Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με εκδοσεις directx στα windows

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια . Εχω μια απορια σχετικα με τα directx και ελπιζω να μου την λυσετε:mrgreen:

Εχω εναν υπολογιστη παλιο με windows xp , ενα laptop με vista και θα αποκτησω εναν νεο υπολογιστη οπου θα του βαλω τα windows 7 . Ξερω οτι τα xp εχουν directx 9 , τα vista το 10 και τα 7 το 11 .

Στα xp βγαινει καθε φορα νεα εκδοση directx 9.0c (DirectX End-User Redistributable 9.28.1886 February 2010) .

Χρειαζεται σε vista και σε 7 να περναει κανεις τις νεες εκδοσεις του 9 ?

Υπαρχουν αντιστοιχα updates για τα vista και τα 7 σχετικα με τα directx10 και 11 αντιστοιχα ?

Δημοσ.

Μια μικρή διόρθωση. Σε vista μπορείς να εγκαταστήσεις το dx11 κανονικά (μετά το SP2 νομίζω).

Από κει και πέρα, αν δεν σου γκρινιάζει κάποιο παιχνίδι για dx, δε χρειάζεται ν ασχοληθείς. Αν θυμάμαι καλά, μ είχε βοηθήσει αυτό σε Win7, για κάποια εφαρμογή που έβγαζε ένα dx9 error.

Δημοσ.

δεν ηξερα οτι και στα vista δοθηκε η δυνατοτητα του directx11 , το βρισκω πολυ καλο !!!

απο εκει και περα τελικως επειδη θα κανω φορματ σε ολους τους υπολογιστες και θα βαλω τελευταια προγραμματα και drivers να βαλω και την νεα εκδοση του directx9 που βγηκε και στα 3 λειτουργικα ?

Δημοσ.

Και να το βάλεις κακό δεν κάνει, μπορεί να βοηθήσει με κανα περίεργο παιχνίδι (δεν επηρεάζει το προεγκατεστημένο dx11).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...