Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για αγορα υπολογιστη

petrosx13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...Θα ήθελα τη γνώμη σας για έναν υπολογιστή(περισσότερο για παιχνίδια) που θέλω να φτιάξω γύρω στα 2000ευρω με 22-24 οθόνη,i7 επεξεργαστή(ότι έκδοση προτείνετε),καλή κάρτα γραφικών,γρήγορο σκληρό δίσκο,καλή μνήμη, windows 7 ultimate και ότι άλλο προτείνετε....

Δημοσ.

Όχι και 500€ για να πάρει την dell να παίζει games .Ωραία , χρυσή οθόνη αλλά όχι για όλους .Με 500€ παίρνεις 3 lg 23άρες και παίζεις eyefinity . Ούτε τα 8 gb ram σου χρειάζονται ούτε ο i7 .Και ο ssd προαιρετικός .

Θέλω να πω είναι πολλά τα λεφτά για gaming pc . Θα πληρώσεις για κάτι που δε θα δεις .

Δες και μία εναλλακτική .

1400v.jpg

Δημοσ.

Dell UltraSharp U2410 24" Widescreen LCD Monitor

540€ κοστισε για να ερθει στο σπιτι ενος φιλου που ειναι κατοχος της

την ψυκτρα μαλλον δεν την χρειαζεσαι,δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να αγορασεις τα ultimate καθως μια 64bit εκδοση των windows αρκει και γενικοτερα δεν χρειαζεται να δαπανησεις 2000€ για εναν υπολογιστη ωστε να παιζεις παιχνιδια!μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με λιγοτερα χρηματα!παρο ολα αυτα εγω σου ετοιμασα μια συνθεση με αυτα που ζητησες!και για να εξηγησω εβαλα i7 με socket 1366 καθως μαλλον εχει περισσοτερο μελλον απο το αντιστοιχο socket 1156!αυτα απο εμενα!τελος απλα να σου πω πως για καρτα γραφικων η 5850 εινα περιπου 100€ φθηνοτερη απο μια 5870 ομως με λιγο "πειραγμα"φτανει ανετα τις επιδοσεις μιας 5870

οσον αναφορα για την οθονη εφοσον διαθετεις το budget ειναι μια πολυ καλη αγορα η οποια θα εχει ακομα αρκετα χρονια ωφελιμης ζωης!

post-145273-129063057257_thumb.jpg

Δημοσ.

Με αυτή τη λογική θα κάνεις λάθος επιλογές .Εξάλλου τα παιχνίδια με την κάρτα γραφικών θα τα παίζεις όχι με τον επεξεργαστή. Άντε πες να μη πάρεις 5850 να πας σε 5870 ,δηλαδή 100€ + τα άλλα για οθόνες 500€ ακριβούς επεξεργαστές μητρικές κτλ είναι λάθος ,κατά τη γνώμη μου πάντα .

Δημοσ.
λεω να δωσω τοσα λεφτα για να μπορει να σηκωνει τα παντα τωρα και οσα περισσοτερα στο μελλον....

οτι είναι ακριβό σήμερα δεν σημαίνει οτι μας εξασφαλίζει για πολλα χρόνια!καλυτερα να πας σε εναν amd και στο μελλον να μπορεις να βάλεις και τον εξαπύρηνο της που λογικά θα έχει πιο προσιτες τιμές συγκριτικα με τους intel!και η αναβαθμιση σου θα ειναι μονο στον επεξεργαστη καθως θα εχει ιδιο socket με τους σημερινους!

αν αξιζει καπου να δωσεις χρηματα ειναι σε περιφερειακες συσκευες οπως οθονη,πληκτρολογια,ηχεια και case-τροφοδοτικο τα οποια θα τα αξιοποιεις και στο μελλον απροβληματιστα

Δημοσ.

οριστε και μια ολοκληρωμενη συνθεση με αψογες περιφερειακες συσκευες τα οποια μαλλον αποτελουν καλυτερη επενδυση απο εναν επεξεργαστη intel Ι7 και απο windows ultimate

το κουτι κοστιζει 1465€

για οθονη σου προτεινα στο post#4 αν την θεωρεις ιδιαιτερως ακριβη και δεν εχει καμια χρησιμοτητα για εσενα τοτε LG W2363V-WF TFT Monitor 23''

με την οθονη dell σου βγαινει ακριβως 2000€ ενω με την LG 1710€

post-145273-129063057276_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...