kamui Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πω!!! αλητεία τα ρίξαν και άλλο. Θα ακυρώσω του κωτσόβολου που πέρασαν 7 μέρες και δεν το στείλαν και θα το πάρω πάλι από electro soulkeeper παίρνει τα πάντα όλα μέσα από οτι είδα...θες Destinator, θες igo ότι θες και άλλα τόσα. Δεν νομίζω να σου λείψει κάτι. Μόνο δεν έχει Bluetooth.
christos.p25 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 κάτι πήρε το αφτί μου για ελαττωματικά κομμάτια που κυκλοφορούν ευρέως... λες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=214770&page=7
kamui Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 κάτι πήρε το αφτί μου για ελαττωματικά κομμάτια που κυκλοφορούν ευρέως... λες;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=214770&page=7 Θα τους πάρει ο διάολος τη Μ$#Α!!! Ακριβώς όπως είπες. Μόλις ήρθε σήμερα το 143Β σε συσκευασία χωρίς αυτοκόλητο σφραγισμένη, ένα κομμάτι χωρίς σακουλάκι (Η βάση για το αυτοκίνητο), γρατζουνιές (έφυγε χρώμα) από το ασημένιο μέρος του GPS. Έχω φύγει κωτσόβολο να τους κάνω τρελή φασαρία τα λαμόγια. Πάλι πασάρουν κομμάτια που τους τα φέραν επιστροφές ελλατωματικά. Το θεό τους δεν έχουν. Και δεν φτάνει μόνο αυτό είναι ελλατωματικό. Πατάω το κουμπί πλοήγηση και δεν γίνεται τίποτα δεν ξεκινά το Sygic. Επίσης το σύνδεσα με το USB να περάσω τους νέους χάρτες και το USB ανοιγοκλείνει τι σύνδεση κάθε 5-10 sec. Δεν μπορώ να κουνήσω τίποτα εκεί μέσα.
F33L Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Θα τους πάρει ο διάολος τη Μ$#Α!!! Ακριβώς όπως είπες. Μόλις ήρθε σήμερα το 143Β σε συσκευασία χωρίς αυτοκόλητο σφραγισμένη, ένα κομμάτι χωρίς σακουλάκι (Η βάση για το αυτοκίνητο), γρατζουνιές (έφυγε χρώμα) από το ασημένιο μέρος του GPS. Έχω φύγει κωτσόβολο να τους κάνω τρελή φασαρία τα λαμόγια. Πάλι πασάρουν κομμάτια που τους τα φέραν επιστροφές ελλατωματικά. Το θεό τους δεν έχουν. Και δεν φτάνει μόνο αυτό είναι ελλατωματικό. Πατάω το κουμπί πλοήγηση και δεν γίνεται τίποτα δεν ξεκινά το Sygic. Επίσης το σύνδεσα με το USB να περάσω τους νέους χάρτες και το USB ανοιγοκλείνει τι σύνδεση κάθε 5-10 sec. Δεν μπορώ να κουνήσω τίποτα εκεί μέσα. nice σε ευχαριστουμε για την ενημερωση ειλικρινα.. στον κωτσοβολο εγινε αυτο ετσι? (μην παρει λαθος ατομο η μπαλα )
kamui Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Πήγα τελικά πήρε η μπάλα μία πωλήτρια που άρχισε τα δε μπορώ να σας βοηθήσω, πήγα στην υπεύθυνο και η ίδια το ψιλοβούλωσε μιας και μόνη της είπε είναι εκθεσιακό κομάτι ζητάω συγνώμη εκ μέρους μας αν και η κεντρική αποθήκη τα στέλνει αυτά. Συμπληρώνοντας το πήγα ίδια μέρα με τη παραλαβή, δεν είχαν ούτε ένα κομμάτι να μου το αλλάξουν (ούτε στα άλλα καταστήματα) απότε τους ζήτησα τα λεφτά πίσω. Αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ μου κάναν. Επειδή ήταν πληρωμένο με πιστωτική και όχι με μετρητά μέσω νετ δεν μου δίναν τα λεφτά μου, παρα μόνο πιστωτικό. Τι στο διάολο να κάνω το πιστωτικό? Δεν θέλω να πάρω κάτι και με το έτσι θέλω μου κλειδώσαν τα λεφτά μου. Ελπίζω να βγάλει καμιά προσφορά σε κάτι και να το αξιοποιήσω.
nkour Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 kamui, γίνεται να σου κάνουν πίστωση κατευθείαν στην κάρτα. το κάνει ακόμα κ το eshop. εμένα μου έστειλαν ένα που το κουτί ήταν κίτρινο (αντί για ρόζ) [το είχε φάει ο ήλιος] έλεγε πάνω εκθεσιακό μέσα έλειπαν διάφορα κ το ίδιο το gps ήταν λες κ το είχε κάποιος κ το έξυνε κάνα μήνα.. επικοινώνησα μαζί τους κ με την προϊστάμενη Μαυρο.. κ Χασιω... η οποία από την πρώτη στιγμή μου είπε ότι έχει γίνει λάθος κ μου προσφέρουν ένα άλλο rye που είναι στα 139€ δίχως να πληρώσω τη διαφορά κλπ. Τέτοια rye ακόμα να βρω στο σάιτ τους πάντως κ περιμένω να δω τι θα μου στείλουν τελικά κ θα ενημερώσω. είχα την "χαρά" να το επιστρέψω (επειδή σήμερα απεργεί η speedex) στον Κώτσο Πατησίων όπου ο εκεί υπεύθυνος Βασίλης Τάδε όταν του ανέφερα το περιστατικό άρχισε να μου την λέει κιόλας. Του λέω λέει πουθενά στο σάιτ σας ότι είναι εκθεσιακό ΝΑΙ η ΟΧΙ κ μετά από αρκετή ώρα μου λέει ΟΧΙ. Τότε τι συζητάμε του λέω για να μου πει ότι δεν ξέρω τη λέξη stock επειδή είμαι Έλληνας.. του λέω επειδή ξέρω τι θα πει απόθεμα κ επειδή υπάρχουν κ ενώσεις κ νόμοι άλλη φορά θα απευθυνθώ σε αυτούς. κ μου λέει ναι δυστυχώς υπάρχουν. μιλάμε για άνθρωπο άξιο λύπησης για νοητική στέρηση Όλα αυτά στο γραφείο προϊστάμενου όπου ζωγραφίζουν στον πίνακα στόχους ημέρας κλπ καραγκιοζιλίκια ενώ είναι κρεμασμένες και οι αξίες της εταιρίας οι οποίες καλό είναι να γίνουν χαλάκι εισόδου. Πήρα στο τηλ κέντρο κ η DIXONS δεν έχει κάν τμήμα παραπόνων υποδείξεων! Της λέω έχω παράπονο/υπόδειξη κ μου λένε να μιλήσετε με τον προϊστάμενο [αυτόν που είανι λακαμάς κ θέλω να αναφέρω] Το σάιτ τους το αλλάξαν αλλά τους βλέπω κ αυτούς να βουλιάζουν ΥΓ. για να μην μόνο κλαιγόμαστε, ένα καινούργιο προιόν από You παρέλαβα κ ήταν ελλατωματικό κ το πήραν πίσω κ μου πίστωσαν στην κάρτα κανονικά κ μάλιστα με δικά τους έξοδα κούριερ η αποστολή κ not many questions asked.
christos.p25 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 ...Του λέω λέει πουθενά στο σάιτ σας ότι είναι εκθεσιακό ΝΑΙ η ΟΧΙ κ μετά από αρκετή ώρα μου λέει ΟΧΙ. Τότε τι συζητάμε του λέω για να μου πει ότι δεν ξέρω τη λέξη stock επειδή είμαι Έλληνας.. έπρεπε να πεις στον καραγκιόζη πως δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις αγγλικά, πως το μπακάλικο του είναι στην Ελλάδα και πως είναι υποχρεωμένος να τα αναγράφει όλα στα Ελληνικά... ρίξε του και ένα βρίσιμο στα αγγλικά μετά να έρθει στα ίσια του.
p14767 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 σε εμενα αν και λιγο ταλαιπωρημενη η εξωτερικη συσκευασια (roadfinder 135) δουλευει κανονικα. δεν ξερω αν ειναι εκθεσιακο κομματι αν και η ζελατινα προστασιας ηταν πανω στην οθονη και δεν φαινοταν ταλαιπωρημενο. αφου δουλευει κανονικα για τα 42 € μια χαρα ειναι. Υ.Γ. δεν βρηκα πουθενα να γραφει το περιβοητο Β (135Β), ισως ειναι το απλο αν και δεν ξερω σε τι διαφερουν.
kamui Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ στο κατάστημα της τσιμισκής ήμουν με την υπεύθυνο και η ίδια μου λέει πως επειδή η κάρτα ήταν πιστωτική δεν μπορούσε να μου επιστρέψει εκεί τα λεφτά, παρά μόνο πιστωτικό. Τελικά αν και το γράφω σε άλλο θέμα πήρα το garmin 215W που το έιχε προσφορά στα electroworld. Δεν μπλέχτηκα παραπάνω με το roadfinder αφού η ίδια η υπεύθυνη μου είπε πως ήταν τα τελευταία κομάτια και λόγο παλαιότητας δεν θα ξαναφέρναν. Οπότε και τα σκοτώναν στη τιμή. Άρα μεσα στα τελευταία βάλαν και τα εκθεσιακά. Και τώρα που το σκέφτομαι ούτε η οθόνη είχε ζελατίνα όταν το πήρα άιντε άιντεεε!!! Της είπα να επικοινωνήσει με τα κεντρικά και να κανονίσουν να μου φέρουν άλλο και να περάσω να το πάρω, μα αυτή επέμενε πως μόνο από τα υπόλοιπα καταστήματα της θεσσαλονίκης μπορεούσε να δει αν υπάρχουν ελεύθερα κομάτια. Που δεν υπήρχαν φυσικά εκτός από τα εκθεσιακά. kamui, γίνεται να σου κάνουν πίστωση κατευθείαν στην κάρτα. το κάνει ακόμα κ το eshop. εμένα μου έστειλαν ένα που το κουτί ήταν κίτρινο (αντί για ρόζ) [το είχε φάει ο ήλιος] έλεγε πάνω εκθεσιακό μέσα έλειπαν διάφορα κ το ίδιο το gps ήταν λες κ το είχε κάποιος κ το έξυνε κάνα μήνα.. επικοινώνησα μαζί τους κ με την προϊστάμενη Μαυρο.. κ Χασιω... η οποία από την πρώτη στιγμή μου είπε ότι έχει γίνει λάθος κ μου προσφέρουν ένα άλλο rye που είναι στα 139€ δίχως να πληρώσω τη διαφορά κλπ. Τέτοια rye ακόμα να βρω στο σάιτ τους πάντως κ περιμένω να δω τι θα μου στείλουν τελικά κ θα ενημερώσω. είχα την "χαρά" να το επιστρέψω (επειδή σήμερα απεργεί η speedex) στον Κώτσο Πατησίων όπου ο εκεί υπεύθυνος Βασίλης Τάδε όταν του ανέφερα το περιστατικό άρχισε να μου την λέει κιόλας. Του λέω λέει πουθενά στο σάιτ σας ότι είναι εκθεσιακό ΝΑΙ η ΟΧΙ κ μετά από αρκετή ώρα μου λέει ΟΧΙ. Τότε τι συζητάμε του λέω για να μου πει ότι δεν ξέρω τη λέξη stock επειδή είμαι Έλληνας.. του λέω επειδή ξέρω τι θα πει απόθεμα κ επειδή υπάρχουν κ ενώσεις κ νόμοι άλλη φορά θα απευθυνθώ σε αυτούς. κ μου λέει ναι δυστυχώς υπάρχουν. μιλάμε για άνθρωπο άξιο λύπησης για νοητική στέρηση Όλα αυτά στο γραφείο προϊστάμενου όπου ζωγραφίζουν στον πίνακα στόχους ημέρας κλπ καραγκιοζιλίκια ενώ είναι κρεμασμένες και οι αξίες της εταιρίας οι οποίες καλό είναι να γίνουν χαλάκι εισόδου. Πήρα στο τηλ κέντρο κ η DIXONS δεν έχει κάν τμήμα παραπόνων υποδείξεων! Της λέω έχω παράπονο/υπόδειξη κ μου λένε να μιλήσετε με τον προϊστάμενο [αυτόν που είανι λακαμάς κ θέλω να αναφέρω] Το σάιτ τους το αλλάξαν αλλά τους βλέπω κ αυτούς να βουλιάζουν ΥΓ. για να μην μόνο κλαιγόμαστε, ένα καινούργιο προιόν από You παρέλαβα κ ήταν ελλατωματικό κ το πήραν πίσω κ μου πίστωσαν στην κάρτα κανονικά κ μάλιστα με δικά τους έξοδα κούριερ η αποστολή κ not many questions asked.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εγω ακομα περιμενω αφου περασαν ακριβως 7 μερες και ακομα η κατασταση της παραγγελιας ειναι "Σε καθυστερηση"!! Τα λεφτα ομως απο την πιστωτικη τα δεσμευσαν χωρις καμια καθυστερηση! Μετα αδιαφορουν για τον πελατη που εχει ηδη πληρωσει! Ουτε τηλεφωνο με πηραν ουτε τιποτα. Κανουν μια "καλη" για να φτιαξουν ονομα (με τους δισκους WD 2.5'' που εδωσαν σε καποιους) και να κανουν την διαφημιση τους και μετα λειτουργουν σε βαρος των υπολοιπων πελατων; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
kamui Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματικά εκεί που λες μπράβο τους με τους σκληρούς που δώσαν τους passport αντι για τους elements. Αν και δικό τους φταίξιμο που φύγαν εκτός κομματιών. Οι 2 τελευταίες αγορές μου από κωτσόβολο (το roadfinder GPS) και από electroworld (μία Canon Ixus 90 σχόλια εδώ ) που είναι το ίδιο μαγαζί στην ουσία, αποδεικνύουν πως το online κατάστημα τους είναι τόσο ανοργάνωτο που είτε οι ίδιοι αρπάζουν πράμα από εκεί είτε δίνουν σε εμάς τις σαβούρες. Μόνο η παραλαβή από το κατάστημα είναι πιο σίγουρη σε αυτά τα καταστήματα αλλά ακόμη και αυτό με επιφύλαξη σύμφωνα με αυτά που έπαθα με τη Canon Ixus 90
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Λοιπον, 8 μερες "σε καθυστερηση" και αφου τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν υπαρχει το προιον και "θα παρουμε εντος μισης ωρας να σας πουμε τι θα κανουμε (αντικατασταση κλπ)". Τηλεφωνο ΔΕΝ με πηραν μεσα στις 2 ωρες! Μετα απο καμια ωρα το βλεπω online οτι εγινε υπο εκτελεση. Μαθαινω οτι θα στειλουν απο βδομαδα ακριβως αυτο που παρηγγειλα!Τοτε γιατι δεν το εστελναν τοσες μερες; Με διαβεβαιωσαν (λεμε τωρα οτι τους πιστεψα) οτι θα ειναι σφραγισμενη η συσκευασια. Πιστευω οτι θα ειναι καποιο που επεστρεψε καποιος πχ ο nkour παραπανω ή ενα απο τα 168 "στοκ" που εβλεπαν πριν 20 μερες στο συστημα τους οι Κωτσοβολοι (σχολιο υπαλληλου: αυτα ειναι χαλασμενα-προβληματικα), οποτε εχει να γινει τρελο πανηγυρι. Μια καταγγελια και θα το πληρωσουν 1000 φορες πανω! Και εκει που λεγαμε οτι ο Κωτσοβολος κανει καλα τη δουλεια του... Προσεχετε! Τα σχολια δικα σας... ΥΓ. Και βεβαια στη σελιδα του προιοντος δεν εγραφε πουθενα στοκ ή χαλασμενο ή οτιδηποτε σχετικο. Αν εγραφε κατι τετοιο ουτε 10€ δεν το αγοραζε καποιος. Απλα 30€ κατω απο το φτηνοτερο ΕΠΩΝΥΜΟ της αγορας ΚΑΙ ανωνυμο ΚΑΙ παναρχαιο μοντελο. Δεν χρειαζεται αλλος λογος για να το δωσουν οσο το εδωσαν. [Εχω και screenshot διαθεσιμο για τις σαχλαμαρες που ειπε ο προϊστάμενος στον nkour. (ακου στοκ, ακου προϊστάμενος!!) χαχαχα]
osalonikios Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Εγω παρήγγειλα το 143Β απο την πεμπτη 18/2/10 και ακομα τίποτα, ουτε καμια ενημέρωση... Στο site εγραφε "υπο εκτελεση" απο την επόμενη μερα. Περιμενω να περάσουν οι 7 εργάσιμες τη Δευτέρα και μετα θα τους πάρω τηλ...
ipal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 σε εμενα αν και λιγο ταλαιπωρημενη η εξωτερικη συσκευασια (roadfinder 135) δουλευει κανονικα. δεν ξερω αν ειναι εκθεσιακο κομματι αν και η ζελατινα προστασιας ηταν πανω στην οθονη και δεν φαινοταν ταλαιπωρημενο. αφου δουλευει κανονικα για τα 42 € μια χαρα ειναι.Υ.Γ. δεν βρηκα πουθενα να γραφει το περιβοητο Β (135Β), ισως ειναι το απλο αν και δεν ξερω σε τι διαφερουν. Eγω ειχα και το 135 (επιστροφη-προβληματικο) και το 143 (πωληση). για πανω απο 50-60 ευρω αντιστοιχα δεν αξιζουν με τπτ. σχεδον οι μισοι που τα πηραν ειχαν διαφορα προβληματα... χαλια ηχειο και μπαταρια. αν σας βγηκαν καλα ΟΚ.
osalonikios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Λοιπον να αναφέρω και εγω την κατάληξη της παραγγελίας... Μετα απο δικο μου τηλεφώνημα και αφου ειχαν περάσει ήδη 10+ μέρες μίλησα με μια κυρία που μου είπε ότι απορει και η ίδια γιατι δε πηγε το κουριερ να παραλάβει το προιον και ότι απο αυτους ήταν έτοιμο. Υποσχεθηκε ότι θα το ψαξει και θα με ενημερώσει στο κινητο... τιποτα φυσικα. Μετα απο δυο μέρες ξαναπέρνω τηλεφωνο και μια άλλη κυρια τωρα μου λέει ότι πολλα απο τα gps βγηκαν προβληματικα και ειχαν επιστροφες ή ειχαν προβλημα οι συσκευασιες τους. Μου είπε όμως ότι βρήκε ένα σε κάποιο κατάστημα σφραγισμένο και θα μου το εστελνε, επεμεινα να ειναι καινουργιο και μου το ξαναεπιβεβαίωσε... Εφθασε σημερα με το κουριερ... συσκευασια λιγο σχισμενη στο πλαι και ταλαιπωρημένη... καμια ζελατινα εξωτερικά ή καποιο αυτοκολητο που να δειχνει ότι όντως ειναι σφραγισμενο καινουργιο προιον. Πουθενα επίσης δεν ανεφερε 143Β παρα μόνο 143. Το ανοιγω και βλεπω το gps σε ενα ανοιχτο σακουλάκι χωρις τι ζελατινα της οθόνης αλλά με εμφανη τα σημάδια της κόλλας τις ζελατινας στο πλαστικο διπλα, δηλαδη καθαρα χρησιμοποιημενο! και τα υπόλοιπα φορτιστης, βαση και φορτιστης αυτοκινητου πεταμενα χυμα μέσα χωρις σακουλακια! Επισης κανενα ίχνος απο manual, cd,... τιποτα.. κανενα εγγραφο! Παταω να ανοιξει και μου εβγαζε το οτι ειναι αφορτιστο, με το φορτιστη στη πριζα δεν ανοιξε καν... μετα απο μιση ωρα φορτιση τα ιδια παλι... Τελικα τους πηρα τηλεφωνο και μια αλλη κυρια μου ειπε να το παω απο ενα καταστημα σε μια ωρα και θα εδινε αυτη εντολη για παραλαβη και ακυρωση. Παω μετα απο ενα διωρο και δεν ηξεραν τιποτα εκει... τελος παντων ήταν εξυπηρετικα τα παιδια και πηραν αυτοι τηλεφωνο και ακυρωθηκε η διαδικασια και θα επιστραφουν τα χρηματα στη πιστωτικη. Κριμα παντως για μια τοσο γνωστη αλυσιδα να ξεφτιλίζεται ετσι για ελαχιστα ευρώ... Τελικο συμπέρασμα: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ GPS Road Finder !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.