Προς το περιεχόμενο

Πώς μπορώ να αλλάξω τη φωτογραφία του άλμπουμ στο WMP??

Antwni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πώς μπορώ να αλλάξω τη φωτο στο Windows Media Player??

Κοιτάξτε φώτο....(αυτά που είναι στο κόκκινο τετραγωνάκι)

64788745.jpg

Edit: Βασικά θέλω να περάσω τραγούδια στο κινητό μου (N82) αλλά να μην έχει φώτο στο album, γίνεται??

Δημοσ.

Η φώτο αυτή πρέπει να είναι στο ίδιο folder που είναι και τα τραγούδια. Αν Ανοίξεις τον φάκελο θα δεις. Αν την αφαιρέσεις από εκεί δεν θα την βγάζει ο player. Οπότε από τον φάκελο τραβάς μόνο τα τραγούδια.

Δημοσ.
Πώς μπορώ να αλλάξω τη φωτο στο Windows Media Player??

Κοιτάξτε φώτο....(αυτά που είναι στο κόκκινο τετραγωνάκι)

64788745.jpg

Edit: Βασικά θέλω να περάσω τραγούδια στο κινητό μου (N82) αλλά να μην έχει φώτο στο album, γίνεται??

Πιθανότατα το εξώφυλλο είναι ενσωματομένο στο mp3 οπότε κατέβασε το mp3tag editor. Είναι free

Μέσα στο πρόγραμμα, άνοιξε τον φάκελο που περιέχει τα τραγούδια σου, επίλεξε τα όλα και κάτω αριστερά που βγάζει τα εξώφυλλα κάνε remove cover

Έτσι δεν θα σου βγάζει το εξώφυλλο ούτε στο wmp ούτε όταν τα περνάς στο κινητό σου

Δημοσ.
Η φώτο αυτή πρέπει να είναι στο ίδιο folder που είναι και τα τραγούδια. Αν Ανοίξεις τον φάκελο θα δεις. Αν την αφαιρέσεις από εκεί δεν θα την βγάζει ο player. Οπότε από τον φάκελο τραβάς μόνο τα τραγούδια.

Και όμως δεν μου την εμφανίζει...έχω ενεργοποιημένους τους κρυφούς φακέλους και αρχεία!!

Πιθανότατα το εξώφυλλο είναι ενσωματομένο στο mp3 οπότε κατέβασε το mp3tag editor. Είναι free

Μέσα στο πρόγραμμα, άνοιξε τον φάκελο που περιέχει τα τραγούδια σου, επίλεξε τα όλα και κάτω αριστερά που βγάζει τα εξώφυλλα κάνε remove cover

Έτσι δεν θα σου βγάζει το εξώφυλλο ούτε στο wmp ούτε όταν τα περνάς στο κινητό σου

Δεν κατάλαβα ακόμη πως δουλεύει....

Για δες foto...

28189358.jpg

Τι πρέπει να κάνω???

Δημοσ.

Καταραμένα προγράμματα, έχουν παραπλησιο όνομα

Σορρυ για το μπέρδεμα, αυτό το πρόγρμμα εννοώ

Δες εδώ το screenshot, κάτω αριστερά είναι το εξώφυλλο, εκει αριστερο κλικ και remove cover για όλα τα τραγούδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...