johnydepp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙA θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω με τη εγκατάσταση του router(oxygen τις "τελλας") Στην εγκατάσταση του router έκανα όλες τις οδηγίες που έλεγε το βιβλίο με τις οδηγίες όλα τα βήματα και όλες τις διαδικασίες έβαλα και τον κωδικό ενεργοποίησης και κάποια στιγμή έφτιαξα και account Κωδικός πρόσβασης υπηρεσιών πελάτη κ.λ.π Και μετα μου έλεγε πως η διαδικασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς και μου εδωσε εναν κωδικο και ξαναεκανα το βήμα 2, τη διαδικασία 1-6 την έκανα και αυτήν και ξανά όπως πριν πάτησα αποθήκευση και μετά δεν ήρθε net:( ενώ θα έπρεπε να είχα. Σας παρακαλώ οποιος ξέρει ας με βοηθήσει όσο μπορεί. Ευχαριστώ πάντως!!!!
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τι ακριβώς μήνυμα σου βγάζουν τα windows? Το εικονίδιο του δικτύου εμφανίζεται?,αν εμφανίζεται κανε σαν πρώτο βήμα δεξί klick πάνω σε αυτό και επιδιόρθωση,η κάτι τέτοιο (έχω αγγλικά windows εγώ).
Centurion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ίσως να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμα η υπηρεσία και γι' αυτό δεν έχεις ίντερνετ. Ή μπορεί να χρειαστεί να περιμένεις κάποια ώρα μέχρι να έρθει. Τουλάχιστον έτσι έγινε με εμένα.
johnydepp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 βασικά έχει περάσει μια μέρα από τότε και μου δείχνει πάλι τα ίδια αξίζει να σημειώσω πως μου ανάβουν τα εξής "λαμπακια":wifi,power και αναβοσβήνει το dsl το ethernet δεν μου ανάβει ---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:31 ---------- πάντως κοίταξα τα account που έχω και αυτά είναι ενεργοποιημένα......
Centurion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Α γεια σου. Κοίταξες την συνδεσμολογία αν είναι όλα κομπλέ? Κανονικά τα λαμπάκια έπρεπε να είναι σταθερά αναμμένα πράσινα. Ρίξε άλλη μια ματιά στα καλώδια.
johnydepp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 τα καλώδια πιστευω είναι μια χαρά κανονικά δηλαδή το ένα είναι με το phone και το άλλο με το modem και είναι συνδεδεμένα με το line..που ειναι στν πριζα ---------- Προσθήκη στις 22:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:37 ---------- καλά λέω το πολύ πολύ να κάνω ξανά την εγκατάσταση με το cd ωμος αυτήν την φορα γιατί τώρα το έκανα με το net
johnydepp Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ναι αυτο εχει..εχει γινει η μεταφορα απο οτε σε tellas
Centurion Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως δεν σου έχουν ενεργοποιήσει ακόμα το ίντερνετ οπότε καλό θα ήταν να πάρεις τώρα ένα τηλ στο 13800 και να ρωτήσεις τι συμβαίνει.
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 αν αναβοσβηνει το adsl τοτε δεν ειναι θεμα ρυθμισεων αλλα δεν συγχρονιζει.η εχεις ξεχασει κανα φιλτρο η εχει προβλημα η γραμμη η το ρουτερ σου.
Centurion Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Από μόνος σου δεν μπορείς να το συγχρονίσεις. Αυτό είναι δουλειά τεχνικού. Αν τα έχεις κάνει όλα σωστά δεν είναι θέμα δικό σου αλλά της τελλας. Πήρες τηλ να ρωτήσεις τι γίνεται?
johnydepp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 kαι πως θα το συγχρονισω? ---------- Προσθήκη στις 12:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:55 ---------- οκ ευχαριστω παντως!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 αν εχει προβλημα γραμμης το φτιαχνει ο οτε σε συνδυασμο με τελλας.
messltoI Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 και πως θα το συγχρονισω????? Κοίταξε τα καλώδιά σου αν είναι εντάξει. Αν κάνουν καλή επαφή. Το dsl led αναβοσβήνει αρχικά αργά και μετά γρήγορα ή αναβοσβήνει σταθερά αργά;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.