wdfgr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Οι υπηρεσίες διαδικτύου στην Ελλάδα έχουν ωριμάσει και οι απαιτήσεις της αγοράς είναι πλέον μεγάλες. Kαθημερινά αυξάνονται οι επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες διαδικτύου Το Web Design Forum δημιουργήθηκε για τους designers-developers που θέλουν να ανταλλάξουν απόψεις να παρουσιάσουν έργα τους, να βρουν λύσεις μέχρι και να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους μέσω του φόρουμ και τον κατάλογο που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για τον χώρο του web design & web hosting, χωρίς απολύτως κανένα κόστος. Μπορείτε πλέον να παρουσιάσετε τα έργα σας, ένα promotion video της δουλειάς και τις υπηρεσίες που προσφέρετε και να βαθμολογήσετε/σχολιάσετε τη δουλειά συναδέλφων. Γεία σε όλους Με λένε Γιώργο και είμαι 32 χρονών. Ασχολούμαι με το web design εδώ και αρκετά χρόνια και έχω δουλέψει σε αρκετές σχετικές εταιρίες. Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι το οτι λαμβάνω σε καθημερινή βάση emails απο διάφορες εταιρίες * κατασκευής ιστοσελίδων που κάθε άλλο παρά επαγγελματικές μπορώ να τις χαρακτηρίσω, ζητώντας "εξευτελιστικά" πολλές φορές ποσά για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Αναρωτιέμαι πραγματικά αν πίσω απο αυτά τα mails κρύβετε μια σοβαρή εταιρία ή απλά ένας επιτήδειος που δίνοντας απλά ένα site builder διαφημίζει πως κάνει και web desing. Και να ξεκαθαρίσω αρχικά την θέση μου Νομίζω πως τελικά το web design δεν είναι ούτε το cms που κάποιος διαλέγει σαν βάση ούτε το αν διαλέγει ένα έτοιμο template. Θέλω να πω, έχω δεί custom εφαρμογές χωρίς κανένα εικαστικό αποτέλεσμα και έχω δεί και έτοιμα templates δουλεμένα σωστά με αποτελέσματα που ποτέ δεν φανταζόμουν. Στην τελική νομίζω, δεν είναι τα scripts που κάνουν τον designer αλλά ο designer έχει σαν εργαλεία του τα scripts ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα ... Θα μου πείτε πως είναι στο χέρι του καθενός το τι ποσό θα ζητήσει και πως θα προωθήσει τις υπηρεσίες του, αλλά για μένα, τελικά, μέσα απο όλο αυτό το χάος, χαμένος δεν είναι μόνο ο πελάτης που θα αγοράσει αλλά και όλοι εμείς που είμαστε επαγγελματίες μιας και δεν υπάρχουν κάποια standard κριτήρια ώστε ο πελάτης να γνωρίζει τι τελικά ζητάει και τι ουσιαστικά παίρνει. Αποφάσισα λοιπόν να ανοίξω το web design forum γιατί βλέπω πως ο χώρος του web design και γενικότερα το internet στην Ελλάδα έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και καλό θα ήταν όλοι εμείς να που ασχολούμαστε επαγγελματικά να διαδώσουμε τις γνώσεις μας ώστε να μην πέσουν πλέον και αλλοι θύματα του καθε επιτήδειου και της παραπληροφόρισης και γιατί όχι ίσως κάποια στιγμή καταφέρουμε να εδραιώσουμε κάποια κριτήρια ώστε να προφυλαχτεί όσο το δυνατόν περισσότερο ο χώρος μας. Νομίζω πως ο καθένας στον χώρο θα εχει παρόμοιες σκέψεις/ανησυχίες ... τέλος να προσθέσω πως το forum θα είναι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου σε beta εκδοσή για τυχόν προβλήματα και bugs Σας ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας και ελπίζω να τα πούμε και εδώ αλλά και μέσα στο Forum .....
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ και με αυτά που γράφεις με μια επιφύλαξη ότι υπάρχουν και ιδιώτες που παράγουν διαμάντια. Όσο για το site και το forum, πολύ καλή η σχεδίαση και η επιλογή των χρωμάτων. Καλή δουλειά.
johnny21a Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Τσεκαρε ομως λιγο την ορθογραφια... Εκει καπου στα λαθη ενος designer... Εκανες παντως καλο παραδειγμα για ενα σημαντικο λαθος!!!
morgy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Ωραίο site γενικά. Θα ήθελα και εγώ να δω περισσότερο υλικό. Αλλά επίσης Τσεκαρε ομως λιγο την ορθογραφια...
wdfgr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 ευχαριστω πολυ παιδια . johnny21a όντως είχε λάθη τα διόρθωσα ... όσο για το περιεχόμενο κάθε μέρα περνάω όσο μπορώ ... αν θέλει κάποιος να βοηθήσει ευχαρίστως ας μου στείλει ένα pm να τον κάνω editor
ALR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Στη θέση σου πάντως δεν θα άνοιγα τόσα threads και να μένουνε άδεια. Το forum μεγαλώνει όπως και οι χρήστες του, σταδιακά. Όταν ανοίγεις ένα Forum με αυτή την εικόνα του άδειου, δυσκολεύεις την απόφαση κάποιου να συμμετέχει. Μην το βλέπεις ότι του δίνεις πολλές επιλογές για συζήτηση, γιατί σε 0 απαντήσεις θέμα, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική επιλογή.
wdfgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Στη θέση σου πάντως δεν θα άνοιγα τόσα threads και να μένουνε άδεια. Το forum μεγαλώνει όπως και οι χρήστες του, σταδιακά. Όταν ανοίγεις ένα Forum με αυτή την εικόνα του άδειου, δυσκολεύεις την απόφαση κάποιου να συμμετέχει. Μην το βλέπεις ότι του δίνεις πολλές επιλογές για συζήτηση, γιατί σε 0 απαντήσεις θέμα, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική επιλογή. εχεις δικαιο σε αυτο που λες αλλα σκεφτηκα να βαλω αρχικα ολες τις κατηγοριες που θα υπαρχουν ωστε να καταλαβουν χρηστες-εταιριες τα θεματα που ασχολειτε το forum ... εχω ήδη αρχισει να περναω υλικο σε ολο το site οποτε σιγα σιγα οι αδειες κατηγοριές θα φυγουν ...
aboutnet Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Κοιτα το πολεμας δεν λεω ειναι καλό αυτό.Τωρα το θεμα να καθισουν να συζητησουν ολες οι εταιριες μεταξυ τους λιγο ουτοπικό το βλέπω.Είναι τόσες πολλές που το θεωρώ αδύνατον.Ελπίζω τουλάχιστον ένας μεγάλος αριθμός να μπορέσει κάποια σιτγμή. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι ότι καλύτερο στην προσπάθεια σου.
wdfgr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Κοιτα το πολεμας δεν λεω ειναι καλό αυτό.Τωρα το θεμα να καθισουν να συζητησουν ολες οι εταιριες μεταξυ τους λιγο ουτοπικό το βλέπω.Είναι τόσες πολλές που το θεωρώ αδύνατον.Ελπίζω τουλάχιστον ένας μεγάλος αριθμός να μπορέσει κάποια σιτγμή.Σε κάθε περίπτωση εύχομαι ότι καλύτερο στην προσπάθεια σου. Συμφωνώ πως είναι ουτοπικό να καθίσουν όλες οι εταιρίες να συζητήσουν, άλλα και εγώ, πιστεύω πως αν ένας μεγάλος αριθμός μπορέσει να το κάνει κάποια στιγμή ( ήδη ορισμένες έχουν έρθει σε επαφή και είναι διατεθειμένες να βοηθήσουν) τότε σίγουρα κάτι πολύ θετικό θα βγει για όλους
wlearn.gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Με πρόλαβες συνάδελφε. Είχα και εγώ την ίδια ακριβώς ιδέα για την δημιουργία ενός φόρουμ το οποίο θα έχει αποκλειστικά σαν περιεχόμενο το web designing και development. Συγχαρητήρια πάντως για την προσπάθεια. Εύχομαι να ανοίξουν και άλλα τέτοια φόρουμ για να υπάρχουν πολλές επιλογές στην ενημέρωση και να ικανοποιηθεί αυτό που φωνάζω και το λέω σε όλο τον κόσμο, πρόσβαση στην Γνώση. Αυτό νομίζω είναι το μυστικό για μια κοινωνία που θέλει να πηγαίνει μπροστά και να μην μένει έρμαιο των εξελίξεων. Γράψτε όσα μπορείτε και μοιραστείτε την γνώση σας με όλους. Αυτό προσπαθώ να κάνω στο δικό μου site εδώ και 5 χρόνια. http://www.wlearn.gr
wdfgr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2010 πρόσβαση στην Γνώση. Αυτό νομίζω είναι το μυστικό για μια κοινωνία που θέλει να πηγαίνει μπροστά και να μην μένει έρμαιο των εξελίξεων. ακριβως αυτο ειναι η λογικη μου. Συμφωνω απολυτα !!! Πολύ καλή προσπάθεια φίλε! σε ευχαριστω πολυ paxpel .
wdfgr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 παμε πλεον και σε 3D καταστασεις όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει πμ CGF.GR lets move forward
dimsag Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ωραία... Μράβο σου! Να μαθαίνουν και οι άσχετοι σαν εμένα, ή τουλάχιστον να έχουν πληροφορίες για ψάξιμο... Πολύ καλή δουλειά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.