Προς το περιεχόμενο

Snes emulator σε xbox 360

atsddd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προκαταβολικα συγνωμη αν ηδη υπαρχει θεμα που αναφερεται στην συγκεκριμενη ερωτηση, αλλα Δυστηχως εδω περα με τους κονσολαδες;) το καθε ενα απ αυτα εχει φτασει στις μερικες χιλιαδες σελιδες.

Η ερωτηση μου λοιπον εχει να κανει με το αν υπαρχει καποιος emulator snes για το 360 και αν ναι πως γινεται να τον βαλουμε. Εχω βρει σε πολλα φορουμ αναφορες και video, αλλα δυστηχως πουθενα δεν βρηκα κατι πραγματικα χρησιμο. Ουτε ποιος emu ειναι ουτε τιποτα. Το μονο που διαβαζω συνεχως ειναι οτι ολοι το τρεχουν μεσα απο το media center. Ξερει κανεις κατι περισσοτερο??

Δημοσ.

thnx για το λινκ.

Αν και λεει οτι το συγκεκριμενο ειναι για wii απ οτι ειδα οταν πας να να κατεβασεις για το 360 στο ιδιο λινκ σε οδηγει.

Το θεμα ειναι οτι οδηγιες δεν υπαρχουν. Εχω βρει διαφορες πληροφοριες για homebrew, αλλα αυτο που δεν καταλαβα ειναι το εξης. Ο μονος τροπος για να το κανεις ειναι να πειραξεις σε hardware το μηχανημα?? Ισως να ναι και ηλιθια ερωτηση αλλα πραγματικα τοση ωρα που παω απο λινκ σε λινκ μονο λυμενα xbox βλεπω!!

Το 360 που εχω δεν ειναι πειραγμενο στο ελαχιστο. Πρεπει να πειραχτει για να καταφερει να παιξει εστω κι αυτους τους απλους emulators?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...