Προς το περιεχόμενο

Upscaling games σε Αti Saphire 4890

JimChris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους

Αγορασα πριν απο λιγο καιρο ενα Htpc με την Αti Saphire 4890 Hdmi

Ο υπολογιστης ειναι συνδεδεμενος με hdmi σε μια Lg 47'' μεσω ενος Sony audio/video amp.

To desktop και ολες οι εφαρμογες ανοιγουν σε 1920Χ1080, τα videos παιζουν κανονικα σε αυτη την αναλυση,οταν ομως προσπαθω να τρεξω παιχνιδι που δεν εχει επιλογη οθονης, αυτο μου ανοιγει σε ενα μικρο πλαισιο στο κεντρο της τηλεορασης περιπου στο 1/4 της συνολικης επιφανειας .

Υπαρχει τροπος να γινουν upscale σε 1920Χ1080

Εχω τους τελευταιους drivers και το catalyst 10.1

Ευχαριστω

• Moderators
Δημοσ.

1) Δεν λεγεται upscale αυτο το πραγμα.

2) Το desktop σου φαινεται κανονικα (και ολοκληρο) σε αυτη την αναλυση; Γιατι μου φαινεται εξαιρετικα... κουλο να παιζουν ολα οκ και να δυστροπουν να παιχνιδια οταν πας να παιξεις στην ιδια αναλυση..

Δημοσ.

Μπορει να κανω λαθος αλλα αν ενα παιχνιδι υποστηριζει αναλυση μεχρι 800Χ600 και εγω θελω να το βγαλω σε 1920Χ1080 πως λεγεται ?

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει παιχνιδι που να υποστηριζει αναλυση εως 800x600.

Τα παιχνιδια αλλαζουν τις διαθεσιμες υποστηριζομενες αναλυσεις αναλογα με την οθονη που βαζεις.

Ισως μονο καποια παλαιοτερα να μην σε αφηνουν να βαλεις wide αναλυση.

Π.χ. η οθονη μου εχει αναλυση 1920X1200. Το Need for speed: Carbon δεν υποστηριζει widescreen. Η μεγαλυτερη λοιπον διαθεσιμη αναλυση που εχει ειναι 1600Χ1200 (μη wide), κι ετσι αναγκαστικα παιζεις ειτε με μαυρες μπαρες στο πλάι ειτε με παραμορφωμενη εικονα σε ολη τη wide επιφανεια της οθονης.

Δημοσ.

To Age of the empires χωρις να υποστηριζει απο τις επιλογες οθονης 1920Χ1080 εν τουτοις μου παιζει full screen.

Το art of murder ενα point and click adventure χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις μου εμφανιζεται σε ενα μικρο τετραγωνακι στο κεντρο της τηλεορασης.Το catalyst εχει επιλογη για gpu upscaling αλλα οτι και να δοκιμασα δεν

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι στις ρυθμισεις της οθονης σου αυτο, οχι στο Catalyst Center.

Να παραμορφωνει το σημα ή να το κραταει 1:1 και να εμφανιζει κενα γυρω γυρω. Ψαξε εκει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...