jim22479 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εχω το destinator 7 αυθεντικο αγορασμενο μαζι με ενα multimedia συστημα για το αυτοκινητο μου. Το προβλημα μου ειναι οτι στο 50% απο τις φορες που το εχω χρησιμοποιησει , ποτε δουλευει και ποτε δεν δουλευει. Δηλαδη , βαζω πχ μια οδο να με οδηγησει και αφου παταω εναρξη ,γραφει ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ και μετα αντι να μου δειξει τον δρομο , με βγαζει απλα στον σημειο του χαρτη που βρισκομαι εκεινη την ωρα . Βγαινω , ξαναμπαινω , τιποτα τα ιδια..Μπορει να περασουν μερες για να το ξαναχρησιμοποιησω , βαζω οδο, μπορει να δουλεψει κανονικα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το ιδιο μου εκανε με ενα MIO που ειχα αγορασει για το πατερα μου και ειχε πανω το Destinator PN . Οποτε δεν νομιζω να εχει προβλημα το destinator , παρα μονο οτι εγω κανω καποια αηδια. Εκτος βεβαια και να ναι καποιο bug. Το εχετε ξαναδει;Υπαρχει καποιο update στην εφαρμογη ;
FFighter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 to dest7 σε ποιο multimedia συστημα το εδωσε η mls? για θυμισε μου...
jim22479 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Kenwood DDX8022BT http://www.kalogeropoulos.gr/displayProject.asp?ITMID=8945
FFighter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Kenwood DDX8022BT http://www.kalogeropoulos.gr/displayProject.asp?ITMID=8945 στον παραπανω συνδεσμο δε φαινεται το dest. τι αναλυση εχει το μηχανημα? υποστηριζει το δεστ? καπου πηρε το ματι μου....με μια επιφυλαξη οτι to dest δεν υποστηριζει 800χ480
jim22479 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 οχι το υποστηριζει . εχει ξεχωριστη συσκευη που την εχω τοποθετησει κατω απο το ντουλαπακι του συνοδηγου . Πωλειται μαζι με το multimedia της kenwood , οποτε δεν υπαρχει προβλημα συμβατοτητας.Κατι κανω εγω λαθος; δεν ξερω γαμωτη μου!
FFighter Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 στον καλογεροπουλο και θεστου το προβλημα αφου ειναι original...
thagro Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα σιγουρεψου οτι στις ρυθμισεις ειναι ενεργοποιημενη η πλοηγηση μεσω gps! Εγω ειχα πατησει το ελευθερη πλοηγηση (η περιηγηση) και μου εβγαζε τον χαρτη Της πολης...ελπιζω να βοηθησα
FFighter Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα σιγουρεψου οτι στις ρυθμισεις ειναι ενεργοποιημενη η πλοηγηση μεσω gps!Εγω ειχα πατησει το ελευθερη πλοηγηση (η περιηγηση) και μου εβγαζε τον χαρτη Της πολης...ελπιζω να βοηθησα ...aν εχει κανει κατι τετοιο θελει..σκουποξυλο
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Kenwood DDX8022BT http://www.kalogeropoulos.gr/displayProject.asp?ITMID=8945 Εχω ακριβως την ιδια οθονη με επιπλεον tv tuner και navibox χωρις κανενα προβλημα. Κατι παιζει με την καρτα sd μαλλον.
jim22479 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Επειδη ειχα και εγω το ιδιο προβλημα σιγουρεψου οτι στις ρυθμισεις ειναι ενεργοποιημενη η πλοηγηση μεσω gps!Εγω ειχα πατησει το ελευθερη πλοηγηση (η περιηγηση) και μου εβγαζε τον χαρτη Της πολης...ελπιζω να βοηθησα θα το ελεγξω αν και ποτε μου δεν πειραζω αυτην την ρυθμιση . Τις μισες φορες παιζει σωστα και αλλες δεν παιζει , χωρις να κανω κατι διαφορετικο . ---------- Προσθήκη στις 20:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:57 ---------- Εχω ακριβως την ιδια οθονη με επιπλεον tv tuner και navibox χωρις κανενα προβλημα.Κατι παιζει με την καρτα sd μαλλον. και εγω με το navibox εχω ( χωρις τv ) . τι εννοεις οτι κατι παιζει με την καρτα ; Να ειναι προβληματικη; Δηλαδη , αν αντιγραψω τα περιεχομενα της σε μια αλλη ιδιας χωρητικοτητας (αν και νομιζω οτι ειναι κλειδωμενη) , υπαρχουν πιθανοτητες να λειτουργησει; Να σου θυμισω οτι πολλες φορες δεν εχω προβλημα και η πλοηγηση γινεται κανονικοτατα. ps: Εσενα σου ειχαν δωσει και βιβλιαρακι για το destinator με κωδικο ενεργοποιησης για να κατεβαζεις free τα updates απο την ΝGI;Γιατι εμενα δεν μου εδωσαν !!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 και εγω με το navibox εχω ( χωρις τv ) . τι εννοεις οτι κατι παιζει με την καρτα ; Να ειναι προβληματικη; Δηλαδη , αν αντιγραψω τα περιεχομενα της σε μια αλλη ιδιας χωρητικοτητας (αν και νομιζω οτι ειναι κλειδωμενη) , υπαρχουν πιθανοτητες να λειτουργησει; Να σου θυμισω οτι πολλες φορες δεν εχω προβλημα και η πλοηγηση γινεται κανονικοτατα. ps: Εσενα σου ειχαν δωσει και βιβλιαρακι για το destinator με κωδικο ενεργοποιησης για να κατεβαζεις free τα updates απο την ΝGI;Γιατι εμενα δεν μου εδωσαν !!! Μπορει καποιο αρχειο να μην ειναι γραμμενο καλα αν και δεν ειναι και πολυ πιθανο οποτε ισως εχει προβλημα αλλου η συσκευη.Με το να την αντιγραψεις σε αλλη δεν κερδιζεις τιποτα. Δεν ειναι κλειδωμενη σιγουροτατα. Φυσικα μου ειχαν δωσει βιβλιαρακι με ενα αυτοκολητο με κωδικο που ειχα κανει εγγραφη στην http://www.ngi.gr για να κατεβαζω οτι θελω.
vagelis25 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 σου δειχνει το σημειο που εισαι το mls ,και με το που ξεκινας το αυτοκινιτο σου δειχνει που θα πας, αν θελεις να δεισ την διαδρομη πασ στισ ρυθμισεις και πατας demo τισ διαδρομη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.