johnaman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Καλημερα σε ολους!!! Το συστημα μου ειναι το εξης ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ WESTERN DIGITAL WD5000AAKS 500GB SATA2 ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ SAPPHIRE RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E TV-OUT RETAIL ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS M4A78 PRO ΜΝΗΜΗ RAM KINGSTON KHX8500D2K2/4G DDR2 4GB (2X2GB) PC8500 1066MHZ HYPERX DUAL CHANNEL KIT ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ - CPU AMD PHENOM II X3 720 2.8GHZ TRIPLE-CORE BLACK EDITION BOX ΚΟΥΤΙΑ - CASES THERMALTAKE VG7000BWS SOPRANO RS 101 BLACK WINDOW ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ETASIS ET650 GAMING POWER SUPPLY 650W Το σπιτι μου ειναι τραγικο με τα ρευματα του. Χαρακτηριστικο ειναι οτι οταν βαζω λαμπες πανω απο 50 Watt τις καιει σε δυο μερες! Παρολα αυτα σπιτι εχω 3 pc και ενα λαπτοπ και συνηθως δουλεβουν αψωγα ακομα και ολα μαζι.Ομως.... Αρκετες φορες στον παραπανω υπολογιστη βαζοντας να παιξουμε ενα PRO ή ενα Dirt2 κλεινει ο υπολογιστης αποτομα και μου αναβοσβινει για λιγη ωρα το λαμπακι του τροφοδοτικου....!! Η αντικρουση σε αυτο ειναι οτι δεν εχει κανενα προβλημα να παιξει Crisis, Modern Warfare2, Gta4 σε φουλ ρυθμισεις!!! Οπωτε μαγκες τι λετε hardware προβλημα ή αγορα ups και αν ισχυει το δευτερο ποιο??? Υ.Γ. Το pc ειναι φρεσκοφορματισμενο και το συγκεκριμενο σκαλωμα το εκανε και πριν και μετα το φορματ.Επισις δεν το κανει παντα, ας πουμε το κανει μια στις 10 στο Pro και μια στις 15 στο Dirt2..... Αυτα!!
harvester87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω τί ακριβώς μπορεί να φταίει σχετικά με τα παιχνίδια, αλλά καλύτερα αγόρασε ένα ups/μπρίζα ασφαλείας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.