Προς το περιεχόμενο

CPU cooler για s1156

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum!

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πια ψύκτρα (cpu cooler) υπάρχουν στην αγορά που να ταιριάζει σε socket 1156; Ο επεξεργαστής μου είναι ο Intel i5-750.

Αν είναι δυνατόν όμως, να μην χρειαστεί να κάνω πατέντες και τρύπες κλπ. Να ταιριάζει "κουτι"!

Ευχαριστώ

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Budget.. ;

Ανεξαρτήτως budget. Ας κάνει όσο θέλει αρκεί να ταιριάζει. (χωρίς πατέντες και τρύπες κλπ).

Δημοσ.
Αυτή η ψύκτρα δεν έχει fαn; Το αγοράζεις ξεχωριστά το fan;

ναι ξεχωριστά...είναι η απόλυτη ψύκτρα..αν σκοπεύεις να κλοκάρεις βάζεις 2 τέτοιους http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Scythe-Fan-120Mm-Slip-Stream-1900Rpm-SY1225SL12SH.htm και πας πολύ ψηλά...προσοχή όμως είναι φασαριόζοι:-)

Δημοσ.

Ουπς,αφαιρέθηκα..

Πάντως δεν χρειάζεται να πας σε πανάκριβη ψύκτρα εκτός και αν θέλεις να κλοκάρεις.

Δημοσ.
Ουπς,αφαιρέθηκα..

Πάντως δεν χρειάζεται να πας σε πανάκριβη ψύκτρα εκτός και αν θέλεις να κλοκάρεις.

Όχι δεν κλοκάρω. Απλώς για καλύτερα αποτελέσματα. Αν και δεν έχει πάει ποτέ η θερμοκρασία πάνω από 50-52 βαθμους με 70%-80% load για ένα μισάωρο.
Δημοσ.

Επειδη κι εγω ψαχνομαι καιρο για ψυχτρα (i7 - 860) εχω καταληξει σε 3 και δεν ξερω ποια να επιλεξω. 1η Prolimatech Megahalems Rev.2, 2η Corsair Hydro Series H50 και η 3η ειναι οι Noctua εσεις τι προτεινεται απο αυτες? σκοπευω σε μικρο O/C(χωρις να πειραξω ΤΒ μονο το Bus speed) αλλα θελω τις θερμοκρασιες να ειναι χαμηλες οσο γινεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...