Προς το περιεχόμενο

Αν αγοράζατε netbook, πόσο μεγάλη οθόνη θα θέλατε?

trv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και εγω τι δικη μου γνωνη πανω στις 10,1 και 11,6 ιντες λογο του οτι εχουν περαση απο τα χερια μου αρκετα 10ρια και 11αρια...

Πισυευω οτι αυτη η 1,5 ιτσα κανει τι διαφορα.....οτι αξιζη εστω και τα 50 ευρω παραπανω διοτι δεν κουραζει καθολου το ματι οπως το 10αρι και η πλοηγηση στο ιντερνετ ειναι εξαιρετικα πιο ευκολη και διασκεδαστικη απο οτι στα 10αρια.....με τα ανεβοκατεβασματα στην οθονη(οχι οτι το 11,6 δεν τα εχει)αλλα η διαφορα ειναι 1 προς 5......

Επισης η διαφορα μεγεθους τους για φορητοτητα ειναι απο καθολου εως αμελητεα...

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να πω και εγω τι δικη μου γνωνη πανω στις 10,1 και 11,6 ιντες λογο του οτι εχουν περαση απο τα χερια μου αρκετα 10ρια και 11αρια...

Πισυευω οτι αυτη η 1,5 ιτσα κανει τι διαφορα.....οτι αξιζη εστω και τα 50 ευρω παραπανω διοτι δεν κουραζει καθολου το ματι οπως το 10αρι και η πλοηγηση στο ιντερνετ ειναι εξαιρετικα πιο ευκολη και διασκεδαστικη απο οτι στα 10αρια.....με τα ανεβοκατεβασματα στην οθονη(οχι οτι το 11,6 δεν τα εχει)αλλα η διαφορα ειναι 1 προς 5......

Επισης η διαφορα μεγεθους τους για φορητοτητα ειναι απο καθολου εως αμελητεα...

Σωστοςςςς ;)

Δημοσ.

1024x600 είναι κοροϊδία ρε σεις παίδες.

Είπαμε, να είναι υποφορητός αλλά όχι και έτσι.

Θα επελεγα netbook με 11.1"/11.6" οθόνη, κυρίως λόγω ανάλυσης(1366x768 γαρ).

Δημοσ.

μεταξυ 10" με αναλυση 1366χ768 (οπως πχ το Asus EeePC 1005PR) και τα 11.6" με την ιδια αναλυση, τι θα επιλεγατε?

Δημοσ.
μεταξυ 10" με αναλυση 1366χ768 (οπως πχ το Asus EeePC 1005PR) και τα 11.6" με την ιδια αναλυση, τι θα επιλεγατε?

11.6"

H ίδια ανάλυση σε μικρότερων διαστάσεων μόνιτορ θα είναι κουραστική.

Έστω και τα ελάχιστα αυτά εκατοστά που διαφοροποιούν την μεν από την δε,

είναι πολύτιμα.

Και πρακτικά δεν αλλοιώνεται η ταυτότητα του netbook.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...