Προς το περιεχόμενο

xbox elite 203 euro

vasileios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα δεν εχει το 2ο χειριστηριο που χουν αλλα πακετα αλλα νταξει ειναι 50 ευρω κατω και για καποιον που ειτε δεν θελει ειτε εχει ενα χειριστηριο ηδη ειναι μια χαρα...

Ακομα παντως και για να αγορασει 2ο εχει 25 ευρω λογο εκπτωσεων στο πλαισιο, σιγουρα αλλου εχει και πιο φτηνα...

Παντως στην περιγραφη λεει BATMAN και tennis ενω στο κουτι δειχνει batman και pure...

Δημοσ.

Μολις "με ενημερωσαν" οτι δεν θα στειλει τελικα η microsoft το συγκεκριμενο πακετο αλλα θα σταλει τελος του μηνα, με "ενημερωσαν" αφου πρωτα εγω τους ενημερωσα οτι περασαν 5 μερες και ακομα τιποτα.

Ακυρωσα την παραγγελια μου φυσικα, ενω στο site υπαρχει ακομα κανονικα και μαλιστα για αποστολη σε 3 μερες.

Απαραδεκτοι.

---------- Προσθήκη στις 15:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:20 ----------

Επικοινωνησαν και μεσω τηλεφωνου, ο ανθρωπος ηταν ευγενεστατος και φυσικα δεν ευθυνεται αυτος για τα προβληματα που εχει μια επιχειρηση.

Αν καταλαβα λοιπον με αυτα που μου ειπε, ειχαν εναν πακετο και περιμεναν αλλο ενα...αρχισαν λοιπον να παιρνουν παραγγελιες χωρις να το χουν στα χερια τους με αποτελεσμα οταν εξαντληθει το 1ο πακετο σε παλιες παραγγελιες και μην μπορουν να ικανοποιηθουν οι νεες.

Μαλιστα με ενημερωσε οτι μπορουσα να κρατησω την παραγγελια εχοντας σαν αριθμο προταιρεοτητας για το τελος του μηνα (:X).

Δεχομαστε λοιπον 150 παραγγελιες για ενα προιον που δεν εχουμε, τους παιρνουμε και τους το λεμε οι 100 την ακυρωνουν οι 50 την κρατανε.

Αποτελεσμα? στην επομενη παραγγελια στην MS ζηταμε 60 πακετα και χουμε τα 50 προ-πωλημενα.

Ευχαριστω δεν θα παρω.

Καλυτερα να δωσω 20-30€ παραπανω και να τα δωσω σε ενα αξιοπιστο μαγαζι.

Δημοσ.

Αυτο που "δεν" ειχαν διαθεσιμο, τωρα το χουν διαθεσιμοτατο σε 24 ωρες μαλιστα αλλα με μια μικρη διαφορα...

266€....:lol::lol::lol:

Ουυυυυυυυυυυυυυυ ρε γιουυυυυυυυυυυυυυυυυυ....

Δημοσ.

Ρε γαμώτο, τόσες στραβές και το U ?!

Η τόσο ανοργάνωτοι είναι?

Σε λίγο δεν θα υπάρχει αξιόπιστη μεγάλη εταιρεία στην Ελλάδα...

Ντροπή τους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...