odiss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Γεια σας. Μπορώ να αλάξω το εμφανιζόμενο όνομα(SSID) του router μου? Έχω THOMSON TG782. Ευχαριστώ εκ των πρότερων.
disqualified Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 ναι μπαινεις στο interface του router σου και καπου στο menu θα το βρεις.
odiss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Στο interface έχει τα στοιχεία του rοuter, αλλά δεν υπάρχει κάποια επιλογή για να αλάξω το όνομα! Για να μπω στην σελίδα, η cyta δίνει σαν στοιχεία username/password: cytauser. Μήπως πρέπει να μπω αλλιώς?
macabre_sunsets Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 If one of your computers is already connected to your network: 1. Browse to the Thomson Gateway Web Interface on a computer that is already connected to your network. 2. On the Home Network menu, click Wireless. 3. In the upper-right corner, click Details. 4. The wireless Access Point page appears. Under: Configuration, you can find the network name (SSID). Security, you can find the encryption Πηγή: THOMSON TG782 Μanual
odiss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μπήκα και με το καλώδιο, και ασύρματα. Στο interface δεν μπορώ να αλάξω κατι.
macabre_sunsets Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Configuring the wireless encryptionProceed as follows: 1 Open the Thomson Gateway Web Interface. 2 On the left menu, click Home Network. 3 Under Wireless, click your access point. 4 The Wireless Access Point page appears. 5 In the Location bar, click Configure. 6 Under Security, you can change the Encryption Μήπως από εδώ μπορείς να αλλάξεις το SSID?
odiss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ούτε απο εδώ! Αυτό απλά αλάζει κάποιες ρυθμίσεις στις συνδέσεις, π.χ. αν παίζω κάποιο παιχνίδι. Μόνο στο interface έχει κάτι σχετικό με το όνομα, αλλά δεν μπορώ να αλάξω κάτι. Και το Toolbox δεν έχει τέτοιες ρυθμίσεις.
odiss Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Ούτε αυτό πιάνει! Έψαξα λίγο στο internet και άπ' ότι κατάλαβα δεν έχω full access στο router. Δηλαδή πρέπει να μπώ σαν admin και όχι cytauser. Αν ξέρει κάποιος τον κωδίκο που δίνει η cyta για πλήρη έλενχο του router μπορεί να βοηθείσει.
poulinos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 den exei admin rights για αυτο δεν μπορεις να μπεις.στο adslgr οπως και αλου γραφουν τροπο για να μπεις σαν admin μεσα.εκει ειχαν γραψει νομιζω και το cyta username kai pass για admin rights.
Asxetos4561246 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Λοιπόν παίδια επειδή εγω είμαι εντελώς άσχετος θέλω κάποιος να με βοηθήσει να αλάξω το όνομα του ρούτερ μου.Έτσι όπως τα γράφετε εδώ δεν μπορώ να καταλάβω.Μπαίνω σε κάποιο sait για να το αλλάξω ή οχι?
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 μπαινεις στηνσελιδα του ρουτερ πχ 192.168.1.1 η οποια αλλη Ip εχει.την βλεπεις στο Manual την ip η την βλεπεις με ipconfig απο command prompt.τα περισσοτερα ρουτερ ειναι συνηθως 192.168.1.1 η 192.168.1.254.σπανια ειναι 192.168.2.1 η 192.168.0.1. μετα πας στο wireless και κανεις τις αλλαγες.ποιο ρουτερ εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα