manolas7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα παιδια.Θα θελα τη βοηθεια σας με καποιο προβλημα που εχω.Αντεγραψα οτι ειχα στο φακελο ''η μουσικη μου'' σε ενα σκληρο δισκο και εξαφανιστηκε ο φακελος.Τι ενοω?Πηγαινα εναρξη και απο,εκει στα δεξια,πατουσα ''η μουσικη μου'' κι εμπενα μεσα.Αλλα τωρα δεν μου εμφανιζει το φακελο.Παω εδω και το τικαρω και παταω οκ και εφαρμογη αλλα και παλι δεν μου εμφανιζετε...Τι μπορει να συμβαινει?Μπορει να ειναι απλο αλλα θα θελα καποια βοηθεια.Ευχαριστω εκ των προτερων....
gfilippas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το "η μουσική μου" αντιστοιχεί σε ένα φάκελο σε μια προκαθορισμένη διαδρομή. Από την στιγμή που μετακίνησες όλα τα αρχεία σε κάποιον άλλον δίσκο, είναι φυσικό να μην τα βλέπει το λειτουργικό σου, ψάχνοντας στην συγκεκριμένη διαδρομή. Θα πρέπει πρώτα απ όλα να βρεις που τα έχεις μετακινήσει και να ορίσεις μια συντόμευση.
manolas7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το "η μουσική μου" αντιστοιχεί σε ένα φάκελο σε μια προκαθορισμένη διαδρομή. Από την στιγμή που μετακίνησες όλα τα αρχεία σε κάποιον άλλον δίσκο, είναι φυσικό να μην τα βλέπει το λειτουργικό σου, ψάχνοντας στην συγκεκριμένη διαδρομή. Θα πρέπει πρώτα απ όλα να βρεις που τα έχεις μετακινήσει και να ορίσεις μια συντόμευση. πως μπορω να βρω που τα εχω μετακινησει?αν θες γινε ποιο σαφης γιατι ειμαι λιγο ψιλοασχετος.
gfilippas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν θα είναι τόσο δύσκολο. Αρχίζεις να ανοίγεις φακέλους. Ή πας στην αναζήτηση και ψάχνεις για αρχεία μουσικής. Ή πληκτρολογείς *.mp3, *.wma κλπ και πατάς enter. Από τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα φτάσεις σίγουρα στον χαμένο φάκελο. Ποιο λειτουργικό έχεις; ΧΡ;
manolas7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν θα είναι τόσο δύσκολο.Αρχίζεις να ανοίγεις φακέλους. Ή πας στην αναζήτηση και ψάχνεις για αρχεία μουσικής. Ή πληκτρολογείς *.mp3, *.wma κλπ και πατάς enter. Από τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα φτάσεις σίγουρα στον χαμένο φάκελο. Ποιο λειτουργικό έχεις; ΧΡ; ναι XP εχω.αλλα να σου πω οτι μουσικη δεν εχω τωρα στον υπολογιστη αφου οπως ειπα εκανα αποκοπη και επικολιση στο σκληρο.Για την αναζητηση που μου ειπες δεν βρισκει τιποτα(λογικο).
gfilippas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ναι XP εχω.αλλα να σου πω οτι μουσικη δεν εχω τωρα στον υπολογιστη αφου οπως ειπα εκανα αποκοπη και επικολιση στο σκληρο.. Ο σκληρός δεν είναι μέρος του υπολογιστή; Για την αναζητηση που μου ειπες δεν βρισκει τιποτα(λογικο). Η αναζήτηση φυσικά και θα βρει τα αρχεία σου αρκεί να την κάνεις σωστά.
manolas7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ο σκληρός δεν είναι μέρος του υπολογιστή εξωτερικος σκληρος δισκοςΗ αναζήτηση φυσικά και θα βρει τα αρχεία σου αρκεί να την κάνεις σωστά. εγραψα παραπανω
gfilippas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τι έγραψες παραπάνω; Δεν έχει σημασία αν ο δίσκος είναι εξωτερικός. Εσύ ορίζεις που θα κάνεις αναζήτηση. Εκτός αν έκανες διαγραφή αντί μετακίνησης και μιλάμε για δίσκο δικτύου.
Sir Pretender Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Ορίζεις εσύ που θα ψάξει για την αναζήτηση -αν είναι δίσκος δικτύου, φρόντισε να τον έχεις συνδέσει πριν ψάξεις. Δεν μπορεί να μην θυμάσαι σε ποιον δίσκο μετακίνησες τη μουσική σου, οπότε διαλέγεις αυτόν και ψάχνεις όπως είπε ο φίλος πιο πάνω για *.mp3 -αυτό θα σου βγάλει όλα τα mp3 αρχεία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.