marina1ups Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 επιτελους επεισα τον πατερα μου να παρει gps! επειδη ομως δε θελει καποιο ακριβο, ειπε μηπως να παρει το MEDION® GoPal® E4440 (MD 98040), καθως τον ενδιαφερει να δινει το gps φωνητικες οδηγιες, να εχει οθονη 4.3 αλλα κ smart speller. κ η ερωτηση μου ειναι η εξης: θα μπορει σε αυτο το gps να φορτωσει αλλο χαρτη, καλυτερα ενημερωμενο, απο αλλη εταιρια? (δειξ'τε μου επιεικια αν ρωταω γελοια πραγματα για εσας,αλλα ειμαι τελειως ασχετη...) thanks!!!!!!
FFighter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 απο τα aldi το αγορασε 149 ευρω? http://aldi.medion.com/md98040/gr/?refPage=aldi απο αποψης τεχνικων χαρακτηριστικων φαινεται καλο. αν το πηρατε 149 ευρω μαλλον την πατησατε αφου με 119 ευρω στο κωτσοβολο παιρνεις το miomoov spirit s-505. ενδεχομενως ειναι ξεκλειδωτο,κυτα αν μπορεις να δεις τα windows... αν ομως δεν εχεις καποια σχετικη ευχερεια λιγο δυσκολο το βλεπω να μπορεσεις να βαλεις αλλα προγραμματα.
marina1ups Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ακομα δε το αγορασαμε αλλα απο εκει το ειδε (θυμα του καταναλωτισμου... χα χα χα χα)! μαλλον θα τον ψησω για κατι αλλο!! χιλια ευχαριστω παντως!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.