Προς το περιεχόμενο

Θα αλλάζατε τη ζωή σας με τη ζωή κάποιου άλλου ?

dark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πχ Αν σας έλεγαν μπορείτε να επιλέξετε ποιος θέλατε να είστε Θα το κάνατε?

και ποιον/ποια θα διαλέγατε ?

Μπορείτε να απαντήσετε σοβαρά ή μη

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μη σοβαρή απάντηση

Θα ήθελα να είμαι αυτός που λέει το nickname μου. Έστω και αν πέθαινα στα 33 μου χρόνια!

Σοβαρή απάντηση

Όχι. Μου αρέσει που είμαι αυτός που είμαι και που γράφω την ιστορία μου!

Δημοσ.

An kai autin tin stigni pernao mia apo tis xeiroteres faseis tis zois mou kai tha ithela na allaza tin zoi mou me kapoiou allou esto kai gia liges meres, pisteuo akradanta oti tha itan ena apo ta megalutera lathoi pou tha xa kanei afou tha petaga kati pou agonizomai na ftiakso tosa xronia. Kai ti tha ginoun auta pou petuxa os tora? Kai pou tha kataliksei o agonas to goneon mou na me spoudasoun? Giati pes oti me tin allagi petuxeneis ton stoxo sou, kai meta ti kaneis? Giati opos leei kai o poiiti: " San bgeis ston pigaio gia tin Ithaki na euxesai o dromos sou na einai makrus...."

Bonsoir

Δημοσ.

το εκπληκτικο ειναι οτι κανενας δεν αλλαζει τη ζωη του

ολοι ειμαστε "βολεμενοι" σε αυτο που ειμαστε και φοβομαστε να ερθουμε στη θεση καποιου αλλου

δηλαδη θεωρουμε τον εαυτο μας καλυτερο απο καθε αλλον

οι μονοι που θα αλλαζαν πιστευω ειναι αυτοι που εχουν καποια σωματικη αναπηρια

Δημοσ.

mpa mwre oute egw 8a thn allaza th zwoula mou!allwste poios 3erei ti kryvetai pisw apo ena megalo istoriko-8ryliko onoma?as poume na pw oti 8a h8ela na eimai o Megas Ale3andros!?lougra ton bgazoune twra...!

Δημοσ.

ego na zousa mia vdomada san ginaika tha to ithela :P

apla na do pos ta vlepoune aftes.....

an kai to proto pragma pou tha ekana tha itan na piaso to stithos mou,avnanismos kai meta apeiro sex :P

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote dark:</font><hr> το εκπληκτικο ειναι οτι κανενας δεν αλλαζει τη ζωη του

ολοι ειμαστε "βολεμενοι" σε αυτο που ειμαστε και φοβομαστε να ερθουμε στη θεση καποιου αλλου

δηλαδη θεωρουμε τον εαυτο μας καλυτερο απο καθε αλλον

οι μονοι που θα αλλαζαν πιστευω ειναι αυτοι που εχουν καποια σωματικη αναπηρια <hr /></blockquote>

Κάνεις λάθος...

Το ότι δεν θα άλλαζε την ζωή του με κάποιον άλλον δεν σημαίνει πως θεωρεί τον εαυτό του καλλίτερο!

Επίσης, όσους σωματικά ανάπηρους ξέρω, δεν θα ήθελαν να αλλάξουν σε κάποιον άλλον. Αλλά να είναι υγιείς! Να διόρθωναν το προβλήμά τους για να λύσουν τα προβλήματά τους και να κερδίσουν την αποδοχή των άλλων...

Ούτε εγώ θα ήθελα να γίνω κάποια άλλη... Παρα μόνον να βελτιώσω αυτό που είμαι.

Να νικήσω τα ελαττώματά μου και να καλλιεργήσω τα ταλέντα μου.

Αυτό που είμαι σήμερα το έχτισα Χ χρόνια τώρα... Δεν θα μπορούσα να δεχτώ κάτι άλλο ακόμα κι αν ξέρω πως είναι καλλίτερο από αυτό πού σήμερα είμαι.

Γι αυτό και δεν θα έκανα ποτέ πλαστική για να αλλάξω κάτι επάνω μου ριζικά. Εκτός και αν επιβαλλόταν για ιατρικούς λόγους.

Δημοσ.

Αν ειχες ενα πολυ ασχημο χαρακτηριστικο πχ μια πολυ μεγαλη μυτη δε θα την αλλαζες?

πιστευω οτι επιβαλλεται να κανει καποιος τετοιες επεμβασεις για νιωσει καλυτερα ψυχολογικα και να μη ζει με κομπλεξ

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote dark:</font><hr> Αν ειχες ενα πολυ ασχημο χαρακτηριστικο πχ μια πολυ μεγαλη μυτη δε θα την αλλαζες?

πιστευω οτι επιβαλλεται να κανει καποιος τετοιες επεμβασεις για νιωσει καλυτερα ψυχολογικα και να μη ζει με κομπλεξ <hr /></blockquote>

Δεν είναι απαραίτητο να ζει με κόμπλεξ. Από καποια ηλικία και μετά όλα αυτά παύουν να σου δημιουργούν κόμπλεξ.

ʼλλωστε εξαρτάται καθαρά από τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ζωή και τον κόσμο γύρω σου, όπως επίσης και από τις προτεραιότητές σου.

Btw, νομίζω πως είναι κουτό να αφήσεις μια μύτη να καθορίζει την ψυχολογία σου...

Πόσο επιφανειακοί έχουμε γίνει τελικά...

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Cristina:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote dark:</font><hr> Αν ειχες ενα πολυ ασχημο χαρακτηριστικο πχ μια πολυ μεγαλη μυτη δε θα την αλλαζες?

πιστευω οτι επιβαλλεται να κανει καποιος τετοιες επεμβασεις για νιωσει καλυτερα ψυχολογικα και να μη ζει με κομπλεξ <hr /></blockquote>

Δεν είναι απαραίτητο να ζει με κόμπλεξ. Από καποια ηλικία και μετά όλα αυτά παύουν να σου δημιουργούν κόμπλεξ.

ʼλλωστε εξαρτάται καθαρά από τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ζωή και τον κόσμο γύρω σου, όπως επίσης και από τις προτεραιότητές σου.

Btw, νομίζω πως είναι κουτό να αφήσεις μια μύτη να καθορίζει την ψυχολογία σου...

Πόσο επιφανειακοί έχουμε γίνει τελικά... <hr /></blockquote>

Δεν νομιζω οτι εχουμε γινει επιφανιακοι αλλα οτι οι περισσοτεροι αντι να κοιτανε την δικη τους "καμπουρα" σχολιαζουν των αλλων......και παλιοτερα γινοταν αλλα στις μερες μας ειναι πολυ εντονοτερο.....

Πως θα ηταν η ψυχολογια σου αν ολοι σχολιαζαν την εξωτερικη σου εμφανιση ασχετα με το τι ανθρωπος εισαι εσωτερικα...(κατι μου λεει οτι ερχωμαι στα λογια σου....) ποσο ριχοι εχουν γινει οι ανθρωποι τελικα......... :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Ante na suneisferw kai ego sthn koubenta! Ego den 8a h8ela na ginw kapoios allos, alla 8a h8ela na dior8wsw polla elattwmata mou kai na parw kapoia proterhmata allwn! Na ta uio8ethsw omws, oxi na ta antigrapsw..Na bgoun dhladh me ton diko mou xarakthra..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...