Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με router (oxygen)

johnydepp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙA

θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω με τη εγκατάσταση του router(oxygen τις "τελλας")

Στην εγκατάσταση του router έκανα όλες τις οδηγίες που έλεγε το βιβλίο με τις οδηγίες όλα τα βήματα και όλες τις διαδικασίες έβαλα και τον κωδικό ενεργοποίησης και κάποια στιγμή έφτιαξα και account Κωδικός πρόσβασης υπηρεσιών πελάτη κ.λ.π Και μετα μου έλεγε πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς και μου εδωσε εναν κωδικο και ξαναεκανα το βήμα 2, τη διαδικασία 1-6 την έκανα και αυτήν και ξανά όπως πριν πάτησα αποθήκευση και μετά δεν ήρθε net:( ενώ θα έπρεπε να είχα.

Σας παρακαλώ οποιος ξέρει ας με βοηθήσει όσο μπορεί.

Ευχαριστώ πάντως!!!!

Δημοσ.

Τι ακριβώς μήνυμα σου βγάζουν τα windows?

Το εικονίδιο του δικτύου εμφανίζεται?,αν εμφανίζεται κανε σαν πρώτο βήμα δεξί klick πάνω σε αυτό και επιδιόρθωση,η κάτι τέτοιο (έχω αγγλικά windows εγώ).

Δημοσ.

Ίσως να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η υπηρεσία και γι' αυτό δεν έχεις ίντερνετ.

Ή μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις κάποια ώρα μέχρι να έρθει.

Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα.

Δημοσ.

βασικά έχει περάσει μια μέρα από τότε και μου δείχνει πάλι τα ίδια αξίζει να σημειώσω πως μου ανάβουν τα εξής "λαμπακια":wifi,power και αναβοσβήνει το dsl το ethernet δεν μου ανάβει:(

---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:31 ----------

πάντως κοίταξα τα account που έχω και αυτά είναι ενεργοποιημένα......

Δημοσ.

Α γεια σου. Κοίταξες την συνδεσμολογία αν είναι όλα κομπλέ?

Κανονικά τα λαμπάκια έπρεπε να είναι σταθερά αναμμένα πράσινα.

Ρίξε άλλη μια ματιά στα καλώδια.

Δημοσ.

τα καλώδια πιστευω είναι μια χαρά κανονικά δηλαδή το ένα είναι με το phone και το άλλο με το modem και είναι συνδεδεμένα με το line..που ειναι στν πριζα

---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:37 ----------

καλά λέω το πολύ πολύ να κάνω ξανά την εγκατάσταση με το cd ωμος αυτήν την φορα γιατί τώρα το έκανα με το net

Δημοσ.

Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως δεν σου έχουν ενεργοποιήσει ακόμα το ίντερνετ οπότε καλό θα ήταν να πάρεις τώρα ένα τηλ στο 13800 και να ρωτήσεις τι συμβαίνει.

Δημοσ.

αν αναβοσβηνει το adsl τοτε δεν ειναι θεμα ρυθμισεων αλλα δεν συγχρονιζει.η εχεις ξεχασει κανα φιλτρο η εχει προβλημα η γραμμη η το ρουτερ σου.

Δημοσ.

Από μόνος σου δεν μπορείς να το συγχρονίσεις.

Αυτό είναι δουλειά τεχνικού.

Αν τα έχεις κάνει όλα σωστά δεν είναι θέμα δικό σου αλλά της τελλας.

Πήρες τηλ να ρωτήσεις τι γίνεται?

Δημοσ.

kαι πως θα το συγχρονισω?

---------- Προσθήκη στις 12:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:55 ----------

οκ ευχαριστω παντως!!!!!!!!!!

Δημοσ.
και πως θα το συγχρονισω?????

Κοίταξε τα καλώδιά σου αν είναι εντάξει. Αν κάνουν καλή επαφή. Το dsl led αναβοσβήνει αρχικά αργά και μετά γρήγορα ή αναβοσβήνει σταθερά αργά;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...