Luciddream Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 αν και καμία σχέση με ταινία ---> HV20 και "μοντάζ" σε Sony Vegas...
suspiria Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 αν και καμία σχέση με ταινία ---> HV20 και "μοντάζ" σε Sony Vegas... χαχα μου αρεσαν οι τιτλοι τελους στο δευτερο!!!σαβουρα boy!
suspiria Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Βρες κανένα άλλο χόμπι φίλε. Το πρώτο ήταν ενδιαφέρον. Στο δεύτερο πήγα να δακρίσω από το γέλιο.Το πλάνο με τις σταγόνες που σκάνε στο μάρμαρο ήταν δυνατό ΟΚ,αλλά μετά το ξεφτύλισες.Ειδικά εκεί που έκανε ζούμ τα θερμοσίφωνα Από τα υπόλοιπα που έχεις ανεβασμένα αν το just exams και το untitled που είδα είναι δικά σου,αυτά μια χαρά ήταν. Και από μουσική πολύ καλά όλα.Μαγκιά σου που ασχολείσαι και που γουστέρεις πάντως. Με λίγη δουλειά ακόμη κάτι paranormal activity τα έχεις για πλάκα. παντως τετοιου ειδους συμβουλες απο 14χρονα να μου λειπουν.εχω κανει και καποιες σπουδες στον χωρο.ελεος δηλ ο καθε ασχετος να λεει οτι θελει!αντε τα κουβαδακια σου και στην παραλια!
Sellers Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Παρακαλω πειτε τη γνωμη σας. παντως τετοιου ειδους συμβουλες απο 14χρονα να μου λειπουν. Πρώτον to nick του είναι nikos21aek και γράφτηκε το 2008, συνεπώς τώρα είναι 23 στα 24, δηλαδή πέφτεις 10 χρόνια έξω. Δεύτερον έπερεπε δίπλα από το ''παρακαλώ πείτε την γνώμη σας'' να συμπληρώσεις ''εκτός και αν είναι αρνητική''. Τρίτον είναι η δεύτερη φορά που σε βλέπω να αρπάζεσαι για ψύλλου πήδημα. Χαλάρωσε και δες το και λίγο πιο χαβαλετζίδικα. Σε φόρουμ είμαστε και κάνουμε και την πλάκα μας. Άλλωστε και το ποστ του νίκου ήταν χαβαλετζίδικο και είχε και τις φατσούλες του και όλα.. Επίσης, είμαι 21. Δέξου τις συμβουλές μου.
suspiria Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 απλα τυχαια επεσα πανω στο ιδιο ψευδωνυμο σε site γνωριμιων και εμεινα βλεποντας την ηλικια! και το ''Βρες κανένα άλλο χόμπι φίλε'' δεν ειναι καλοπροαιρετη κριτικη και μολις ειδα απο ποιον ειναι ε τα πηρα λιγο.το καθε απαιδευτο παιδακι που δεν εχει ιδεα απο κινηματογραφο, βιντεο, καδραρισμα, μονταζ κλπ δε μπορει να βγαινει ετσι και να λεει οτι να ναι.λιγο σεβασμος δεν βλαπτει.και δεν μιλαω για ηλικια αλλα για τον κοπο και την προσπαθεια του αλλου. ---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:28 ---------- Πρώτον to nick του είναι nikos21aek και γράφτηκε το 2008, συνεπώς τώρα είναι 23 στα 24, δηλαδή πέφτεις 10 χρόνια έξω. Δεύτερον έπερεπε δίπλα από το ''παρακαλώ πείτε την γνώμη σας'' να συμπληρώσεις ''εκτός και αν είναι αρνητική''. Τρίτον είναι η δεύτερη φορά που σε βλέπω να αρπάζεσαι για ψύλλου πήδημα. Χαλάρωσε και δες το και λίγο πιο χαβαλετζίδικα. Σε φόρουμ είμαστε και κάνουμε και την πλάκα μας. Άλλωστε και το ποστ του νίκου ήταν χαβαλετζίδικο και είχε και τις φατσούλες του και όλα.. Επίσης, είμαι 21. Δέξου τις συμβουλές μου. τελειως λαθος τροπος σκεψης.ειπα οτι ειδα το ιδιο ψευδωνυμο σε αλλο site.προφανως το site αυτο αφου ειναι και γνωριμιων θα μετραει τα χρονια!δεν γραφεσαι τωρα δηλωνεις οτι εισαι 14 και μετα απο 5 χρονια σε εχει παλι 14!!!αλλα και ετσι να ηταν απο το 2008 που γραφτηκε στο insomnia (που παρεπιπτοντως δεν φαινεται η ηλικια) μεχρι το 2010 ειναι 2 χρονια αρα παει στα 16 και οχι στα 23-24!!!!!!απο που το βγαζεις εσυ αυτο το νουμερο? και βασικα η αρνητικη κριτικη δε με πειραζει αρκει να ειναι με επιχειρηματα.οπως και η θετικη!οπως δεν μου αρεσει το απαξιωτικο ''Βρες κανένα άλλο χόμπι φίλε'' ετσι δεν μου αρεσει και το ''ειναι πολυ καλη, γαματη'' κλπ. και επειδη εχω ενα κυκλο φιλων και συνεργατων του χωρου (σκηνοθετες, τεχνικοι, παραγωγοι κλπ) οι οποιοι εκφραστηκαν θετικα για το συγκεκριμενο βιντεακι, δεν μπορω να ακουω απαξιωτικες, ειρωνικες κριτικες απο απαιδευτους και ποσο μαλλον χωρις επιχειρηματα που ειναι το βασικοτερο.
Sellers Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 απο που το βγαζεις εσυ αυτο το νουμερο? Ρε παιδί μου, τον yannis27gr, πόσο τον κάνεις ?
suspiria Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ρε παιδί μου, τον yannis27gr, πόσο τον κάνεις ? που να ξερω ρε sellers?απλα σου λεω οτι τυχαια επεσα σε αλλο site και το ειδα
Sellers Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οκ οκ, πάσο. Μπορεί να πάει και στην θύρα το νούμερο. Απλά ήθελα να σου πω ότι οι φατσούλες δίπλα στα μηνύματα του δείχναν απλώς ότι πιο πολύ έκανε χιούμορ (σε πείραζε) παρά σε προσέβαλε.
suspiria Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οκ οκ, πάσο. Μπορεί να πάει και στην θύρα το νούμερο. Απλά ήθελα να σου πω ότι οι φατσούλες δίπλα στα μηνύματα του δείχναν απλώς ότι πιο πολύ έκανε χιούμορ (σε πείραζε) παρά σε προσέβαλε. βεβαια εμενα με στενοχωρει το γεγονος οτι δεν υπηρξε συμμετοχη στο συγκεκριμενο θεμα
Sellers Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ε δεν νομίζω ότι είναι και το πιο εύκολο πράγμα να γυρίσεις φιλμάκι (έστω και μικρού μήκους). Είναι για πολύ εξειδικευμένο κοινό, θέμα.
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 ... και επειδη εχω ενα κυκλο φιλων και συνεργατων του χωρου (σκηνοθετες, τεχνικοι, παραγωγοι κλπ) οι οποιοι εκφραστηκαν θετικα για το συγκεκριμενο βιντεακι, δεν μπορω να ακουω απαξιωτικες, ειρωνικες κριτικες απο απαιδευτους και ποσο μαλλον χωρις επιχειρηματα που ειναι το βασικοτερο. Εδώ ήρθες να βρεις τους εκπαιδευμένους; Είσαι σίγουρος γι αυτό; Επίσης, ο τρόπος έκφρασης κάποιου δεν είναι απαραίτητα κριτήριο για την αξία της γνώμης του. Π.χ. κάποιος παιδευμένος μπορεί να έλεγε ότι το φιλμ είναι υπερβολικά αργό, τα κάδρα τα κρατάς πολλά δευτερόλεπτα χωρίς εμφανή σκοπό, (τυχαία κριτική) κτλ ενώ ο απαίδευτος που δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε (ίσως) το λεξιλόγιο για να εκφράσει σε βάθος τη σκέψη του θα έλεγε ότι είναι μαλακία. Αν θες να δώσεις αξία στη σκέψη του "απαίδευτου" (τη σκίσαμε τη λέξη) ρώτα τον να σου εξηγήσει γιατί του φάνηκε μλκ. Μην κολλάς στον τρόπο έκφρασης του. Ρώτα τον και θα σου πει. Εκτός κι αν οι ταινίες σου είναι ακαδημαϊκού χαρακτήρα και απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Ρε παιδί μου, τον yannis27gr, πόσο τον κάνεις ? Άκυρο σκεπτικό. άμα δεις, είμαι γραμμένος στο φόρουμ με το ίδιο ψευδώνυμο από το 2002, ergo είμαι τώρα 35. Κι αυτό με την προϋπόθεση ότι ήμουν 27 το 2002 που έφτιαξα το nick, πράγμα καθόλου βέβαιο για ευνόητους λόγους.
suspiria Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 νομιζω πολυ κακο για το τιποτα.καλυτερα θα ηταν να μιλαμε για τα βιντεο αλλα αυτα δεν υπαρχουν δυστυχως... ---------- Προσθήκη στις 09:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:35 ---------- Εδώ ήρθες να βρεις τους εκπαιδευμένους; Είσαι σίγουρος γι αυτό; Επίσης, ο τρόπος έκφρασης κάποιου δεν είναι απαραίτητα κριτήριο για την αξία της γνώμης του. Π.χ. κάποιος παιδευμένος μπορεί να έλεγε ότι το φιλμ είναι υπερβολικά αργό, τα κάδρα τα κρατάς πολλά δευτερόλεπτα χωρίς εμφανή σκοπό, (τυχαία κριτική) κτλ ενώ ο απαίδευτος που δεν έχει ούτε τις γνώσεις ούτε (ίσως) το λεξιλόγιο για να εκφράσει σε βάθος τη σκέψη του θα έλεγε ότι είναι μαλακία. Αν θες να δώσεις αξία στη σκέψη του "απαίδευτου" (τη σκίσαμε τη λέξη) ρώτα τον να σου εξηγήσει γιατί του φάνηκε μλκ. Μην κολλάς στον τρόπο έκφρασης του. Ρώτα τον και θα σου πει. Εκτός κι αν οι ταινίες σου είναι ακαδημαϊκού χαρακτήρα και απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Άκυρο σκεπτικό. άμα δεις, είμαι γραμμένος στο φόρουμ με το ίδιο ψευδώνυμο από το 2002, ergo είμαι τώρα 35. Κι αυτό με την προϋπόθεση ότι ήμουν 27 το 2002 που έφτιαξα το nick, πράγμα καθόλου βέβαιο για ευνόητους λόγους. κάποιος παιδευμένος μπορεί να έλεγε ότι το φιλμ είναι υπερβολικά αργό, τα κάδρα τα κρατάς πολλά δευτερόλεπτα χωρίς εμφανή σκοπό, (τυχαία κριτική) πανω σε αυτο ακριβως ομως νπορεις να απαντησεις και να του πεις πχ οτι ξερεις τα πλανα τα κραταω επιτηδες αργα, ο ρυθμος θελω να ειναι αργος, οτι δεν γυριζω βιντεοκλιπ και οτι θελω να περασω μια βαρεμαρα, μια μελαγχολια, μοναξια κλπ.τωρα αν σου πεταει το ''αλλαξε χομπι'' τι να απαντησεις?καλα θα γινω ψαρας?αναλογως την ερωτηση και η απαντηση
klainmaingr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Την τρέλα μου μέσα το να είναι 21 απο τη θύρα της Άεκ δεν το σκέφτηκε κανείς;
suspiria Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Την τρέλα μου μέσα το να είναι 21 απο τη θύρα της Άεκ δεν το σκέφτηκε κανείς; εννοειται οτι το 21 ειναι απο τη θυρα.γιατι καταλαβες κατι αλλο???για 14 μιλαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.