koulouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον ειχα k9n ultra & AMD 3800+ & Nvidia 8500GS & 4GB Kingston 667 x4 και αγορασα σκληρο,τροφοδοτικο,DVD-RW κλπ κλπ για να φτιαξω για 1 ξαδερφο pc κολλουσε στο φορτωμα των windows οποτε δε λεω τιποτα στο ξα και αγοραζω mb την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528496&u=ASROCK-G41M-GS ( χθες ) και βαζω και 1 επεξεργαστη που ειχα Intel E2160 ( που δουλευει μια χαρα ) και τωρα δεν παιρνω εικονα ουτε απο mb ουτε απο VGA.. καμια ιδεα? ( εχω δωσει 200€ για να κανω μια καλη πραξη τουλαχιστον να μην χαθουν ουτε τα λεφτα και να βγει και κατι.. ) ΧΕΛΠ..!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Απο PSU πως παμε? Μην ακουσω κανα 300ρι no-name 5ετιας... Beeps δεν κανει η μητρικη;
Alexisssss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασε την κλασικη μπακαλιστικη λυση πατωντας καμια δεκαρια φορες το power button με το pc βγαλμενο απ'το ρευμα για να αποφορτισεις τα παντα
nikos903 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασες να βγάλεις την pci-x και να συνδέσεις την οθόνη στην ενσωματωμένη; Ρεύμα στην pci-x έδωσες; (άμα θέλει) Τα ρεύματα είναι σωστά; Παίζει να ανεβάσεις καμία καλή φωτογραφία του κουτιού εσωτερικά;
koulouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ξερω οτι θα φαω κραξιιμο για το τροφοδοτικο αλλα 1ον το pc εχει ελαχιστες απαιτησεις απο ρευμα.. 2ον ειναι για δωρο, δεν θα επαιρνα και enermax http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700154&u=POWER-INNOVATOR-450W-P4-BULK beep κανει η μητρικη.! η καρτα δεν παιρνει καν ρευμα..ειναι απο τις καλες :Ρ ( νομιζω ειναι κατηγορια mobile )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μπιπ ποσα? Ενα 'η περισσοτερα; Πώς γινεται να βαλεις mobile καρτα σε desktop μηχανημα; Το τροφοδοτικο την παλευει αμα ειναι καινουριο τουλαχιστον. Δοκιμασε να αφαιρεσεις τη καρτα, να κανεις clear cmos και να μπεις στο BIOS με την onboard και απο εκει να ρυθμισεις ως primary vga την "Pci-express".
koulouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 εννοω πως ειναι αυτες οι Lite.. http://www.nvidia.com/object/geforce_8500.html δεν θελουν τροφοδοσια και ειναι για τα μπαζα τροφοδοτικο καινουργιο το μπιπ ειναι 1 που παιρνει το ρευμα στην αρχη εκανα clear cmos και αυτο με το Priority της καρτας γραφικων το εκανα.. βασικα το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως ειναι ελαττωματικη η mb.. ( ή οτι ειμαι ultra γκαντεμης )
Alexisssss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δοκιμασες αυτο με το κουμπακι που σου ειπα παραπανω ρε;;; Παντως αμα κανει ενα μπιμ τοτε παει να πει οτι ποσταρει που σημαινει οτι πρπει να κοιταξεις αν συνδεσες το καλωδιο της οθονης σου. Παντως αν δεν εχεις συνδεσει την οθονη σου θα ειναι το πιο epic fail της χρονιας
nikos903 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή με την onboard δουλεύουν όλα οκ (για να μπορέσεις να μπεις bios πάει να πει ότι δούλεψε ε αλλά με την pci-x τα φτύνει;
koulouri Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 χαχαχαχχααχαχα φανταζεσαι να κανα κανενα τετοιο? ναι το εκανα και αυτο τωρα μολις.. ( ειχα 1 τετοιο τροφοδοτικο παλια..και εχω εμπειρια )
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 εννοω πως ειναι αυτες οι Lite..http://www.nvidia.com/object/geforce_8500.html δεν θελουν τροφοδοσια και ειναι για τα μπαζα τροφοδοτικο καινουργιο το μπιπ ειναι 1 που παιρνει το ρευμα στην αρχη εκανα clear cmos και αυτο με το Priority της καρτας γραφικων το εκανα.. βασικα το μονο που σκεφτομαι ειναι μηπως ειναι ελαττωματικη η mb.. ( ή οτι ειμαι ultra γκαντεμης ) Α αρα με την onboard αναβει? Αρα μηπως απλα η 8500 θα φτυσε και γιαυτο δεν εμπαινε και windows στο αλλο; Δοκιμασες στο αλλο να μπεις σε safe mode και να βγαλεις τους drivers?
koulouri Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 clear cmos νομιζα οτι εννοεις clear bios με το τζαμπερακι ( η οπως αλλιως λεγεται ) η καρτα στην αλλη επιλογη ( με την k9n ultra + amd ) ανοιγε..Οποτε δουλευει σε αυτο δεν ανοιγει ουτε με την onboard ουτε με την 8500GS.. οποτε εμενα mb μου βρωμαει.. ( ΑΝ ειναι mb και ειναι για αντικατασαση μπορω να παρω μια πιο ακριβη και να μην μου δωσου την ιδια? )
nikos903 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε να το ξεκινήσεις με τα απαραίτητα μόνο. Δηλαδή, το 24-pin, το 4-pin, την cpu, μια ram. Όταν τα συνδέσεις αυτά χτύπα ενα clear cmos και βάλε το μπρος. (Οθόνη στην onboard και πληκτρολόγιο αμα υπάρχει ps2, τίποτα απολύτως παραπάνω).
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 clear cmos νομιζα οτι εννοεις clear bios με το τζαμπερακι( η οπως αλλιως λεγεται ) η καρτα στην αλλη επιλογη ( με την k9n ultra + amd ) ανοιγε..Οποτε δουλευει σε αυτο δεν ανοιγει ουτε με την onboard ουτε με την 8500GS.. οποτε εμενα mb μου βρωμαει.. ( ΑΝ ειναι mb και ειναι για αντικατασαση μπορω να παρω μια πιο ακριβη και να μην μου δωσου την ιδια? ) Δεν ειναι απαραιτητο οτι ειναι οκ η vga επειδη αναβε το αλλο. Πιθανον να μη μπορουσε να μπει windows στο σημειο που φορτωνε τον vga driver. Μπορει απλα η Intel μητρικη να ειναι πιο "ευαισθητη" σε αυτο το θεμα και να μην αναβε καν με την 8500. Και ναι clear cmos λεγεται αυτο που εκανες. Φυσικα και μπορεις, αρκει να φταιει οντως το mobo.
GReddyRx7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις boot με την μητρική έξω από το tower. Δές μήπως όταν έβαλες την CPU στράβωσες-έσπασες κάποιο PIN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.