briza007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα. Έχω μία motherboard της MSI. Έκανα update το bios με το Live update της εταιρείας. Το έκανα μέσω Windows για να μην χρειάζεται floppy disc. Τώρα όμως μου έχει δημιούργησει το εικονίδιο του floppy, και μπουτάρει από το floppy disc, άσχετα αν το έχω ορίσει να μπουτάρει από το σκληρό, και πατάω f1 για να συνεχίσει η έναρξη του υπολογιστή. Έχω εγκαταστήσει και το live update της εταιρείας πως μπορώ να το απεγκαταστήσω
onty Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Οταν κανεισ bios update ολες οι ρυθμισεις επιστρεφουν στις εργοστασιακες.. μαζι και το boot order που συνηθως ειναι το floppy για 1st..Οποτε μπαινεις bios με del στην εκκινηση, και βαζεις χειροκινητα ολες τις ρυθμισεις μαζι και το boot order σε HDD...Αν δεις και παλι τα σκουρα, βγαλε για 5 λεπτα την μπαταρια της μητρικης , αφου αποσυνδεσεις απο το ρευμα το PC και ξανα ρυθμισεις bios.. Ελπιζω να με νιωθεις
briza007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το εικονίδιο το έχει δημιουργήσει στις αφαιρούμενες συσκευές αποθήκευσης πατώντας το "ο υπολογιστής μου". Κάνω save f10 πριν βγω από το bios. Αλλά τώρα ξεκινώντας ο υπολογιστης μου βγάζει στην οθόνη ένα μεγάλο σήμα "V-Class" με τις επιλογές prees tab to post or del to bios. Χωρίς να πατήσω τίποτα κάνει έλεγχο τις μνήμες και κολλάει λέγοντας floppy disc failure (40) πατώντας f1 συνεχίζω την εκίνηση των windows. το live update δεν το βρίσκω στα προγράμματα για κατάργηση. Στο manual της μητρικής μιλάει για floppy disc αλλά κάτι δεν έκανα σωστά. http://www.msicomputer.com/support/sup_tshoot.asp#2_3 how to update bios
onty Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Κανε αυτο που σ ειπα αγορινα μου και μετα πες μας ..
briza007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 αν κάνω clear cmos; γιατί δεν ξέρω να αποσυνδέω την μπαταρία, και φοβάμαι να σου πω την αλήθεια.
d3m0n Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Απλά πήγαινε στο boot device manager στο bios και βάλε τον σκληρό ως first boot device.
briza007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Απλά πήγαινε στο boot device manager στο bios και βάλε τον σκληρό ως first boot device. το έχω κάνει αλλά ξανα μπουτάρει από το floppydisc
d3m0n Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Κάνε ένα clear cmos,απλά βγάζεις την μπαταρία για 1 λεπτάκι ενώ έχεις κλείσει το τροφοδοτικό και έχεις αποσυνδέσει το καλώδιο ρεύματος,δεν είναι κάτι δύσκολο.
onty Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σου ειπα τι να κανεις ρε φιλε και με γραφεις. Τι θελεις παραπανω?? Να μου γεμισεις το mailbox?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.