MikeNuke Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Exei kamia bdomada pou pira to neo mou PC kai kanw prospa8eies na ftiakso mia divx tainia. Megali kai amartwli istoria. Dokimasa tin tyxi mou me ton gordio desmo alla prepei na to spoudaseis gia na bgaleis apotelesma. Ystera dokimasa me to easydivx auto einai eukolo alla merikes prospa8eies pou ekana mou kollise. Telos me to flaskmpeg to opoio mia fora pou ksekinise eida oti einai poly kalo kai eykolo exw to en logo problima. Molis to ksekinaw kai dialegv to ifo mou kollaei kai kleinei i efarmogi. Ti na symbainei? Exw win XP SP1 kai amd 2200+. Perimeno kamia idea.
MikeNuke Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Signomi mperdeutika kai postara sto software as to metakinisei o mod sto Divx
yannis27gr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2003 Epeidh blepo toi den egine metafora, sou proteino 2 eukola programmata gia th dhmiourgia tainion. 1)Neodivx (to xrhsimopoio ego, einai eukolo, aplo kai eksairetiko) 2) Vidomi (lene oti einai efkolo, ego den to exo doulepsei pote) Se apotrepo apo to na douleueis to flaskmpeg giati douleuei to dvd sou osh ora ftiaxnei thn tainia ki auto giati thn ftiaxnei amesa apo to dvd xoris na kanei rip prota. Thes pragmatika na douleueis to dvd sou 4-5 ores gia kathe divx pou kaneis? Tha xalasei poly poly syntoma...
badvariemai Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 File yanni23 mia paratirisi. To flaskmpeg giati na to xrisimopoiiseis apeutheias sto DVD. Mporeis na peraseis prwta to DVD sto skliro me to smartripper i to decrypter kai meta na kaneis to encode apo to skliro (ektos vevaia an den exeis xwro). An exeis xwro omws mporeis na to efarmoseis auto anexartita me pio programma xrisimopoieis. Apo to skliro to encode ginetai pio grigora. File MikeNuke to DVD to perases sto skliro i prospathises na to metatrepseis apeutheias apo to DVD? Gia na kaneis encode apeutheias apo to DVD me to flaskmpeg xriazese kapoio arxeiaki... (analoga me tin ekdosi pou exeis). Otan kaneis open sto simeio pou leei to eidos tou arxeio prepei na peilexeis kapoio filtro pou na grafei CSS ... kati tetoio...
yannis27gr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2003 Eixa thn aisthisi oti to flaskmpeg egrafe mono apeutheias apo to dvd. Thanx gia th diorthosi!!! Y.G. Einai yannis27gr oxi yannis23. An kai pia prepei na grafo yannis30... ;-))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.