jimmy007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως δεν είναι αποθηκευμένος ο κωδικός και το όνομα χρήστη στο router;Αν σου ανάβει ότι έχεις dsl και δεν ανάβει το internet είναι κατά 90% θέμα κωδικού. Οντως είχε σβηστεί το username kai to password αλλά κάνει πάλι τα ίδια! Μηπως μετά το reboot εσβησε και καμιά αλλη ρύθμιση αν ναι ξέρετε τι να ρυθμίσω?? Το dsl είναι αναμένο κανονικά!! ---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:13 ---------- Οντως είχε σβηστεί το username kai to password αλλά κάνει πάλι τα ίδια!Μηπως μετά το reboot εσβησε και καμιά αλλη ρύθμιση αν ναι ξέρετε τι να ρυθμίσω?? Το dsl είναι αναμένο κανονικά!! Κανείς??? please!!!!!!!!!!
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το DSL είναι κάτι που δεν μπορείς να παρέμβεις, θα ανάβει όταν και αν έχεις γραμμή ενεργοποιημένη στο σπίτι. Σε ενδιαφέρει να ανάβει το internet. Όταν έβαλες τον κωδικό και πάτησες Connect τι έκανε; Μήπως έβαλες λάθος το password ή το username; Κεφαλαία, μικρά μήπως; Δες αν έχει και τσεκάρισμα για να κάνει save τους κωδικούς. Από ρυθμίσεις, έλεγξε αν στο PVC της τρέχουσας σύνδεσης έχει στο VPI.VCI τα νούμερα 8.35 και αν ο τύπος σύνδεσης είναι PPPoE Τίποτε άλλο δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις.
jimmy007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το DSL είναι κάτι που δεν μπορείς να παρέμβεις, θα ανάβει όταν και αν έχεις γραμμή ενεργοποιημένη στο σπίτι.Σε ενδιαφέρει να ανάβει το internet. Όταν έβαλες τον κωδικό και πάτησες Connect τι έκανε; Μήπως έβαλες λάθος το password ή το username; Κεφαλαία, μικρά μήπως; Δες αν έχει και τσεκάρισμα για να κάνει save τους κωδικούς. Από ρυθμίσεις, έλεγξε αν στο PVC της τρέχουσας σύνδεσης έχει στο VPI.VCI τα νούμερα 8.35 και αν ο τύπος σύνδεσης είναι PPPoE Τίποτε άλλο δεν νομίζω να μπορείς να αλλάξεις. Εβαλα: Virtual Circuit: 8 VPI (Range 0~255) 35 VCI (Range 0~65535 και δούλεψε Ενώ ήταν: Virtual Circuit: 8 VPI (Range 0~255) 38 VCI (Range 0~65535 και δεν δούλευε!!! Ευχαριστώ!!! DSL Modulation και Encapsulation:για 2mbps γραμμή conn-x τι να βάλω??
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Εβαλα:Virtual Circuit: 8 VPI (Range 0~255) 35 VCI (Range 0~65535 και δούλεψε Ενώ ήταν: Virtual Circuit: 8 VPI (Range 0~255) 38 VCI (Range 0~65535 και δεν δούλευε!!! Ευχαριστώ!!! DSL Modulation και Encapsulation:για 2mbps γραμμή conn-x τι να βάλω?? Δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά.... Modulation βάλε Multimode (νομίζω έτσι θα πάρει τις καλύτερες ρυθμίσεις μόνο του) και για Encapsulation VC/MUX. Αν δεν δουλέψει το multimode βάλε Annex.A
jimmy007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δεν ήταν τόσο δύσκολο τελικά.... Modulation βάλε Multimode (νομίζω έτσι θα πάρει τις καλύτερες ρυθμίσεις μόνο του) και για Encapsulation VC/MUX. Αν δεν δουλέψει το multimode βάλε Annex.A ok thanks!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.