Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα στην αναπαραγωγη

vassilis_gbrm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατέβασα μια ταινια και πατώντας αναπαραγωγή μου λεει οτι δεν μπορεί να γίνει αναπαραγωγή γιατί είναι επέκταση .avi..τι εννοεί με αυτό και πώς μπορώ να την δω?

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Internet. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

παιδια,πριν απο δυο μερες,μου εβγαζε ενα μηνυμα που ελεγε:το στοιχειο com surrogate σταματησε να λειτουργει και μερικες ταινιεσ δεν μου επαιζαν....τωρα παιζουν οι ταινιες αλλα δεν μου διαβαζει τους υποτιτλους!!!!!!!please help me!!!ειμαι και αρχαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
κατέβασα μια ταινια και πατώντας αναπαραγωγή μου λεει οτι δεν μπορεί να γίνει αναπαραγωγή γιατί είναι επέκταση .avi..τι εννοεί με αυτό και πώς μπορώ να την δω?

Δοκίμασες με KMPlayer; Κάνε μια δοκιμή και πες μας τι έγινε.

παιδια,πριν απο δυο μερες,μου εβγαζε ενα μηνυμα που ελεγε:το στοιχειο com surrogate σταματησε να λειτουργει και μερικες ταινιεσ δεν μου επαιζαν....τωρα παιζουν οι ταινιες αλλα δεν μου διαβαζει τους υποτιτλους!!!!!!!please help me!!!ειμαι και αρχαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Com Surrogate είναι πρόβλημα του nero 7 στα vista αλλά στις αρχικές εκδόσεις. Στις τελευταίες διορθώθηκε.

Κάνε μια αναβάθμιση του Nero 7 και θα λυθεί.

Αν αφήσεις τα vista να κάνουν έλεγχο για λύσεις όταν εμφανιστεί το πρόβλημα θα στο πουν.

Για τους υπότιτλους, δεν λες με ποιό πρόγραμμα βλέπεις τις ταινίες.

Δοκίμασε με το KM που λέω παραπάνω ή κατέβασε το VobSub.

Δημοσ.
Δοκίμασες με KMPlayer; Κάνε μια δοκιμή και πες μας τι έγινε.

Το Com Surrogate είναι πρόβλημα του nero 7 στα vista αλλά στις αρχικές εκδόσεις. Στις τελευταίες διορθώθηκε.

Κάνε μια αναβάθμιση του Nero 7 και θα λυθεί.

Αν αφήσεις τα vista να κάνουν έλεγχο για λύσεις όταν εμφανιστεί το πρόβλημα θα στο πουν.

Για τους υπότιτλους, δεν λες με ποιό πρόγραμμα βλέπεις τις ταινίες.

Δοκίμασε με το KM που λέω παραπάνω ή κατέβασε το VobSub.

παιδια χιλια ευχαριστω!!!!!!!

τωρα ολα δουλευουν ρολο'ι'!!!!!!!!

τα ειχα παιξει τελειως!!!!!!!!!!

δεν εχω λογια...χιλια ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!:lol::-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...