Προς το περιεχόμενο

Μνήμη για Laptop

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά. Εχω αυτό το laptop με 2gb. Επειδή έχω 2 slots (2x1gb) και μέγιστη επεκτασιμότητα εώς 4gb θα ήθελα να κάνω αναβάθμιση στα 4gb.

Στα specifications του υπολογιστή γράφει για τη μνήμη "DDR2 SDRAM, 667-MHz, two slots supporting dual channel memory, 512/1024/2048-MB SODIMMs, up to 4096-MB total".

Τα ερώτηματα είναι τα εξής:

1) Μπορώ να βάλω 800άρα μνήμη ή όχι?

2) Mε βάση το κόστος (όσο το δυνατό χαμηλότερο) και την αξιοπιστία ποιες θα με συμβουλεύατε να πάρω από εδώ πχ?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Κάτι άλλο επειδή η τιμή είναι λίγο τσουχτερή απ ότι βλέπω (132E - από skroutz). Αξίζει να περιμένω μήπως και πέσει ή υπάρχει περίπτωση να αποσυρθούν από την αγορά μετά από κανένα χρόνο..?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά οι τιμές έχουν πέσει κατά πολύ από πέρυσι και σκεφτόμουν να αγοράσω τώρα τη μνήμη.

Το θέμα είναι ότι με το μοντέλο που έχει προταθεί παραπάνω ίσως αντιμετωπίσω προβλήματα σύμφωνα με αυτό το thread . Το ίδιο και με το KVR667D2S5/2G 2GB το οποίο μάλλον είναι φθηνότερο και διαθέσιμο σε πολλά καταστήματα.

Καμία ιδέα; Κανείς που να έχει εμπειρία;

Να πω ότι έχω Vista 64άρια

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις και 800αρα απλά θα δουλέψει στα 667. Οι τιμές των ddr2 λογικά μόνο θα αυξάνονται λόγο ότι πάνε για κατάργηση...

Δημοσ.

Το εψαξα λίγο. Για τον υπολογιστή μου η Kingston προτείνει μόνο το KTH-ZD8000B.

Μαλλον αυτό θα πάρω αν και η καλύτερη τιμή είναι 30-33Ε τα 2GB. (Φθάνει >40Ε)

Δημοσ.

Για ποιο λόγο να κάνουν συγκεκριμένα μόνο modules στον υπολογιστή σου; Μια μνήμη είναι απλά, αλίμονο αν ψάχναμε τι μοντέλο θα φορέσουμε.

Εγώ πήρα ένα DIMMάκι 2GB από eBay, "καπάρωσα" κι άλλο ένα από γνωστό (που του έδωσα 2 x 1GB) και πλέον έχω σύνολο 4GB. Με κόστος κάτω από... 20€.

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...