iagouaros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα, χτες έκανα εγκατάσταση τα windows 7 ultimate και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Όποτε θέλουν τα windows ανοίγουν όλα τα προγράμματα εκκίνησης κάτω δεξιά και όποτε θέλουν τα ανοίγουν λειψά. Δηλάδη σε κάθε επαννεκίνηση δεν είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν όλα. Έχω επιλέξει να εμφανίζονται όλα τα εικονίδια, αλλά δεν το κάνει. Επειδή ένας φίλος μου αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι γενικό το κακό και να υπάρχει λύση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.......
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Για πληκτρολογησε στην εκτελεση msconfig πατα enter και στην καρτελλα εκκινησης κοιτα τι ειναι κλικαρισμενο...
iagouaros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Για πληκτρολογησε στην εκτελεση msconfig πατα enter και στην καρτελλα εκκινησης κοιτα τι ειναι κλικαρισμενο... Όλα τα προγράμματα είναι κλικαρισμένα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Όλα τα προγράμματα είναι κλικαρισμένα. Αν ενοεις ολα οσα ειναι εκει , τοτε μπορεις να αφαιρεσεις οσα δεν χρειαζεσαι και ο υπολογιστης θα ξεκιναει και θα δουλευει πιο γρηγορα.Το κανω παντα μετα απο format και εγκατασταση προγραμματων που θελω.
iagouaros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το γνωρίζω αυτό, απλά το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να ξεκινάνε. Προγράμματα όπως steam, ati, usb κάρτα ήχου κτλ. Eίναι τικαρισμένα, αλλά τις περισσότερες φορές δεν ξεκινάνε.
kotsos_licious Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τσέκαρε στην καρτέλα υπηρεσίες. Δες μήπως εκεί δεν είναι επιλεγμένες οι αντίστοιχες υπηρεσίες των προγραμμάτων που χρειάζεσαι κατά την εκκίνηση.
antonl Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αντιμετώπιζα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα (σε WinXP & Win7). Επίσης από τότε που πήγα στα 7άρια και έβαλα μερικά gadgets να εμφανίζονται στο desktop, ορισμένες φορές 1-2 δεν άνοιγαν μετά το login στα Windows. Στα XP, μερική λύση είχα βρει χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα που καθυστερούσε την έναρξη κάποιων απ τα προγράμματα που βρίσκονταν στο startup (startup delayer νομίζω. Μ αυτό ρύθμιζα όποια απ αυτά ήθελα ν ανοίγουν μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά μετά το login. Πρόσφατα αγόρασα έναν SSD όπου και εγκατέστησα το λειτουργικό. Από τότε δεν έχει εμφανιστεί ποτέ το ίδιο πρόβλημα (στον SSD πέρασα τα 7 με image της εγκατάστασης απ τον HDD, οπότε δεν παίζει να υπήρχε κάτι στραβό στην αρχική εγκατάσταση που διορθώθηκε τώρα). Συνεπώς φαίνεται να ήταν κάτι σαν bottleneck του δίσκου. Φυσικά η πρόταση μου δεν είναι «πάρε SSD», απλά μια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει
TheELF Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή και μένα τα win7 το ίδιο μου κάνουν,το έχω ψάξει λίγο και τα προγράμματα όλα τρέχουν,και ας μην βγαίνουν τα εικονίδια, ξεκίνα το task mannager και ψάξε να δεις αν τρέχουν τα εν λόγο προγράμματα,και σε σένα.
iagouaros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας.
gfilippas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή και μένα τα win7 το ίδιο μου κάνουν,το έχω ψάξει λίγο και τα προγράμματα όλα τρέχουν,και ας μην βγαίνουν τα εικονίδια, ξεκίνα το task mannager και ψάξε να δεις αν τρέχουν τα εν λόγο προγράμματα,και σε σένα. Έτσι είναι. Το ότι δεν φαίνονται τα εικονίδια δεν σημαίνει ότι δεν τρέχουν τα προγράμματα. Φαντάζομαι ότι έχετε επιλέξει το "Να εμφανίζονται πάντοτε όλα τα εικονίδια και οι ειδοποιήσεις στη γραμμή εργασιών"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.