jimmy007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά καλημέρα!! Πιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για download torrent?? Γιατί το bittorrent που εχω σερνεται στην κυριολεξία!!!
giogr4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το καλύτερο πρόγραμμα είναι πολύ υποκειμενικό... Προσωπικά και οι περισσότεροι μάλλον χρησιμοποιούμε utorrent. Για περισσότερα δες εδώ: http://www.utorrent.com/
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Internet. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
tempo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 όταν λες καλύτερο εννοείς ελαφρύτερο ή με περισσότερες δυνατότητες?
tolis_01 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Πάνω κάτω τα ίδια είναι πάντως όλα. Στα windows χρησιμοποιούσα utorrent, και τώρα στο linux transmission και deluge. Δεν έχω παρατηρήσει καμία διαφορά στις ταχύτητες. Αφού είσαι σε windows πάντως, δεν βλέπω λόγο να μην χρησιμοποιήσεις το utorrent που είναι πολύ ελαφρύ.
jimmy007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 όταν λες καλύτερο εννοείς ελαφρύτερο ή με περισσότερες δυνατότητες? Εννοώ να κατεβαζει τα τορρεντσ πιο γρήγορα γιατι το bittorrent που έχω σερνεται στις ταχύτητες ενώ εχω 2 mbps!!!
flik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν διαλέγεις με βάση ταχύτητας αλλά με βάση επιλογών αν θες κατι ψαγμένο πχ και με βάση πόσο βαρύ είναι και πόσο εύκολο. Με αυτά τα κριτήρια οι πλειοψηφία βολεύεται με το μtorrent. Η ταχύτητα έχει να κανει με το torrent που κατεβάζεις, δηλαδή με την ποιότητα και την ποσότητα των seeders και leechers. Αν σε αυτό που κατεβάζεις δεν υπάρχουν επαρκείς seeders τότε οτι και να κανεις αργά θα κατεβάζεις.
cd2matheos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 για 2mb γραμμη που διαθετεις το max download που μπορει να εχεις ειναι 210 kb/sec αυτο δεν θα το πετυχεις αν κατεβαζεις απο καποιον public tracker προτιμησε καποιον private με καλη αναλογια σε seed/leech. τωρα αν εξακολουθεισ να εχεις προβλημα τοτε πρεπει να κοιταξεις ειτε το ρουτερ σου ειτε τον παροχο ιντερνετ
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Αν δεν ανοίξουν οι πόρτες στο router, πάπαλα θα κατεβάζεις. Αν βλέπεις μέγιστο τα 30Kbps σε ότι torrent κι αν βάλεις, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το UPnP στις ρυθμίσεις του router και στο πρόγραμμα. Μπορείς να απενεργοποιήσεις τελείως (για δοκιμή φυσικά) τα firewall (software και hardware) που έχεις. Αν δεν κατάλαβες τίποτα από τα παραπάνω, καλά είναι να φωνάξεις κάποιον φίλο που δουλεύει με torrents και γνωρίζει τους παραπάνω όρους και τι να κάνει. Για αρχή, κατέβασε το utorrent και μπες στις ρυθμίσεις του router σου. Βρες όπου λέει για το firewall και απενεργοποίησε το. Σώσε τις ρυθμίσεις και κάνε reboot στο router. Κάνε disable και το firewall, αν έχεις, στο πρόγραμμα προστασίας (nod, norton, kaspersky, avg κτλ). Κλείσε και άνοιξε το utorrent. Βάλε ένα καλό torrent, π.χ. κάποια διανομή ubuntu Linux που να έχει καλό seeding. Στο παράθυρο του utorrent στο κάτω μέρος και στο κέντρο θα έχει στην αρχή ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό. Μέσα σε λίγα λεπτά θα πρέπει να γίνει πράσινος κύκλος με ένα tsek μέσα. Αν είναι έτσι είσαι εντάξει. Ενεργοποίησε α firewall ένα-ένα να δεις τι φταίει. Αν γίνει κόκκινο, τότε έχεις και κάπου αλλού πρόβλημα.
jimmy007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για αρχή, κατέβασε το utorrent και μπες στις ρυθμίσεις του router σου. Βρες όπου λέει για το firewall και απενεργοποίησε το. Σώσε τις ρυθμίσεις και κάνε reboot στο router.Κάνε disable και το firewall, αν έχεις, στο πρόγραμμα προστασίας (nod, norton, kaspersky, avg κτλ). Κλείσε και άνοιξε το utorrent. Βάλε ένα καλό torrent, π.χ. κάποια διανομή ubuntu Linux που να έχει καλό seeding. Στο παράθυρο του utorrent στο κάτω μέρος και στο κέντρο θα έχει στην αρχή ένα κίτρινο τρίγωνο με θαυμαστικό. Μέσα σε λίγα λεπτά θα πρέπει να γίνει πράσινος κύκλος με ένα tsek μέσα. Αν είναι έτσι είσαι εντάξει. Ενεργοποίησε α firewall ένα-ένα να δεις τι φταίει. Αν γίνει κόκκινο, τότε έχεις και κάπου αλλού πρόβλημα. Εκανα αυτά που είπες και οταν εκανα reboot το ρουτερ δεν μπαινει αλλο στο ιντερνετ ανάβει ενα κοκκινο λαμπάκι εκεί που γράφει internet και το άφησα μισή ωρα να δω τι θα γίνει και το λαμπάκι στο ιντερνετ μενει αναμένο κοκκινο! Αλλά σύνδεσα το baudtec της conn-x και συνδέεται μια χαρά αλλα ειναι μοντεμ! Το δικό μου το ρούτερ γιατί δεν συνδέεται??
jakegate7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εκανα αυτά που είπες και οταν εκανα reboot το ρουτερ δεν μπαινει αλλο στο ιντερνετ ανάβει ενα κοκκινο λαμπάκι εκεί που γράφει internet και το άφησα μισή ωρα να δω τι θα γίνει και το λαμπάκι στο ιντερνετ μενει αναμένο κοκκινο!Αλλά σύνδεσα το baudtec της conn-x και συνδέεται μια χαρά αλλα ειναι μοντεμ! Το δικό μου το ρούτερ γιατί δεν συνδέεται?? έχεις κάνει port forward?
jimmy007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 έχεις κάνει port forward? Δεν ξέρω τι είναι αυτό? Και πως θα το φτείαξω? ---------- Προσθήκη στις 18:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:04 ---------- Ρε παιδιά δεν ξέρει κανείς τι έχει γίνει?? Σας παρακαλώ βοηθήστε γιατί το baudtec της conn-x που έχω για να συνδέομαι στο internet είναι δανικό και πρέπει να το δώσω μέχρι αυριο!!! please!!!
Αρούκος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αναρωτιέμαι πάντως γιατί το BitTorrent δε σου αρέσει..κι εγώ αυτό χρησιμοποιούσα απ' την αρχή όταν άρχισα να κατεβάζω τορρεντιές, και δεν έχω κανένα πρόβλημα..μια χαρά προγραμματάκι είναι!
jimmy007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αναρωτιέμαι πάντως γιατί το BitTorrent δε σου αρέσει..κι εγώ αυτό χρησιμοποιούσα απ' την αρχή όταν άρχισα να κατεβάζω τορρεντιές, και δεν έχω κανένα πρόβλημα..μια χαρά προγραμματάκι είναι! To θέμα δεν είναι αυτό,το μtorrent εχω τώρα και είναι μια χαρα,το θέμα είναι τι έπαθε το router!!!
micos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μήπως δεν είναι αποθηκευμένος ο κωδικός και το όνομα χρήστη στο router; Αν σου ανάβει ότι έχεις dsl και δεν ανάβει το internet είναι κατά 90% θέμα κωδικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.