z@xos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το η/υ μου... Πρωτα απο ολα αναφερω το συστημα: P4 3.0GHz cache2MB s775 asus P5N-MX GF-7600-GT 1gb ddr2 667 Λοιπον, πριν κανα δυο μερες ειχα την φαινη ηδεα να αλλαξω την ψυκτρα της γραφηκων με μια ψυκτρα απο εναν παλιο AMD(athlon AXDA2600DKV4D). Kαταφερα να κανω μια πατεντα με πετονια(απο αυτεσ που χρησιμοποιουμε στο ψαρεμα) και στερεωσα σχετικα καλα την amd ψυκτρα πανω στο τσιπακι της γραφικων...για να μην τα πολυλογω η πατεντα δεν απεδοσε καθως οταν ανοιξα το speedfun ειδα την Gpu να ψηνεται στους 69 βαθμους και αμεσως εκλεισα το pc απο το κουμπι! Αλλαζω την ψυκτρα με την εργοστασιακη και ξαναεκεινω το pc, μου δινει σε ενα σημειο(πριν μπουταρει) δυο επιλογες (f1 to continue, tab to enter setup) λογο του hardsutdown απο οτι καταλαβα. Παταω f1 και ακουγεται ενα "βνσιουουου...." (τροφοδοτικο q-teck 500w) καηκε το PSU απο οτι διαπυστωσα γιατι το αντικατεστησα με ενα ΤΑΧ 350w (επισης παλιο PSU) αλλα ηταν το μονο διαθεσημο. Μη εχωντας συνδεδεμενη την gpu το pc δουλεψε για λιγο με την onboard καρτα γραφηκων. σημερα δοκιμασα να βαλω παλυ την 7600 και το pc ξεκινησε και μεσα σε 5'' ξανα ο ιδιος ηχος (ΤΑΧ 350ς dead...). Απορεια: Υπαρχει περιπτωση να εχει καει η gpu και να μου κεει τα τροφοδοτικα ή απλα ηταν η ωρα τους? Να αναφερω επισης οτι με το q-teck το pc εχει δουλεψει αρκετες ωρες απροβληματιστα πριν αρχησω να σκαλιζω την γραφηκων...και οτι και τα δυο τροφοδοτικα ειχαν να τροφοδοτισουν 4 φανακια μεσω ενος pata conector... Y.Γ.: ΣΥγχωρεστε με για την μακριγωρια μου...
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Παραθέτω από τους Όρους Χρήσης του Insomnia: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν : * ... * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα . * ... Το παρόν θέμα κλειδώνεται, λόγω μη περιγραφικού τίτλου. Μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, στον τίτλο του οποίου εν συντομία και με σαφήνεια θα περιγράφεις το πρόβλημα ή την ερώτησή σου. Έτσι βοηθάς: 1. Εσένα τον ίδιο, αφού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα μέλη που γνωρίζουν την απάντηση και/ή μπορούν να σε συμβουλέψουν. 2. Το forum που σε φιλοξενεί και τα υπόλοιπα μέλη του, αφού καθίσταται πιο αποτελεσματική η λειτουργία της Αναζήτησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.