια τους) μου ειπανε οτι θα μου στειλουν κατευθειαν καινουρια

Δημοσ.

Για τα Apple InEar μιλας? Και μένα το κάνουν !$!#$!@#.

Εμένα όμως αυτά τα έστειλε η Apple μετά από αντικατάσταση των last.

Δημοσ.
Για τα Apple InEar μιλας? Και μένα το κάνουν !$!#$!@#.

Εμένα όμως αυτά τα έστειλε η Apple μετά από αντικατάσταση των last.

Cue εγώ είμαι από τους πρώτους που πήρα τα Apple In Ear και ναι κάνουν αυτό που λες. Δυστυχώς βαρέθηκα να απαιτήσω αλλαγή και μου είναι σχεδόν άχρηστα, συν ότι το fit που έχουν με ενοχλεί πολύ στα αυτιά, παρόλο που δοκίμασα όλα τα buds. Δυστυχώς όμως πέρα από το κακό fit παραμορφώνουν πάρα πολύ σε δύσκολες συχνότητες ακόμα και σε μικρές σχετικά εντάσεις και δε νομίζω ότι φταίει κάτι για αυτό. Επίσης τα Apple headphones είτε in ear, είτε on ear είναι πολύ ευπαθή σε υγρασία και βγάζουν διάφορες βλάβες... :cry: Πέρα όμως από αυτό, δεν περίμενα ότι τα Apple In Ear θα τρίζουν σαν ακουστικά του 1 euro και τρελαίνομαι όταν όλοι οι άλλοι χρήστες λένε πόσο τέλειο ήχο έχουν για τα λεφτά τους κτλ. Εκτός αν είναι ελαττωματικά μόνο τα δικά μου ακουστικά, αλλά φαίνεται πως τελικά δεν είμαι μόνο εγώ... Τες πα εγώ είχα κάνει εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ένα αρνητικό review στο ίδιο το site της Apple.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Cue εγώ είμαι από τους πρώτους που πήρα τα Apple In Ear και ναι κάνουν αυτό που λες. Δυστυχώς βαρέθηκα να απαιτήσω αλλαγή και μου είναι σχεδόν άχρηστα, συν ότι το fit που έχουν με ενοχλεί πολύ στα αυτιά, παρόλο που δοκίμασα όλα τα buds. Δυστυχώς όμως πέρα από το κακό fit παραμορφώνουν πάρα πολύ σε δύσκολες συχνότητες ακόμα και σε μικρές σχετικά εντάσεις και δε νομίζω ότι φταίει κάτι για αυτό. Επίσης τα Apple headphones είτε in ear, είτε on ear είναι πολύ ευπαθή σε υγρασία και βγάζουν διάφορες βλάβες... :cry: Πέρα όμως από αυτό, δεν περίμενα ότι τα Apple In Ear θα τρίζουν σαν ακουστικά του 1 euro και τρελαίνομαι όταν όλοι οι άλλοι χρήστες λένε πόσο τέλειο ήχο έχουν για τα λεφτά τους κτλ. Εκτός αν είναι ελαττωματικά μόνο τα δικά μου ακουστικά, αλλά φαίνεται πως τελικά δεν είμαι μόνο εγώ... Τες πα εγώ είχα κάνει εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ένα αρνητικό review στο ίδιο το site της Apple.

Εγώ είμαι από τους απόλυτα ευχαριστημένους από τα Apple in ear! Τα έχω πάνω από ενάμισι χρόνο και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο ούτε από ποιότητα ήχου, ούτε από αντοχή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στον ήχο λείπουν κάποια μπάσα, που όμως καλύπτω κάπως μέσα από το equalizer, αλλά έχουν πολύ καλή ευκρίνεια. Για την ποιότητα κανένα απολύτως παράπονο, αν και έχω την πρώτη έκδοση με το λάστιχο και όχι το πλαστικό στο jack, αντέχουν και δεν μου έχουν δώσει πρόβλημα. Επίσης πολλά άτομα έχουν παραπονεθεί ότι τους χτυπάει ηλεκτρισμός όταν τα φοράνε, αλλά εμένα ούτε αυτό. Όσο για το fit, θα σου δώσω κάποιο δίκιο... Ενώ με βολεύουν καταπληκτικά εκτός σπιτιού και γενικά σε θορυβώδη μέρη, σε ήσυχα μέρη (π.χ. σπίτι) σαν να με πνίγουν και αποφεύγω να τα χρησιμοποιήσω....

Τις τελευταίες εβδομάδες έχω κολλήσει με τα Monster Beats by Dr. Dre Tour In-Ear Headphones

Σε περίπτωση που αποφασίσω να αγοράσω το iPhone 4, όπως μάλλον θα κάνω σε μερικές ημέρες, σίγουρα θα το συνδυάσω με αυτά τα ακουστικά!

Επεξ/σία από kpartsi
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ ήμου απόλυτα ικανοποιημένος με τα Apple Earphones αλλά σήμερα μου τα έφαγε ο πασχάλης(το κουνέλι μου).Έχω τρελαθεί μίας και άκουγα αρκετές ώρες τήν μέρα μουσική.

Θέλω να πάρω τα apple in ear αλλά δεν θεώρουνται λίγο παλία??Γιά αυτά

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Headsets/Bose-Earphones-Triport-In-Ear-2-040226.htm

τι λέτε?

Δημοσ.

Μετά από ένα ΣΚ με τα Monster Beats in-ear μπορώ να πω ότι είναι τα καλύτερα ακουστικά που έχω δοκιμάσει! Συνδυάζουν την ευκρίνεια των Apple in-ear με τα μπάσα των Skullcandy! Η πολυτελής συσκευασία-κασετίνα περιέχει μια πολύ χρήσιμη θήκη για να τα βάζουμε όταν δεν τα χρησιμοποιούμε και πλήθος από taps για να ταιριάζουν και στα πιο περίεργα... αυτιά! Είναι προσεγμένα στη λεπτομέρεια, από το jack ειδικά σχεδιασμένο για να μην τραβιέται το καλώδιο μέχρι ειδικά κλιπάκια που μπαίνουν-βγαίνουν ώστε να κρατούν σταθερό το καλώδιο... Το πλακέ καλώδιο δεν στραβώνει ούτε μπερδεύεται, το remote (play/pause, επόμενο-προηγούμενο κομμάτι, μπρος-πίσω μέσα στο ίδιο το κομμάτι, ένταση + - )δουλεύει κανονικότατα και στο iPhone 4 και στο iPod nano. Επίσης από το κεντρικό κουμπί του remote μπορούμε να απαντήσουμε/αρνηθούμε ένα τηλεφώνημα και το ενσωματωμένο μικρόφωνο δουλεύει μια χαρά! Η τσουχτερή τιμή τους πιστεύω ότι δικαιολογείται από την ποιότητα ήχου και υλικών που προσφέρουν.

98739682.jpg

Δημοσ.

Φαίνονται πολύ καλά,και αν εχούν και τετοια επίδοση νωμίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή.Ηδικά αυτή η πατέντα με το πλακέ καλώδιο είναι όλα τα λεφτά.Μόνο το χρωματάκι με χαλάει.

Δημοσ.
Μετά από ένα ΣΚ με τα Monster Beats in-ear μπορώ να πω ότι είναι τα καλύτερα ακουστικά που έχω δοκιμάσει! Συνδυάζουν την ευκρίνεια των Apple in-ear με τα μπάσα των Skullcandy! Η πολυτελής συσκευασία-κασετίνα περιέχει μια πολύ χρήσιμη θήκη για να τα βάζουμε όταν δεν τα χρησιμοποιούμε και πλήθος από taps για να ταιριάζουν και στα πιο περίεργα... αυτιά! Είναι προσεγμένα στη λεπτομέρεια, από το jack ειδικά σχεδιασμένο για να μην τραβιέται το καλώδιο μέχρι ειδικά κλιπάκια που μπαίνουν-βγαίνουν ώστε να κρατούν σταθερό το καλώδιο... Το πλακέ καλώδιο δεν στραβώνει ούτε μπερδεύεται, το remote (play/pause, επόμενο-προηγούμενο κομμάτι, μπρος-πίσω μέσα στο ίδιο το κομμάτι, ένταση + - )δουλεύει κανονικότατα και στο iPhone 4 και στο iPod nano. Επίσης από το κεντρικό κουμπί του remote μπορούμε να απαντήσουμε/αρνηθούμε ένα τηλεφώνημα και το ενσωματωμένο μικρόφωνο δουλεύει μια χαρά! Η τσουχτερή τιμή τους πιστεύω ότι δικαιολογείται από την ποιότητα ήχου και υλικών που προσφέρουν.

98739682.jpg

Τα έχω από τον Μάιο, άψογα ακουστικά. Θα μπορούσαν να έχουν λίγο χαμηλότερη τιμή.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο πάνω (δεν το είδα με μια γρήγορη ματιά) αλλά με αυτή τη συσκευή:

http://www.griffintechnology.com/products/smarttalk

μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε ακουστικά σε headset με iphone compatible χειριστήρια.

Δημοσ.

Whiteyez και kpartsi αυτά σας φαίνονται ΟΚ;

Τα είχα βάλει από καιρό στο μάτι και παλαιότερα μάλιστα είχα ρωτήσει (ίσως κ σ' αυτό το topic) πως λέγονται κάποια ακουστικά με κόκκινο, πλακέ καλώδιο :P

Να τα χτυπήσω ή δεν είναι αυθεντικά;

Δημοσ.
Whiteyez και kpartsi αυτά σας φαίνονται ΟΚ;

Τα είχα βάλει από καιρό στο μάτι και παλαιότερα μάλιστα είχα ρωτήσει (ίσως κ σ' αυτό το topic) πως λέγονται κάποια ακουστικά με κόκκινο, πλακέ καλώδιο :P

Να τα χτυπήσω ή δεν είναι αυθεντικά;

Δύο πράγματα με προβληματίζουν...

1. Έρχονται από Κίνα. Γνωρίζουμε ότι εκεί κατασκευάζονται τα αυθεντικά αλλά και οι μαϊμούδες! Υπάρχει κάποιο ρίσκο τέλος πάντων...

2. Ο ίδιος πωλητής σε άλλη αγγελία του, των Dr. Dre Studio, απαντάει πως αν και είναι OEM, δεν είναι original αλλά υψηλής ποιότητας. Ίσως εννοεί ότι δεν είναι σε συσκευασία καταστήματος, ίσως κάτι άλλο.... Τα OEM είναι αυθεντικά αλλά δεν έχουν περάσει από το τελικό πακετάρισμα, γιατί ο πωλητής αρνείται ότι είναι αυθεντικά; Δεν έρχεται σε αντίθεση με το OEM; Οι φωτογραφίες πάντως που έχει του τελικού πακεταρισμένου προϊόντος έρχονται σε αντίθεση με το OEM.

Q: Are these originals?

A: Dear customer ,Its OEM(Original Equipment Manufacture),not original,but its high quality,i use it myself, Thanks and best regards.

Q: Are these Authentic?

A: Dear customer ,Its OEM(Original Equipment Manufacture),not original,but its high quality,i use it myself, Thanks and best regards

Δημοσ.

Έχει γίνει μεγάλο θέμα με τις μαϊμούδες αυτών των ακουστικών, αν δείς στο youtube υπάρχουν βίντεο που κάνουν συγκρίσεις και πάλι δεν είναι σίγουροι. Εγώ προτίμησα να τα πάρω από applestore για σιγουριά.

Δημοσ.
Έχει γίνει μεγάλο θέμα με τις μαϊμούδες αυτών των ακουστικών, αν δείς στο youtube υπάρχουν βίντεο που κάνουν συγκρίσεις και πάλι δεν είναι σίγουροι. Εγώ προτίμησα να τα πάρω από applestore για σιγουριά.

Κι εγώ από το Apple Store τα αγόρασα χωρίς να ξέρω ότι υπάρχει όλο αυτό το ζήτημα με τα fake. Μόλις είδα ότι στο Apple Store αυξήθηκε η τιμή τους από 149 ευρώ σε 169!!!!! Πραγματικά υπερβολική τιμή που κάνει ακόμα πιο συμφέρουσα την αγορά τους από Amazon. Πιστεύω ούτε στο Amazon θα υπάρχουν προβλήματα αυθεντικότητας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...