Ozone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω τα εξης. εχω σκεφτει ενα συσκεκριμενο προγραμμα το οποιο μπορει να εχει καλη αγοραστικη αξια. καθομαι και γραφω ολα τα ζητουμενα του προγραμματος. το προγραμμα θα εποικινωνει με ενα συγκεκριμενο hardware το ποπιο κανει καποια συγκεκριμενη εργασια. να βρω προγραμματιστες για το λογισμικο ειναι ευκολη υποθεση αλλα πως μπορω να βρω εταιρες οπου: 1) θα κατασκευασουν το hardware 2) θα γραψουν το firmware του hardware 3) να μπορει να βγει σε παραγωγη το hardware. 4) να υποθεσω οτι εγω απλα ειμαι ενας μελετιτης κε σκεφτομαι ιδεες και απλα θελω τη καταλληλη εταιρια οπου θα μπορει να ερευνιση και κατασκευασει το προιον. 5) απο θεμα προστασια πατεντας τη γινεται στην ευρωπη? ευχαριστω
Dr.Fuzzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 γεια σας θα ηθελα να ρωτησω τα εξης. εχω σκεφτει ενα συσκεκριμενο προγραμμα το οποιο μπορει να εχει καλη αγοραστικη αξια. καθομαι και γραφω ολα τα ζητουμενα του προγραμματος. το προγραμμα θα εποικινωνει με ενα συγκεκριμενο hardware το ποπιο κανει καποια συγκεκριμενη εργασια. να βρω προγραμματιστες για το λογισμικο ειναι ευκολη υποθεση αλλα πως μπορω να βρω εταιρες οπου: 1) θα κατασκευασουν το hardware 2) θα γραψουν το firmware του hardware 3) να μπορει να βγει σε παραγωγη το hardware. 4) να υποθεσω οτι εγω απλα ειμαι ενας μελετιτης κε σκεφτομαι ιδεες και απλα θελω τη καταλληλη εταιρια οπου θα μπορει να ερευνιση και κατασκευασει το προιον. 5) απο θεμα προστασια πατεντας τη γινεται στην ευρωπη? ευχαριστω Τα 1, 2, 3, 4 τα κάνω π.χ. εγώ. Το 5 για Εurope γίνεται αλλά κοστίζει αρκετά. Μπορείς όμως με μικρό κόστος να το πατεντάρεις για την Ελλάδα.
Ozone Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Τα 1, 2, 3, 4 τα κάνω π.χ. εγώ. Το 5 για Εurope γίνεται αλλά κοστίζει αρκετά. Μπορείς όμως με μικρό κόστος να το πατεντάρεις για την Ελλάδα. ποσο κοστιζει δηλαδη? και ποσο στη Αμερικη? αν οντος κανεις εσυ εκεινα τα βηματα αν μπορεις στειλε ΠΜ για πληροφοριες..
contest Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 το κοστος κατοχύρωσης εβρεσυτεχνιας ειναι 150 € συν κατι ψιλα στην Ελλαδα..... Στο κατασκευαστικο μερος μπορω να σε βοηθησω και εγω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.